Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet tüm silahlarım hazır
tam zamanında adet oldum
benden mutlusu yok valla
oh hadi gözün aydın çalışmalara devam
sonunda bomba gibi patlatırsın bebişi inşallahhh :)

sipoiler canım şiddetle tatlısesin çig köftesini öneririm acayip güzel normalde yiyemezdim onu yedikten sonra benimde canım cekmeye başladı koca dürümü tek başıma yiyorum artık yaaa agzım sulandı valllaaa

ay bende anneme gitmicek olsaydım bu akşam kesin eve giderken alırdıkk

Son düzenleme:
kızlar aysun neden gırmıyor bılıyormusunuz gırıyorda benmı rastlamıyorum ?cok merak ettım valla haberı olan var mı

Slm arkadaşlar, bugün doktora gittim ve doktor daha regl tarihimi bile sormadan değerleri görünce düşük dedi (
295 düşükmüş (
Bir dolu şey sıraladı, dış gebeliktir şudur budur, canım çok sıkıldı.
Yarın kan vericem dua edin olurmu?

adetten kac gun sonrakı degerım bu canım?

aslm cnm hosgeldin
sen onlara bakma cnmm
hep kötüsünü derler
insallah degerin yükselcek
moralini sakin bozma emi
dua et bol bol hayirlisini versin rabbim

duygucum merhaba cnm
gecmisi okuyamadim paylastin mi bilmiyorum
ama dünki parti nasil gecdi merak ettim?

yazdım cnm tekrar anlatayım anlatmak çok hoşma gdıo cunku çok guzeldi yaa biz oklda beş kişillk çok samimi bi grubuz bi arkdasmz ocakta gdogum yapck kendi kendimize yaptık partiyi işte sepetlerin içine bebiş için ne gerekrse badiler tulumlar papişler çoraplar havlular doldrdk nişan sepeti gibi olduu bi de başka bi sepette de şekerler ve lavanta keseckleri vardı süslü süslü evde de balonlar vardı pembe pembe kapıyı süsledk boyle hoşgeldn bebek die sonra bi arkdassmz var terazi burcu acaip anlıo boyle süsten püsten pembe kurabiyeler yaptı patates püresinden ördekler ...daha boyle bi suru mamalar vardı kadehleri kıurdelerle süslemiş boyle işte herşey çok ciciydi anlayacagın ...sonra otrdk guldk eglndk yedk içtik bana çok ii geldi içim kıpır kıpır oldu Allah bize de göstersn boyle guzel şeyler inşş

adetten kac gun sonrakı degerım bu canım?

Canım bu değer adetten 2 gün önce.
Adetimin üzerinden daha 2 gün geçti, muhtemelen değerim artmıştır ama insan olumlu bişeyde söylemezmi yaa (

aslm cnm hosgeldin
sen onlara bakma cnmm
hep kötüsünü derler
insallah degerin yükselcek
moralini sakin bozma emi
dua et bol bol hayirlisini versin rabbim

İnş. canım, birde değer 1000lere çıkarsa vajinal ultrason olur ancak dedi başkada bişey demedi.
Bilgi vermesi gerekmezmiydi (

aglattın benı duygu
ne guzel bır gun gecırmıssın öyle
cok duygulandım
allahım herkese , sana hemen nasıp etsın

aglattın benı duygu
ne guzel bır gun gecırmıssın öyle
cok duygulandım
allahım herkese , sana hemen nasıp etsın

ah cnm benmmmm kıyamammmm yakın olsak hepinize tek tek organize ederm baby shower valla çok guzel gerçekten kızlar yapın bunu gavur icadı tmm ama çook keyfli yaaa cnm benmm inşşş sizin dualarınız ve destegnzle gelck bebişimm Allah razı olsunn sizden ii ki varsınızzz...

Son düzenleme:

ay ne salak bır dr öle yaaaa
gıtme bence ona
adette 2 gun varken degerın cok ıyı
benım degerım adetten 3 gun sonra 499 du
daha ne olcak
döllenme gunune göre baksana bılıyorsan ınternette yazıyor hcg degerlerı

ustten 2000olunca cok rahat gözukuyor
2000 olunca gıt bak canım kesene dıs gebelık falan degıldır asla ınanma

cok iyi fikirmis cnmm
kimsede duymadim böyle birsey görmedimde
sanki cizgi film dünyasi gibi olmusdur eminim hersey rengarenk falan
insallah seninde bebisin gelirde senin icinde böyle partiler yapilir cnm benim

Yuhh bana normal ultrason için ancak 5000 olması lazım dedi.
Ay nasıl bir doktor bu yaa, pişman oldum gittiğime, konuşturmadı bile beni...
Döllenme günümü az çok tahmin ediyorum canım nereden bakıcam?

ah cnm benmmmm kıyamammmm yakın olsak hepinize tek tek organize ederm baby shower valla çok guzel gerçekten kızlar yapın bunu gavur icadı tmm ama çook keyfli yaaa

evet ya ne super olurdu
sırasıyla yapardıkk

dımı ya aysun dun gelmedı ben ck durdum cunku burda mesela bu saatlerde mutlaka burda olurdu onunda bılgısayaramı bısey oldukı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…