inşallah hayırlısıyla bebişlerine kavuşurlar megim . ne hikayeler vardır tabi sen yinede söylede kapatsınlar konuyu sonuçta öyle bir isteğin gerçekleşeceği bile varsa bu ortamda gerçekleşemez inşallah rabbim her isteyene nasib etsin bebiş
Kızlar ben bir mama yiyip geliyorum çok acıktım
şebom,
ben bu ay preesed jel alıyorum,bi de hayıt otunun hapına başladım..
ikisini bir mi kullanıcaksın megim ? inşallah uğurlu gelir bu ay sende artık tuttur şu bebişi yaaaa
cnm bende duydum olmuş böyle olaylar tabi eskiden ultrason bile yokmuş neden olduğu belli değilmişki
allah kimseye vermesin evlat acısı soğduktan sonra yüzünü gördükten sonra dayanması eminim zordur
hayıt hapına dün başladım adetle beraber başlanıyo..
jeli de ovulayonda kullanıcam..
ne biliim şebom neden böyle oluyo..
vallahi bak geçtiğimiz ay 3 kere kopkoyu çizgi gördüm ovulasyon testinde.. birinden biri tutsaydı bari dimi..
tutmadı işte..
hormonlarım da gayet iyi..
kocam sperm analizine gidiyo haftasonu.. bakalım onda durumlar nasıl..
Öle tabi benim dediğim olaydada zaten yaşayan çocuk şuan 40 yaşında yani çok eskiden oluyormuş şimdi herşeyin çaresi var çok şükür
öyle cnm çok şükür herşeyini görebiliyorlar bebeğin nesi var nesi yok çıkıyor ortaya aman sağlıkla gelsinler senin bat ne zamandı megancım ?
Benim bat 8 aralık yani şuan itibariyle bneklemedeyim
belki cnm eşinde vardır birşey ki inşallah birşey çıkmazda beklemek her ay umutlanmak zor işte ama ben hamile kalmadan önce çok kişiye sordum 1 sene olmayabilir diyorlar işte birşey olmasa bile belki megim hayır hapı iyi gelir bitkisel şeylere çok inanırım çünkü .
birde biliyorsun megim psikolojikte bir durum biliyon ben nasıl hamile kaldım hiç belirtim yoktu kaç kere yaptık inan 5i geçmez hiç düşünme inşallah en kısa zamanda olucak
ama beklemek çok zor 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum geçsinde başlayalım istiyorum çalışmalara allah gönlümüze göre versin megim en kısa zamanda ama hayırlı olanları versin biliyorsun düşüktür bir sürü şeyde olabiliyor hayırlısıyla tutsunlar güzel bir hamilelik olsun doğsunlar inşallah
Aaaa kimsecikler kalmamış:44::44::44:
amanın bugün :18:
varmı cnm hiç belirtin ??
Hoşgeldin kubsen
bu topigi yeni farkettim..bende katılayım dedim.... =)
Kızlar ben bir mama yiyip geliyorum çok acıktım
Ozaman aramıza hoşgeldin bekelen adet tarihini yazarsan megim seni listeye ekler görünce.Nekadar zamndır bebek istiyorsunuz kaç yıldır evlisin yaş kaç
ne yidin kizz bende yiceemmm
2 sene 4 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyoz.....18 aralıkta adet olmam gerekiyor...24 yasındayım...peki sen????
Sölemem olmaz sen hamişsin şimdi gece gece uğraşılacak bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?