bu aksam da ben iyi değilim iyi mi
koca gun doktor arastırmaktan bıktımm kafam patladıı psikolojim bozuld artık burrsa jimer hastanesı nuray hanıma gıdıyordum ama pek memnun degılım gıbı sankı bılmıyorum aslında bu işte erkek doktorlar daha iyidir diye duydum ve erkek doktor aramaya basladım ki ben artık galıba aşılama yaptırıcam hayır bekle bekle nereye kadar off bılmıyorum sankı boylee bebek olmazsa onumu goremıyor gıbıyımm ıyıce gıttı psıkolojı tamamdır olacagı buyduu
çok saol canım emin ol her uda okumamda sizede dua ediyorum allahhh sizede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallahh
o jeller haplar inş işe yarar bebekleriniz gelir mutluluklaa
bu aksam da ben iyi değilim iyi mi
koca gun doktor arastırmaktan bıktımm kafam patladıı psikolojim bozuld artık burrsa jimer hastanesı nuray hanıma gıdıyordum ama pek memnun degılım gıbı sankı bılmıyorum aslında bu işte erkek doktorlar daha iyidir diye duydum ve erkek doktor aramaya basladım ki ben artık galıba aşılama yaptırıcam hayır bekle bekle nereye kadar off bılmıyorum sankı boylee bebek olmazsa onumu goremıyor gıbıyımm ıyıce gıttı psıkolojı tamamdır olacagı buyduu
YA BENİM 5 TANE BİLEZİĞM VARDI KAYIN VALİDEMLERDE DURUYORDU ONLARIN EVDE SÜREKLİ BİRİLERİ OLUYO ORASI DAHA GÜVENLİ DYE ORAYA BIRAKTI. BENDE BİŞEY DEMEDİM ZATEN ALTINLARIMIZI BOZDURMUŞTUK.BİZ HENÜZ 5 aylık evliyiz cnm
evt cnm gerek yok onikiye kadar orda olman yeterli bence gidin biolaba boşna nie daha fazla para veresiniz ii gerçekten biolabın sonucu detaylı herşeye bakmş işte iki sayfa deger vardı netten ogrendk sonucu akşamustu beşte ...
canım nasıl atabilirim buraya ?? :44::44::44::44:
Ebuşum bari dğer dört bileziği alda kendi evinde dursun onlarıda bozdurmasınlar sinir oldum kaynanana
işte sorun 12ye kadar gidemememiz,benimki yarım gün çalışıyo c.tesi günü..
sen iyi diyosan iyidir mutlaka duygucum..
ben yarın bir telefon edeyim oraya bakalım..
Megim eşin spermogram mı yaptıracak.İnşallah sonuçlarınız süper çıkar.Tahlil vermeden önce 3 günlük cinsel perhiz gerekiyor biliyorsun dimi
nerden baslamalı bılmıyorummm....
aman ya ben o kadar huzursuz oldumki meganım artık gözüm bilezik yok para bişey görcek halde değilim eşimin yaptığına baksana ben paranın pulun derdinde değilim yeterki benle hiç bişey için tartışma dyo bana dır dır yapma gerisi umrumda bile değil demek istiyo yani anladın
YA BENİM 5 TANE BİLEZİĞM VARDI KAYIN VALİDEMLERDE DURUYORDU ONLARIN EVDE SÜREKLİ BİRİLERİ OLUYO ORASI DAHA GÜVENLİ DYE ORAYA BIRAKTI. BENDE BİŞEY DEMEDİM ZATEN ALTINLARIMIZI BOZDURMUŞTUK.BİZ HENÜZ 5 aylık evliyiz cnm
doktoru buldum sayılır paralı bır doktor ssk msk karsılamıyomus yanı oncekı gıttııgımde ozeldı ama en azından bı kısmını karsılıyordu şimdi ki hiç karsılamıyor adet olayım ıkıncı gunu ona gıdıcem kısmetsee saol bılıyorum zaten morelım bozulsa gelıyorum ıkı kelıme yazıyorum ohh rahatlıomcanim benim sakin olmaya calis hersey yoluna gircek insallah
bak yalniz degilsin seni cok iyi anliyorum ama sakin olmazsan iyice stres yapicaksin kendine
bebis yerine allahim korusun hastalancan ki bu adetini hormonlarinida etkiliyor psikolojinide etkiliyor
simdi erkek doktora gitmeye karar verdiysen ilk önce onu arastr eger bulduysan git onunla bir görüs
neler diycek ondan sonra karar ver asilamaya falan ama yinede en iyisi sen bilirsin tabiki
aman duygucuk hayıt mayıt hepsı boss hayıtı içitim ama bıraktım bakalım bu ay ıcerım belkı yıne ama doktor buyuk ıhtımal klomen verır onuda kullanamam preseed almıcam oda eksik kalsınn artık tıbbeen bişiler yapmak istiyomm bitkisell işe yaramadı gibi sankiiaminnn cnmcm allah dualarımızı kabul etsin inşşşşş
bu anlık bi süreç haycım arada boyle insan ne yapcagını blemıo ve umutszluga düşüyo elbet olmazsa gtcz aşılama tüp ne gerek varsa yasptrcz paşa paşa amaaa butun yapacaklarımızı yaptıktan sonraa daha bmtedi yapacaklarımız hayıt var preseed var daha umut bizim herşeyimiz onu bırakmıcaz cnmcm
Memnun değilsen mutlaka dr. unu değiştir tedavi süreçlerinde dr. çok önemli sıksık gidip geliyoruz hem işini iyi yapan hemde güler yüzlü bir dr. çok iyi olur.Ben özür dileyerek soruyorum unuttum çünkü kalabalığız topikte sen aşılama düşünüyorum demişsin ya ne kadar zaman oldu ve sorun neydi
Anladım canım olan olmuş bence yapacak birşey yok şuan için bende aynı durumu tekrar yaşamamk için demiştim diğer bileziklerini al oradan artık birtanesi gitmiş onun için yapacak birşey yok cadı kaynana yüzünden eşinle kötü olma onların yüzünü güldürme
işte sorun 12ye kadar gidemememiz,benimki yarım gün çalışıyo c.tesi günü..
sen iyi diyosan iyidir mutlaka duygucum..
ben yarın bir telefon edeyim oraya bakalım..
doktoru buldum sayılır paralı bır doktor ssk msk karsılamıyomus yanı oncekı gıttııgımde ozeldı ama en azından bı kısmını karsılıyordu şimdi ki hiç karsılamıyor adet olayım ıkıncı gunu ona gıdıcem kısmetsee saol bılıyorum zaten morelım bozulsa gelıyorum ıkı kelıme yazıyorum ohh rahatlıom
aman duygucuk hayıt mayıt hepsı boss hayıtı içitim ama bıraktım bakalım bu ay ıcerım belkı yıne ama doktor buyuk ıhtımal klomen verır onuda kullanamam preseed almıcam oda eksik kalsınn artık tıbbeen bişiler yapmak istiyomm bitkisell işe yaramadı gibi sankii
megan senı kaderdasım ilan ettiydim ya ben 2.5 yıllık evlıyım yaklasım 1.5 2 yıl kadar ıstıyorum bunun 1 yılı doktor tedavsıyle oldu sayılır rahım fılmı fılan cekıldı bı yumurta takıbı artı iğne oldum ama olmadı öyle işte sorun arada prolaktın yukselıyo ama doktorlar cok yuksek deıl dıolar ilaç kullandıydım ama şimdi kullanma normal seviye ddedi kaldı oyle ee daha neyapımm dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?