Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sanırım enerji yoğunluğundan dolayı aynı doneme denk geliyor bebişler.
bu arada ovulasyon dönemnde olan da çokk aralıgn ortaları ve sonlarına dogru ii hberler çoğalcak inşşşş 2012ye bebişli girsek ne guzel olurr demi yaa

Son düzenleme:
megimm kuşummm 6 ocakkk benim kırmızı patladı gitti bizde şans olsa zatennnn gökten bebek yağar

gunaydın kızlar takıp edıyorum hep ama malum kırmızılar gıtmeden toplıyamıyorum kendımı bugun yarın gıder bende kendımı toplayıp tekrar baslıcam bakalım calısmalara
gerdımı aldım ovucanlarım hayıt hapım keçi boynuzumuz ve ıncırlerımız gelsın inş bebişim artık yoksa sanırım aşılamaya dogru gıdıyorum

kızlar günaydın pek kimse yok bu havalar benim canımı sıkıyor..

1 haftadır filan sististle başım belada neyseki bi hapım var onu içince 1-2 saatte geciyor ama halvet edemiyoz
dün akşam dedim bari halvet yok yakı yapıştırdım belime bide belki sististe de iyi gelir diye sütle maydanoz kaynatıp buharında bekledim biraz...
Bu akşamda yapıcam bide halvet olur akşama sonra yakıyı cıkartıp abdast aldık mı tamamdır
Tam da yumurtlama günlerim bu ayı böyle bitiririz :)

Kırmızıların gelmesi de değerli bir sey. Hiç olmazsa zaman kaybetmiyorsun hazırlık yapıyorsun ve sagliklisin. Biz buradayız hepimiz seninle bekliyoruz canım.

Herkese Günaydınnn elbises canım çok geçmiş olsunnn bolca su iç limon suyu çok iyi geliyorr onuda içebilirsin ve birde yoğurt yeee bunları sürekli yap bişeyin kalmaz Allahın izniyle....

Bu aradaa Bir GALATASARAYLI olarak tüm Gs lıları tebrik ediyorumm.Aslanım benim nede güzel oynadı...

Son düzenleme:

Gulbebek nasılsın?

Kırmızıların gelmesi de değerli bir sey. Hiç olmazsa zaman kaybetmiyorsun hazırlık yapıyorsun ve sagliklisin. Biz buradayız hepimiz seninle bekliyoruz canım.

doğru dıyosun canım zaten olucaksam gunude olıyım dıye dua edıyorum hep tama 6 ay ugrestım duzensızlıkle onuda cok ıyı bılıyorum bebiş desen yok kırmızlarda yok ozaman ınsan daha bı yıkılıyo cok sukur şimdi düzenlı gelıyo ama bu seferde 9 ay gelmesın dıyo ınsan napalım işte yaşadığımız sürece ümit var ıykı burası varda paylasıyoruz dertlerımızı yoksa ınsan tek benmıyım bunları yasayan dıyo değişik düşüncelere dalanama burda goruyokı hepımız aynı nduyguları yasıyoruz aynı özlemi çekiyoruz ben bu tpıge gelene kadar sankı herkezın şıp dıye oluyo bı ben varım heralde bukadar uğraşan dıyodum daha cok uzuluyodum ıykı burası var

Canımmm düzelecek inşallah bu kadar sorun etme kendinee benim yıllardır düzensiz hormonlarda sorun olmamasına rağmen düzensiz işte.Çok zor çok iyi anlıyorum seni amaa kafaya takmakta geciktiriyor adeti malesef.O yüzden stres yapmamaya çalış lütfen
Gulbebek nasılsın?

Teşekkür ederim hUzurcum çok iyiyim sen nasılsınnnn bakalım

Evet yeşil çam nesliyiz biz. Güzin abla kuşağını da unutmayalım; öpüşürsem hamile kalır miyim?

günayyydınnnn
az önce ddoktordan geldim ilaç vermeyelim dedi 1 hafta içinde olmazsan gel dedi ama çok şükür kist felan yokmuş buda iyiye işret
yeni haberler varmı

dün komşumdan soğanla ilgili birşey duydum sizlerle paylaşayım dedim önce soğanı tüpte bi güzel pişiriyoruz sonra ılıdıktan sonra rahime yolluyoz akşam yatmadan sabah wc gidince o kendisi düşüyormuş iyi güzelde nasıl koyucağımı bilmiyorum

sonucumu aldım ve geldiiim.
Değerimiz 987 olmuş önümüzdeki hafta keseyi görürüz dedi doktor.
Ben bir sorun yoktur dimi dedim, keseyi görmeden bişi diyemeyiz dedi, ay öldürür adamı bu doktorlar...

sonucumu aldım ve geldiiim.
Değerimiz 987 olmuş önümüzdeki hafta keseyi görürüz dedi doktor.
Ben bir sorun yoktur dimi dedim, keseyi görmeden bişi diyemeyiz dedi, ay öldürür adamı bu doktorlar...

oyle oluyormus ama keseyı gorseler bıle kalp atıslarını duymadan bır sey demeyecektır su an canlı var mı yok mu bellı degıl yanı

Siz iyi olunca ben de iyi oluyorum. Gulbebek bak 2012 için çok umutluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…