- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
oh hadi gözün aydın çalışmalara devamevet tüm silahlarım hazır
tam zamanında adet oldum
benden mutlusu yok valla
Çok acıktım canımın istedği de birşey var eşime rica etmem lazım bizim oraya pek yakında satılmıyor lütfen başta ferda olmak üzere okumayın yanii yememeniz lazım gelen birşeydir çünkü..
sipoiler kurufasulye var evde ama iki gündür yiyorum cnm istemiyorum deli gibi çiğköfte istiyorum eşimle gidip alabilirsek yorgunum demezse yemezsem uyuyamam
kızlar aysun neden gırmıyor bılıyormusunuz gırıyorda benmı rastlamıyorum ?cok merak ettım valla haberı olan var mı
anam bu düzelmişi değil mi
bak zaten uykusuzum ben mi hesaplaya mıyorum
evevt canım oda doğru
daha gelen giden yok kısmi menepozdayım ben
cnm giriyor sana denk gelmemistir.
Slm arkadaşlar, bugün doktora gittim ve doktor daha regl tarihimi bile sormadan değerleri görünce düşük dedi(
295 düşükmüş(
Bir dolu şey sıraladı, dış gebeliktir şudur budur, canım çok sıkıldı.
Yarın kan vericem dua edin olurmu?
Slm arkadaşlar, bugün doktora gittim ve doktor daha regl tarihimi bile sormadan değerleri görünce düşük dedi(
295 düşükmüş(
Bir dolu şey sıraladı, dış gebeliktir şudur budur, canım çok sıkıldı.
Yarın kan vericem dua edin olurmu?
duygucum merhaba cnm
gecmisi okuyamadim paylastin mi bilmiyorum
ama dünki parti nasil gecdi merak ettim?
adetten kac gun sonrakı degerım bu canım?
aslm cnm hosgeldin
sen onlara bakma cnmm
hep kötüsünü derler
insallah degerin yükselcek
moralini sakin bozma emi
dua et bol bol hayirlisini versin rabbim
kızlar aysun neden gırmıyor bılıyormusunuz gırıyorda benmı rastlamıyorum ?cok merak ettım valla haberı olan var mı
yazdım cnm tekrar anlatayım anlatmak çok hoşma gdıo cunku çok guzeldi yaa biz oklda beş kişillk çok samimi bi grubuz bi arkdasmz ocakta gdogum yapckkendi kendimize yaptık partiyi işte sepetlerin içine bebiş için ne gerekrse badiler tulumlar papişler çoraplar havlular doldrdk nişan sepeti gibi olduu bi de başka bi sepette de şekerler ve lavanta keseckleri vardı süslü süslü evde de balonlar vardı pembe pembe kapıyı süsledk boyle hoşgeldn bebek die sonra bi arkdassmz var terazi burcu acaip anlıo boyle süsten püsten pembe kurabiyeler yaptı patates püresinden ördekler ...daha boyle bi suru mamalar vardı kadehleri kıurdelerle süslemiş boyle işte herşey çok ciciydi anlayacagın ...sonra otrdk guldk eglndk yedk içtik bana çok ii geldi içim kıpır kıpır oldu Allah bize de göstersn boyle guzel şeyler inşş
aglattın benı duygu
ne guzel bır gun gecırmıssın öyle
cok duygulandım
allahım herkese , sana hemen nasıp etsın
Canım bu değer adetten 2 gün önce.
Adetimin üzerinden daha 2 gün geçti, muhtemelen değerim artmıştır ama insan olumlu bişeyde söylemezmi yaa(
İnş. canım, birde değer 1000lere çıkarsa vajinal ultrason olur ancak dedi başkada bişey demedi.
Bilgi vermesi gerekmezmiydi(
yazdım cnm tekrar anlatayım anlatmak çok hoşma gdıo cunku çok guzeldi yaa biz oklda beş kişillk çok samimi bi grubuz bi arkdasmz ocakta gdogum yapckkendi kendimize yaptık partiyi işte sepetlerin içine bebiş için ne gerekrse badiler tulumlar papişler çoraplar havlular doldrdk nişan sepeti gibi olduu bi de başka bi sepette de şekerler ve lavanta keseckleri vardı süslü süslü evde de balonlar vardı pembe pembe kapıyı süsledk boyle hoşgeldn bebek die sonra bi arkdassmz var terazi burcu acaip anlıo boyle süsten püsten pembe kurabiyeler yaptı patates püresinden ördekler ...daha boyle bi suru mamalar vardı kadehleri kıurdelerle süslemiş boyle işte herşey çok ciciydi anlayacagın ...sonra otrdk guldk eglndk yedk içtik bana çok ii geldi içim kıpır kıpır oldu Allah bize de göstersn boyle guzel şeyler inşş
benim bildiğim 24-36 saat içinde çatlıcak
yani yarın başla derim yada sabah erkenden canım
ay ne salak bır dr öle yaaaa
gıtme bence ona
adette 2 gun varken degerın cok ıyı
benım degerım adetten 3 gun sonra 499 du
daha ne olcak
döllenme gunune göre baksana bılıyorsan ınternette yazıyor hcg degerlerı
ustten 2000olunca cok rahat gözukuyor
2000 olunca gıt bak canım kesene dıs gebelık falan degıldır asla ınanma
ah cnm benmmmm kıyamammmmyakın olsak hepinize tek tek organize ederm baby shower valla çok guzel gerçekten kızlar yapın bunu gavur icadı tmm ama çook keyfli yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?