ara bakalım bi ya bir gibi belki olur eşime oyle demşler ama zaten onlar orda dörde kadar falan aslnda nie oniki diolar onu ben de anlamadım ...
doktoru buldum sayılır paralı bır doktor ssk msk karsılamıyomus yanı oncekı gıttııgımde ozeldı ama en azından bı kısmını karsılıyordu şimdi ki hiç karsılamıyor adet olayım ıkıncı gunu ona gıdıcem kısmetsee saol bılıyorum zaten morelım bozulsa gelıyorum ıkı kelıme yazıyorum ohh rahatlıom
aman duygucuk hayıt mayıt hepsı boss hayıtı içitim ama bıraktım bakalım bu ay ıcerım belkı yıne ama doktor buyuk ıhtımal klomen verır onuda kullanamam preseed almıcam oda eksik kalsınn artık tıbbeen bişiler yapmak istiyomm bitkisell işe yaramadı gibi sankii
megan senı kaderdasım ilan ettiydim ya ben 2.5 yıllık evlıyım yaklasım 1.5 2 yıl kadar ıstıyorum bunun 1 yılı doktor tedavsıyle oldu sayılır rahım fılmı fılan cekıldı bı yumurta takıbı artı iğne oldum ama olmadı öyle işte sorun arada prolaktın yukselıyo ama doktorlar cok yuksek deıl dıolar ilaç kullandıydım ama şimdi kullanma normal seviye ddedi kaldı oyle ee daha neyapımm dimi
ebuş o 5. bilezik yerine konulsun..
eşine böyle söyle.. bi daha da açma konuyu..
sıkıyosa konmasın geri..
sen hem ne akla hizmet onların evine bırakıyosun altınlarını???
kendi ananın evine koy hiç olmazsa..
kocanla aranı bozma böyle gereksiz insanlar için..
kocan, senin.. onların değil..taraf hiç değil..
sarıl ona..
anladım kuzu ama artık nasıl davranacağımı bilemiyorum benimle hiçbişey için tartışma demek istiyo insan bir gün yapmazsa 5 gün sonra illa bişey için yapar sonuçta yani bu insanlık hali doğru değilmi gelde çık işin içinden
of be megom bilmiyorum derdim zaten o değil bileziği yapmışlar yapmamışlar ne değişcek ki yapcakmılarmış babasının hayırna vermemişiz öle dyo neyse işte.
benim derdim eşim neden izin veriyorsun bozmalarına kızlarına az harcasınlar onu bozmasınlar öle değilmi annemlerin haberi felan yok zaten annem tek yaşıyo ama aslında benim yanımda kalmalıydı çalıncaksada evimde çalınsın.
eşim hiç bişey için benimle tartışma bana dır dır etme dyo zaten ağzımı açsam hemen susturuyo bende kendi içime çekiliyorum bebekte olmuyo allah vermiyo bize bana besbelli hak etmiyorm sanırım.en azından hayata bağlanırdım hedefim amacım gayem olurdu ama şimdi
öle bomboşum yanlızım
O zaman sende tartışma sorunlarınızı konuşarak sakin çözmeye çalışın tatlımMesela benim eşimde haksız bile olsa birşeye kızıp bağırıyorsam hiç dinlemez beni umurunda bile olmaz onun hatası varsa bile düzgün bir şekilde sakin sakin canım cicim neden böle diyerek söylüyorum yoksa sinirlenip parladığımla kalıyorum.Demekki senin eşinde böle bir yapısı var.....
haycım o hap prolaktini dengelıo zaten prolaktin düşmeden aşılama da olmaz yapmıolar once onu bi düşür bence bi ay daha kullan hayıtı sonra hormon tahlili ver bi gdersin yine dra sonra ya da bi endokrinciye görn başta ferda hem endkonciye hem de kadın doguma aynı zamanlarda gtti süreci hızlandırdı bence dogal olcak senn inanıorm cnm sen de inan lütfennn
of be megom bilmiyorum derdim zaten o değil bileziği yapmışlar yapmamışlar ne değişcek ki yapcakmılarmış babasının hayırna vermemişiz öle dyo neyse işte.
benim derdim eşim neden izin veriyorsun bozmalarına kızlarına az harcasınlar onu bozmasınlar öle değilmi annemlerin haberi felan yok zaten annem tek yaşıyo ama aslında benim yanımda kalmalıydı çalıncaksada evimde çalınsın.
