2 sene 4 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyoz.....18 aralıkta adet olmam gerekiyor...24 yasındayım...peki sen????
megan spoilerle yaz bakiim
6 sene 8 aylık evliyim 3 yıldır bebeiş istiyoruz.....bugün adet olamam gerekiyor bekliyorum...25 yaşındayım.Tüm tahliller yapıldı sebepsiz infertilite yumurta takibiyle başladık bakalım...
Şuan birtek göğüslerim ağrıyor oda adet olacağım zaman olur her ay:26:
spoiler
Tavuk kıyması çıkarmıştım akşamdan gece acıkacağımı bildiğim için.İşte onunla tavuk köftesi yaptım pisiciğimle birlikte yedik
Pisiciğim karnını doyurunca çatı arasına gitti dolaşmaya
ben 5 aydır bebiş olmuyo ümidimi yitirdimmmm artık olmuyo nasıl olsa diyom ama sen 3 senedir ugrasıyon oy oy oyyyyy RABBİM SABIR VERSİN bizlere........
Sölemem olmaz sen hamişsin şimdi gece gece uğraşılacak bişey değil
2 sene 4 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyoz.....18 aralıkta adet olmam gerekiyor...24 yasındayım...peki sen????
kız şebo sen aylardır nereyi süpürüyosun allasen
bende burun oynatıp duruyorum gerçi
kız şebo sen aylardır nereyi süpürüyosun allasen
bende burun oynatıp duruyorum gerçi
spoil yap meganim okumam
hosgeldin aramiza kubsen
Kızzz güldürdün gene beni gece gece
senin de dudişlerin parliyi sürekli megan
komikim dimiii
Bende bu üç yıl içinde zaman zaman ümidimi yitirdiğim oldu.Kendimi eve kapatım günlerce ağladığım oldu.Halada arada çok bunalır hiçbirşey yokken hürgür şakır ağlarım.Aslında bize mucize gibi gelsede Allahım ol dese oluvericek birşey eğer rabbim ol demiyorsa ya zamnı vardır olması için yada bizim hakkımızda hayırlısı budur.Henüz aşılama ve tüp bebek denemediğim için umudumu tamamen yitirdiğimi söyleyemem ama iki aşılma ikide tüp bebek denedikten sonra hala olmazsa zorlamayı düşünmüyorum hakkımda hayırlısı buymuş deyip kaderime razı gelicem.......
ah megim bu saatte güldürdün beni
bilmem kapının önünü süpürüyorum sankimdeğiştireyim bari
sende hürrem olsana tekrardan burnun acıycak benimde kollar yoruldu
Oyy gebişim benim yedinmi bişiler.Spoil yaptım üstte ama sen okuma.Sen bence bu saatte ya meyve ye yada bir kase yoğurt ye.Ballı ekmek yanında bir bardak sütte olabilir.
senin de dudişlerin parliyi sürekli megan
komikim dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?