Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim çocuğum yok, hamile de diğilim.. ama çok okuyorum hamilelik belirtilerini (ben de hamile kalmak istiorummm).. senin ki tam tutuyor... hamile olma olasılığın fazla bence...

Teşekkür ederim kızlar. Ayrıca benide listenize eklerseniz sevinirim ayın 17 sinde öğrenicem heralde sonucu umarım burdan bağırırım :)) sevinçli haberi

hoşgeldin kano.. umarım bagırırsın hamişiiiim diye...
bugünlerde topikimiz çok verimli maşallahhh tütüttüüüü

evet canım bel düşük ama lastik sayesinde göbişini kapatıyor düşmüyor işte
ben çok uyguna buldum normalde hamile kıyafetleri çok pahalı
40 beden aldım zaten kotu, likralı olduğundan daha erken dönemde de giyebilirim sanırım
kumaş pantolonu şimdilik oluyor zaten, göbiş iyice çıkana kadar bi beden büyük pantolonla idare edicem

O hamis pantolonlarindan bende istiyorum ama bi araligin sonu gibi almayi dusunuyorum dort aylik olunca gobis iyice belli olur diye dusunuyorum
en iyisi canım
ben de zaten eski kotlarımı giyiyorum daha
bulmuşken aldım sadece

ya kusura bakma okadar yavaşki bilgisayar bir sayfadan diğerine geçene kadar bana can çektiriyo
yarın yada akşam yapalım bari şimdi çıkmam lazım benim eve gidicem öptüm kocaman
tamam canım yaptım ekledim ama o zaman görmezsin
özeline atayım ben ordan bakarsın

ferdat85 kullanıcısından alıntı
kızlarr
hepimiz hamile olunca göbişlerimiz çıkınca şunlardan alalım tamam mı
Eklenti 302981

ay cok güzel bende bunları cok begenirim ama popo var bende bide o zaman ki halini düşünemiyorum yaaa giyemem ki ben poff

slm lar kızlar bende yemeklerimi yaptım kocişimi bekliyorum bu aradada kocişime bere örüyorum istedide özel sipariş nasıl örüldüğünede nettten baktım güzel olcak ama bu arada kızlar adetime 1 hafta var ve kimseye söylemedim ciddiye almadım çünki midemi üsütmüşümdür sandım ama geçmedi hala bulantılar gebelik olsa bu kadar kısa zamanda olur mu ki bacaklarım ağrıyo kasıklarım da çekiliyo gibi oluyo bilemiyorum yani bir ümit:26::26:

Son düzenleme:
benim çocuğum yok, hamile de diğilim.. ama çok okuyorum hamilelik belirtilerini (ben de hamile kalmak istiorummm).. senin ki tam tutuyor... hamile olma olasılığın fazla bence...

tşk.ederim cnm cevabın için....hayırlısı bakalım..allah isteyen herkese versin.

belrszlk ortadan kalktıgı için en azından ..sevndm cnm preseed ve hayıtla diger aya gelck bebişin inşşş bunlar vesile olcak ildacımm umutlyumm sendenn

gözün aydin cnmmm
belirsizlikte gitti böylece
yeni aya bomba gibi insallahhh

belrszlk ortadan kalktıgı için en azından ..sevndm cnm preseed ve hayıtla diger aya gelck bebişin inşşş bunlar vesile olcak ildacımm umutlyumm sendenn

evet tüm silahlarım hazır
tam zamanında adet oldum
benden mutlusu yok valla

test yapmadın mı hiç. 7 gün gecikmiş bu uzun bir süre yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yap çift çizgi görürsen yani ikinci çizgi silik ama görünür oursa bile kana git baktır canım.. hadi hayırlısı..

kızlra bugün ovülasyon testi yaptım çift çizgi ikiside aynı koyulukta ne zaman çatlayacak yardım edin

aynı koyulukta çıktıysa 24-36 saat içinde çatlayacak demektir bu akşam ilişki olabilir yarın akşamda. Ama sabah ilişkisi daha iyi tutuyor yarın sabah olabilirse iyi olur olamaz bu akşam ve yarın akşamı kaçırma derim ama iki gün arka arkaya olmaz dersen zaten sperm 48 saat dayanıyor bu akşam yapar bir gün ara verip öbür gün sabah ya da akşam yine yani bu önündeki üç gün mümkün olduğunca ilişki olsun canımm..

Çok acıktım canımın istedği de birşey var eşime rica etmem lazım bizim oraya pek yakında satılmıyor lütfen başta ferda olmak üzere okumayın yanii yememeniz lazım gelen birşeydir çünkü..

sipoiler kurufasulye var evde ama iki gündür yiyorum cnm istemiyorum deli gibi çiğköfte istiyorum eşimle gidip alabilirsek yorgunum demezse yemezsem uyuyamam

aslm cnm hosgeldin
afiyet olsun cnm
kolay gelsin bu arada.
insallah bebis belirtisidir cnm

duygucum merhaba cnm
gecmisi okuyamadim paylastin mi bilmiyorum
ama dünki parti nasil gecdi merak ettim?

dayanamadım okudum merak ıste
benımde canım okadar cok ıstıyorkı önunden gecerken bakıyorum agzım sulanıyor resmen
hatta bu ay hamıle oldugumu bılmeden yedım bıle 2 kez almıstık

eminecim sen testt yapmşmıydın ? tam hatrlayamadım da k.bakma :44:

hmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…