11.10.2001 evlilik tarihim yazıdaaaaa aşkım, kızım ,ve ben
cnmm ya beni normalde 30 günde bir olurum ama bugün 30+7.gün..
birşey sormak istiyorum yeni hamişler de bilgi verirlerse sevinirim, kasıklarımda sürekli batma ve sancı
ve fazla şekilde akıntım var kızlar...sizce kırmızılar mı gelecek yok sa bunlar hamilelik belirtisi olabilir miiiii....
Teşekkür ederim kızlar. Ayrıca benide listenize eklerseniz sevinirim ayın 17 sinde öğrenicem heralde sonucu umarım burdan bağırırım :)) sevinçli haberi
evet canım bel düşük ama lastik sayesinde göbişini kapatıyor düşmüyor iştedüşük bel kot ama göbeğin üzerine de geçebiliyor yani lastiği öyle mi. Bizim burada da hamile kıyafeti satan yerler var ama modeller nasıldıır ne kadardır fikrim yok eskişehirliler yazıyordu pahalı diye ama bilmiyorum artık. Fiyatı da çok iyiymiş ya buldukça al depola sen büyük beden bence. Ama çokta alma doğumdan sonra giyemezsin onları bir de kumaş almaya çalış doğumdan sonra yaptırtırdın daraltıp felan giyersin.. Kot daha zor o bakımdan..
en iyisi canımO hamis pantolonlarindan bende istiyorum ama bi araligin sonu gibi almayi dusunuyorum dort aylik olunca gobis iyice belli olur diye dusunuyorum
tamam canım yaptım ekledim ama o zaman görmezsinya kusura bakma okadar yavaşki bilgisayar bir sayfadan diğerine geçene kadar bana can çektiriyo
yarın yada akşam yapalım bari şimdi çıkmam lazım benim eve gidicem öptüm kocaman
ferdat85 kullanıcısından alıntı
kızlarr
hepimiz hamile olunca göbişlerimiz çıkınca şunlardan alalım tamam mı
Eklenti 302981
benim çocuğum yok, hamile de diğilim.. ama çok okuyorum hamilelik belirtilerini (ben de hamile kalmak istiorummm).. senin ki tam tutuyor... hamile olma olasılığın fazla bence...
gözün aydin cnmmm
belirsizlikte gitti böylece
yeni aya bomba gibi insallahhh
belrszlk ortadan kalktıgı için en azından ..sevndm cnm preseed ve hayıtla diger aya gelck bebişin inşşş bunlar vesile olcak ildacımm umutlyumm sendenn
cnmm ya beni normalde 30 günde bir olurum ama bugün 30+7.gün..
birşey sormak istiyorum yeni hamişler de bilgi verirlerse sevinirim, kasıklarımda sürekli batma ve sancı
ve fazla şekilde akıntım var kızlar...sizce kırmızılar mı gelecek yok sa bunlar hamilelik belirtisi olabilir miiiii....
kızlra bugün ovülasyon testi yaptım çift çizgi ikiside aynı koyulukta ne zaman çatlayacak yardım edin
slm lar kızlar bende yemeklerimi yaptımkocişimi bekliyorum bu aradada kocişime bere örüyorum istedide özel sipariş nasıl örüldüğünede nettten baktım güzel olcak ama bu arada kızlar adetime 1 hafta var ve kimseye söylemedim ciddiye almadım çünki midemi üsütmüşümdür sandım ama geçmedi hala bulantılar gebelik olsa bu kadar kısa zamanda olur mu ki bacaklarım ağrıyo kasıklarım da çekiliyo gibi oluyo bilemiyorum yani bir ümit:26::26:
kızlra bugün ovülasyon testi yaptım çift çizgi ikiside aynı koyulukta ne zaman çatlayacak yardım edin
belrszlk ortadan kalktıgı için en azından ..sevndm cnm preseed ve hayıtla diger aya gelck bebişin inşşş bunlar vesile olcak ildacımm umutlyumm sendenn
Çok acıktım canımın istedği de birşey var eşime rica etmem lazım bizim oraya pek yakında satılmıyor lütfen başta ferda olmak üzere okumayın yanii yememeniz lazım gelen birşeydir çünkü..
sipoiler kurufasulye var evde ama iki gündür yiyorum cnm istemiyorum deli gibi çiğköfte istiyorum eşimle gidip alabilirsek yorgunum demezse yemezsem uyuyamam
KASIM AYI LİSTESİ
eminemine -----------30 kasım
yalnızıııımmm dostlarııııımmmmm
yalnızımm arrttıııkkk
vefaaazıızzz dostlaraaaaaaaa
dargınımmmm aaarrrrrrtııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkk
Çok acıktım canımın istedği de birşey var eşime rica etmem lazım bizim oraya pek yakında satılmıyor lütfen başta ferda olmak üzere okumayın yanii yememeniz lazım gelen birşeydir çünkü..
sipoiler kurufasulye var evde ama iki gündür yiyorum cnm istemiyorum deli gibi çiğköfte istiyorum eşimle gidip alabilirsek yorgunum demezse yemezsem uyuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?