Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben yönetim odasına bildirdim konuyu..
yarın bakarlar artık..

hayırlısı şebom..

ikisini bir mi kullanıcaksın megim ? inşallah uğurlu gelir bu ay sende artık tuttur şu bebişi yaaaa

hayıt hapına dün başladım adetle beraber başlanıyo..
jeli de ovulayonda kullanıcam..

ne biliim şebom neden böyle oluyo..
vallahi bak geçtiğimiz ay 3 kere kopkoyu çizgi gördüm ovulasyon testinde.. birinden biri tutsaydı bari dimi..
tutmadı işte..
hormonlarım da gayet iyi..
kocam sperm analizine gidiyo haftasonu.. bakalım onda durumlar nasıl..

Son düzenleme:
cnm bende duydum olmuş böyle olaylar tabi eskiden ultrason bile yokmuş neden olduğu belli değilmişki
allah kimseye vermesin evlat acısı soğduktan sonra yüzünü gördükten sonra dayanması eminim zordur

Öle tabi benim dediğim olaydada zaten yaşayan çocuk şuan 40 yaşında yani çok eskiden oluyormuş şimdi herşeyin çaresi var çok şükür

belki cnm eşinde vardır birşey ki inşallah birşey çıkmazda beklemek her ay umutlanmak zor işte ama ben hamile kalmadan önce çok kişiye sordum 1 sene olmayabilir diyorlar işte birşey olmasa bile belki megim hayır hapı iyi gelir bitkisel şeylere çok inanırım çünkü .

birde biliyorsun megim psikolojikte bir durum biliyon ben nasıl hamile kaldım hiç belirtim yoktu kaç kere yaptık inan 5i geçmez hiç düşünme inşallah en kısa zamanda olucak
ama beklemek çok zor 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum geçsinde başlayalım istiyorum çalışmalara allah gönlümüze göre versin megim en kısa zamanda ama hayırlı olanları versin biliyorsun düşüktür bir sürü şeyde olabiliyor hayırlısıyla tutsunlar güzel bir hamilelik olsun doğsunlar inşallah

Öle tabi benim dediğim olaydada zaten yaşayan çocuk şuan 40 yaşında yani çok eskiden oluyormuş şimdi herşeyin çaresi var çok şükür

öyle cnm çok şükür herşeyini görebiliyorlar bebeğin nesi var nesi yok çıkıyor ortaya aman sağlıkla gelsinler senin bat ne zamandı megancım ?

aminn şebomm aminn..
allah hayırlısını versin hepimize inşallahhh...

Ozaman aramıza hoşgeldin bekelen adet tarihini yazarsan megim seni listeye ekler görünce.Nekadar zamndır bebek istiyorsunuz kaç yıldır evlisin yaş kaç

2 sene 4 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyoz.....18 aralıkta adet olmam gerekiyor...24 yasındayım...peki sen????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…