eşim hiç bişey için benimle tartışma bana dır dır etme dyo zaten ağzımı açsam hemen susturuyo bende kendi içime çekiliyorum bebekte olmuyo allah vermiyo bize bana besbelli hak etmiyorm sanırım.en azından hayata bağlanırdım hedefim amacım gayem olurdu ama şimdi
öle bomboşum yanlızım
doktoru buldum sayılır paralı bır doktor ssk msk karsılamıyomus yanı oncekı gıttııgımde ozeldı ama en azından bı kısmını karsılıyordu şimdi ki hiç karsılamıyor adet olayım ıkıncı gunu ona gıdıcem kısmetsee saol bılıyorum zaten morelım bozulsa gelıyorum ıkı kelıme yazıyorum ohh rahatlıom
aman duygucuk hayıt mayıt hepsı boss hayıtı içitim ama bıraktım bakalım bu ay ıcerım belkı yıne ama doktor buyuk ıhtımal klomen verır onuda kullanamam preseed almıcam oda eksik kalsınn artık tıbbeen bişiler yapmak istiyomm bitkisell işe yaramadı gibi sankii
megan senı kaderdasım ilan ettiydim ya ben 2.5 yıllık evlıyım yaklasım 1.5 2 yıl kadar ıstıyorum bunun 1 yılı doktor tedavsıyle oldu sayılır rahım fılmı fılan cekıldı bı yumurta takıbı artı iğne oldum ama olmadı öyle işte sorun arada prolaktın yukselıyo ama doktorlar cok yuksek deıl dıolar ilaç kullandıydım ama şimdi kullanma normal seviye ddedi kaldı oyle ee daha neyapımm dimi
ebuşşşşş biz seninle 15 ay adamlarımızı bekledik askerden dönecekler diye..şafak topiğinde..
hatırlarsan aynı gün teslim olmuşlardı..
çok zor kimsesiz zamanlar geçirdik,birbirimize ağladık dimi..
ben evliydim zaten..
sen de evlendin bak,ne mutlu..inşallah allah bebeğinizi de vericek..
ama bu şekilde üzgün olmana,umutsuz olmana kızıyorum he..
benim de 7 aydır olmuyor bebek..ama olacak,inanıyorum.. ne demek hak etmemek!
hee bak burdan çıkaracağın ders,demek ki kendi işini kendin halledeceksin o ailede..
diğer bileziklerini rica et kaynanana ve al gel evine..
başka bir sorun olursa da kocana söyleme,ver ağızlarının payını..[/QUOTE
EVET HEPSİNİ BİLİYORUM CANIM HERŞEYİ BİRLİKTE YAŞADIK BİRBİRİMİZE SIĞINDIK DERTLEŞTİK PAYLAŞTIK AMA ŞİMDİ O ASKERDEN GELDİKTEN SONRA ZATEN ÇOK DEĞİŞTİ PSİKOLOJİSİ DEĞİŞTİ ALT ÜST OLMUŞ BİR VAZİYETTE ESKİSİ KADAR SAKİN DEĞİL SABIRLI DEĞİL ÇOK YIPRATTI ASKERLİK ONU ÜSTÜNE HEMEN EVLENDİK ZATEN . AMA SEN Bİ KONUDA HAKLISIN BAZI ŞEYLERİ KENDİMİN DİREK OLARAK MÜDEHALE ETMEM GEREKİYOR EŞİMİ KARIŞTIRMAMAK LAZIM YOKSA İŞİN BOKU ÇIKIYO
EN KISA ZAMANDA BİLEZİKLERİMİ ONLARDAN ALCAM EVİME
anliyorum cnm arada oluyor öyle seyler en iyi karari sen vericeksin cnm icinden geleni yap
ama hayiti icmeni öneririm benim doktorum bile o hapi ic dedi erkek hormonu yüksek cikdigi icin bende
hormonlara cok iyi gelior
EVET HEPSİNİ BİLİYORUM CANIM HERŞEYİ BİRLİKTE YAŞADIK BİRBİRİMİZE SIĞINDIK DERTLEŞTİK PAYLAŞTIK AMA ŞİMDİ O ASKERDEN GELDİKTEN SONRA ZATEN ÇOK DEĞİŞTİ PSİKOLOJİSİ DEĞİŞTİ ALT ÜST OLMUŞ BİR VAZİYETTE ESKİSİ KADAR SAKİN DEĞİL SABIRLI DEĞİL ÇOK YIPRATTI ASKERLİK ONU ÜSTÜNE HEMEN EVLENDİK ZATEN . AMA SEN Bİ KONUDA HAKLISIN BAZI ŞEYLERİ KENDİMİN DİREK OLARAK MÜDEHALE ETMEM GEREKİYOR EŞİMİ KARIŞTIRMAMAK LAZIM YOKSA İŞİN BOKU ÇIKIYO
EN KISA ZAMANDA BİLEZİKLERİMİ ONLARDAN ALCAM EVİME
visalecim,
akıntı başlar,ertesi gün çift koyu çizgi görürsün..
bir sonraki gün yumurtlarsın.. bir sonraki gün de çatlar yumurtan..
bu geceyi pas geç istersen..
yarın bir ovucan daha yap.. muhtemelen kopkoyu 2. çizgi çıkıcaktır..
yarın,öbür gün ve daha öbür gün halvetlen canım..
bence yani..
bulamadım ki şöylee herseyı sorabılecgım bir doktorrr
canımmm şimdi başlamamışmı oluyor ovulasyon,anlamıyorumkusura bakma canımm arkadaşım çok yardımcı oluyorsun
bulamadım ki şöylee herseyı sorabılecgım bir doktorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?