anlat cnmcm ben dinlerm seniBat kaç yumrtlama geçti mi?
smsercim hanidr görmuorm seni naslsn neler yapıosn keseyi gördnz müüsen hayıt mı kullanmştn cnm son denemnde?
allammmm akşam 8de yattım bi saat uyuyp kalkıcam die yeni kalktım halen gözlerimi açamıyorum yok böle bişeyy
bat 16 aralık cnm.yumurtlama geçti.
Eşimle tartışma sebebimiz ona göre gereksiz şeyler önemisz şeyler benim söylediğim şeyler dır dır olarak görüyo
haklı olsam dahi ve bunun içinde bana laf sölüyo kızıyo bağırıyo aslıda nasıl davranacağımı bilmiyorum. Bi çocuk beni hayata daha ii bağlar dyorum ama allah bana vermiyo vermicek belkide hak etmiyorum bunu kendisine de söledim belkide hak etmiyorum ondan böle oluyo dedim.
hamilelik bayagi uyku yapiyor cnm sana sanirim
uyu cnm uyuda bebis büyüsün
canım annem bendeydi izin vermiyodu bilgisayara şimdik tekim ben bu ay hiç bişey kullanmadım canım bu ay olmassa kullanıcaktım kesemizi görmedik daha cumartesi değerim 801 çıktı doktorumda perşembe gelebilirsin dedi ama ben cumartesi gidicem gene şimdilik iim çok şükür sen nasılsın napıosun
evet canım baya uyku yapıo akşam 2 kase çorba içtim şimdi gene açıktım sür saatim geldiaçlıktan uyanmısım yanii
cnm zor bi süreç bu hakikaten bizim de başladı arada ee sinirler gergin sonra barşıoz geçıo gdıo sizin de oyle olur mutlaka erkklerin hepsi aynı bnm de eşimin ilk lafı sus duygudur dinlemeyi blmıolar ve haksız gördkleri şeylerde biz haklı çıkıoz bunu ergeç de anlıolar ama bak şuna katlmıorm kesnlkle hepimiz anne olmayı hakediyoruz bebişler için bu kadar cırpınıorz ve tevekül edıorz sanma ki bunn mukafatını almayacagız yüce allahın katında emeklerimizin karşlıgı alczz allah çok buyuk sabrın sonu selamett inan bana gelcek bebişlerimizz moralimizi yuksek tutalım neolur umutla yolumuza dvm edelm sonu guzel olacak bu yolun inşşş
Bende geldimmm
Şu sülümana gıcık oluyorum son zamanlarda
anladım cnm benm annem de pcye kızıo o dizi izledi bendeyken ben de laptobtan girdm bşey demedi o zamanmaşallah cnmcm degerine kmbilir şimdi kaç olmşturr ayy allah bize de nasip etsin inşş ben de preseed ve hayıta başladım bu ay ovulasyn yeni geçti beklıorm şimdi hadi inşş ... cnm sen de keseyi saglıckla gör ve pıtıları da saglıckla duyy inşşş
umarım öle olur cnm:2:
Ben bazen yetişemiyorum onun lafına bana laf sölemesine laf sokmasına cvp veremiyorum öle tutuluyorum ama içten içe yıkılıyorum. Sonrada hiç bişey olmamış gibi gel bana sarıl beni sev söle böle ben nasıl yapayım ki bunu bi bardağı kır parçala nasıl düzelsin.ama yok genede o haklı bende bazen niye böle didişelim dyorumne yapsam diyorum ama olmuyoki olmuyor bazı şeyler.kız kardeşine nişan için bana taktıkları bileziği annesi bozmuş ve bana haber vermiyo oğluna sölüyo.oda ebruya söleme gerek yok dyomuş artık öle dyo ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
Sonra bende bugün evkura taksidimi vermeye gittim.orda nişan eşyaları felan vardı fırça taraf setleri ıvır zıvır almışlar kızına bak dedim bunları almamış olasalardı benim bileziğim bozulmayacaktı dedim.
Sonra vay ben bunun lafını niye etmişim onlar geri yapcaklar bileziği işte ne konu ediyorsun ne konuşuyorsun felan dedi başladı tabi böle böle
duygucum aldım mesajını..
irenbe de alsancakta.. fiyatı 100lira..
krugerli yapılıcak orda da..
biolabta randevuya gerek yok mu?
gelcem birazdan muhteşemin dizi topiği kalabalık,editörlük ediim biraz
anladm cnmcm peki ozel eşyalar onlarda mı duruyo yoksa eşin mi verdi bileziği onu tam anlamdım ama sen son derece haklsn gerek yok lafına ben de çok ama çok bozlrdm bu aileme laf soyletmem olayı zamanla duzelimş yıllar geçktçe blmıorm kaç yıllk evlisniz ama ...ahh şu kayınvaildeler hiç yoktan huzur bozuolar yaaa
hayrlı geceler arkadaşlar.megg burdamısnı bişey soracaktım arkadaşım?
testi yaptım 2 cizgi var buraya atsam bi baksan olmuşmu diye zamanı gelmişmi diye sağ kasığım ağrıyorda canım
akıntımda var:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?