canım hakkında hayırlısını nasip etsin RABBİM..kafaya cok takıyorum buyüzden artık takmamaya calısacagım..ayyy her adet oldugumda aglayıp duruyom......kendime hakim olmam gerekiyo....sende baska seyler düsünmeye calıs....bebiş düsünme...sırf stres yapmak da hormonları etkileyebilirmiş......sabır ve dua tek ilacımız bu =)
Saol canım benim hormonlarda sorun yok şükür strese rağmen dediğin gibi sabır ve dua....
valla yiyom simdi burda saat 9;16 yine de gec aksam yemegi yememistim.. evde yemek yapmiom kac gundur.. simdi biseyler yaptim..Allahim buyuk zevkle yiyorum yarindan itibaren beslenmemi duzene sokuyorum insaallah
komik gacisin yanii
doktora gittim doktor acele etme dedi ve stres kesinlikle yapma bu olumsuz yönde etkilermiş hormonları.......ama elde degil bir umutla bekliyoz acaba hamiş miyiz diye bat günümüzü takipliyoz inan her adet oldugumda aglıyorum esim teselli veriyo hatta senin bu aglamana kıyamam deyip düsünmeyelim bebiş bir süre diyo........tabi benim yanıtım kesinlikle devam bu yola diyom ...napayım işte anne olmak sanki büyük bir hayalmıs gibi hayalımın pesinde kosmaya calısıyom.........ne diyelim herseyin hayırlısı...
selam..
ekleyelim mi listeye?
e bende selam didim,bini görmedin sen
Oyy gebişim benim yedinmi bişiler.Spoil yaptım üstte ama sen okuma.Sen bence bu saatte ya meyve ye yada bir kase yoğurt ye.Ballı ekmek yanında bir bardak sütte olabilir.
senin de dudişlerin parliyi sürekli megan
komikim dimiii
Olsun ye hamilesin senbende günlerdir evde yemek yapmıyorum hergün annemde yiyoruz özellikle bir haftadır batı bekliyorum diye iyice saldım kendimi yataktan çıkar çıkmaz annemlere gidiyorum eşimde işten oraya geliyor ne eşimle aynı saatte yatağa giriyoruz ne ütü yapıyorum ne temizlik ne yemek bir haftadır böyle
Biz önümüzdeki ay hayıt hapı ovulasyon testi ve presed kullanıcaz gebe kalma şansını arttırmak için istersen bir araştır internetten denemek istersen
ayyy ne güsel olmuş şebomun avatarı
inşallah uğur getirsin sana kuzum..
bende burnumu oynatıyorum,güya sihir yapıp bebek yapıcam amma bi halta yaradığı yok
hürremi istemiyorum,o varken bebe olmiyi
kubsen,ben görünmez oldum sanırım
kardes olduguna bıraktım bi kullandıgım vitamin acısından folic plus kullanıyom........zamanla olur insallah.......umutla beklicem yoruldum ya..........yoksa esim de bende kafayı yicez....esim benim üzülmemden dolayı cok stres yapıyo bende olmuyo diye amannnnnnn salla gitsin ya galik takmamaya calıscem............
Anladım bu kadar üzme kendini daha yolun çok başındasın bir yılı doldurmadan hamile kalamıyorum deme eşinide kendinide üzme inşallah en kısa zmanda olur
(bir iç cektim simdik)ahhh ahhhhhhh
sağol megim beğenmene sevindim
inşallah cnm uğur getirir ama sende değiştir bu ay sanada uğur getirsin yeni avatar bul
aman hürrem çok kötü dizidede olma hürrem megim :))
ztarcım ne güzel iştahın yerinde hep böyle gitsineşine söylede haberi olsun ilerleyen zamanlarda zor oluyor hamilelik ben 4 ay yapmadım birşey düzenli olarak
sebnemcim valla istahimin yerinde olmasi iyi mi kotu mu bilemiyorum:26: cok kilo almamam gerek zaten fazla kilolarimla hamile kaldim..
bide mide bulantim falan baslarsa yiyemem diye sapittim..
aman hersey bahane acikinca ne bulursam yiyorum
şimdilik iyi cnm :) bulantılar başlayınca zor oluyor ye cnm ye bence hiç düşünme kiloları bende fazla kilolarla hamile kaldım bi iştahsızlık oldu sonra yiyemedim hiç kilo verdim inşallah hiç iştahsızlık yaşama cnm
hayirlsii olsun canim benim saol yaa
artik bakalim nolacak sonumuz
gün geçtikçe sen öğreniceksin cnm olucakları :) hepsi hayırlı olucak merak etme sen bizde kızlarla sana yetişcez inşallah
kızlar ben çıkıyorum uyuyayım azıcık
size iyi sabahlar hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?