bu arada ovulasyon dönemnde olan da çokk aralıgn ortaları ve sonlarına dogru ii hberler çoğalcak inşşşş 2012ye bebişli girsek ne guzel olurr demi yaaSanırım enerji yoğunluğundan dolayı aynı doneme denk geliyor bebişler.
evt yaa bu aralar yne duruldu topik ama bi anda yine ardı ardına alcz inşş guzel hberlerrr
Simgeleri nerden yapıyoruz duygu
bu arada ovulasyon dönemnde olan da çokk aralıgn ortaları ve sonlarına dogru ii hberler çoğalcak inşşşş 2012ye bebişli girsek ne guzel olurr demi yaa
Listeden seç diye yazıyor ama liste yokcnm msj bolumnn altında resmler var yaa onlardan kullanmak istedgne tıkla direk oluo zaten ...
gunaydın kızlar takıp edıyorum hep ama malum kırmızılar gıtmeden toplıyamıyorum kendımı bugun yarın gıder bende kendımı toplayıp tekrar baslıcam bakalım calısmalara
gerdımı aldım ovucanlarım hayıt hapım keçi boynuzumuz ve ıncırlerımız gelsın inş bebişim artık yoksa sanırım aşılamaya dogru gıdıyorum
Herkese Günaydınnn elbises canım çok geçmiş olsunnn bolca su iç limon suyu çok iyi geliyorr onuda içebilirsin ve birde yoğurt yeee bunları sürekli yap bişeyin kalmaz Allahın izniyle....
Bu aradaa Bir GALATASARAYLI olarak tüm Gs lıları tebrik ediyorumm.Aslanım benim nede güzel oynadı...
Kırmızıların gelmesi de değerli bir sey. Hiç olmazsa zaman kaybetmiyorsun hazırlık yapıyorsun ve sagliklisin. Biz buradayız hepimiz seninle bekliyoruz canım.
Canımmm düzelecek inşallah bu kadar sorun etme kendinee benim yıllardır düzensiz hormonlarda sorun olmamasına rağmen düzensiz işte.Çok zor çok iyi anlıyorum seni amaa kafaya takmakta geciktiriyor adeti malesef.O yüzden stres yapmamaya çalış lütfendoğru dıyosun canım zaten olucaksam gunude olıyım dıye dua edıyorum hep tama 6 ay ugrestım duzensızlıkle onuda cok ıyı bılıyorum bebiş desen yok kırmızlarda yok ozaman ınsan daha bı yıkılıyo cok sukur şimdi düzenlı gelıyo ama bu seferde 9 ay gelmesın dıyo ınsan napalım işte yaşadığımız sürece ümit var ıykı burası varda paylasıyoruz dertlerımızı yoksa ınsan tek benmıyım bunları yasayan dıyo değişik düşüncelere dalanama burda goruyokı hepımız aynı nduyguları yasıyoruz aynı özlemi çekiyoruz ben bu tpıge gelene kadar sankı herkezın şıp dıye oluyo bı ben varım heralde bukadar uğraşan dıyodum daha cok uzuluyodum ıykı burası var
Gulbebek nasılsın?
doğru dıyosun canım zaten olucaksam gunude olıyım dıye dua edıyorum hep tama 6 ay ugrestım duzensızlıkle onuda cok ıyı bılıyorum bebiş desen yok kırmızlarda yok ozaman ınsan daha bı yıkılıyo cok sukur şimdi düzenlı gelıyo ama bu seferde 9 ay gelmesın dıyo ınsan napalım işte yaşadığımız sürece ümit var ıykı burası varda paylasıyoruz dertlerımızı yoksa ınsan tek benmıyım bunları yasayan dıyo değişik düşüncelere dalanama burda goruyokı hepımız aynı nduyguları yasıyoruz aynı özlemi çekiyoruz ben bu tpıge gelene kadar sankı herkezın şıp dıye oluyo bı ben varım heralde bukadar uğraşan dıyodum daha cok uzuluyodum ıykı burası var
sonucumu aldım ve geldiiim.
Değerimiz 987 olmuş önümüzdeki hafta keseyi görürüz dedi doktor.
Ben bir sorun yoktur dimi dedim, keseyi görmeden bişi diyemeyiz dedi, ay öldürür adamı bu doktorlar...
Canımmm düzelecek inşallah bu kadar sorun etme kendinee benim yıllardır düzensiz hormonlarda sorun olmamasına rağmen düzensiz işte.Çok zor çok iyi anlıyorum seni amaa kafaya takmakta geciktiriyor adeti malesef.O yüzden stres yapmamaya çalış lütfen
Teşekkür ederim hUzurcum çok iyiyim sen nasılsınnnn bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?