Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

2 sene 4 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyoz.....18 aralıkta adet olmam gerekiyor...24 yasındayım...peki sen????

6 sene 8 aylık evliyim 3 yıldır bebeiş istiyoruz.....bugün adet olamam gerekiyor bekliyorum...25 yaşındayım.Tüm tahliller yapıldı sebepsiz infertilite yumurta takibiyle başladık bakalım...

6 sene 8 aylık evliyim 3 yıldır bebeiş istiyoruz.....bugün adet olamam gerekiyor bekliyorum...25 yaşındayım.Tüm tahliller yapıldı sebepsiz infertilite yumurta takibiyle başladık bakalım...

ben 5 aydır bebiş olmuyo ümidimi yitirdimmmm artık olmuyo nasıl olsa diyom ama sen 3 senedir ugrasıyon oy oy oyyyyy RABBİM SABIR VERSİN bizlere........

ımmmmmmmmmmm
afiyet olsun

kız şebo sen aylardır nereyi süpürüyosun allasen
bende burun oynatıp duruyorum gerçi

ben 5 aydır bebiş olmuyo ümidimi yitirdimmmm artık olmuyo nasıl olsa diyom ama sen 3 senedir ugrasıyon oy oy oyyyyy RABBİM SABIR VERSİN bizlere........

Bende bu üç yıl içinde zaman zaman ümidimi yitirdiğim oldu.Kendimi eve kapatım günlerce ağladığım oldu.Halada arada çok bunalır hiçbirşey yokken hürgür şakır ağlarım.Aslında bize mucize gibi gelsede Allahım ol dese oluvericek birşey eğer rabbim ol demiyorsa ya zamnı vardır olması için yada bizim hakkımızda hayırlısı budur.Henüz aşılama ve tüp bebek denemediğim için umudumu tamamen yitirdiğimi söyleyemem ama iki aşılma ikide tüp bebek denedikten sonra hala olmazsa zorlamayı düşünmüyorum hakkımda hayırlısı buymuş deyip kaderime razı gelicem.......

kız şebo sen aylardır nereyi süpürüyosun allasen
bende burun oynatıp duruyorum gerçi

ah megim bu saatte güldürdün beni
bilmem kapının önünü süpürüyorum sankim değiştireyim bari
sende hürrem olsana tekrardan burnun acıycak benimde kollar yoruldu

canım hakkında hayırlısını nasip etsin RABBİM..kafaya cok takıyorum buyüzden artık takmamaya calısacagım..ayyy her adet oldugumda aglayıp duruyom......kendime hakim olmam gerekiyo....sende baska seyler düsünmeye calıs....bebiş düsünme...sırf stres yapmak da hormonları etkileyebilirmiş......sabır ve dua tek ilacımız bu =)

ah megim bu saatte güldürdün beni
bilmem kapının önünü süpürüyorum sankim değiştireyim bari
sende hürrem olsana tekrardan burnun acıycak benimde kollar yoruldu

ayyy ne güsel olmuş şebomun avatarı
inşallah uğur getirsin sana kuzum..

bende burnumu oynatıyorum,güya sihir yapıp bebek yapıcam amma bi halta yaradığı yok

hürremi istemiyorum,o varken bebe olmiyi

Oyy gebişim benim yedinmi bişiler.Spoil yaptım üstte ama sen okuma.Sen bence bu saatte ya meyve ye yada bir kase yoğurt ye.Ballı ekmek yanında bir bardak sütte olabilir.

valla yiyom simdi burda saat 9;16 yine de gec aksam yemegi yememistim.. evde yemek yapmiom kac gundur.. simdi biseyler yaptim..Allahim buyuk zevkle yiyorum yarindan itibaren beslenmemi duzene sokuyorum insaallah

senin de dudişlerin parliyi sürekli megan

komikim dimiii

komik gacisin yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…