günaydın canımmm kistin olmaması çok iyi sevindim adına:)günayyydınnnn
az önce ddoktordan geldim ilaç vermeyelim dedi 1 hafta içinde olmazsan gel dedi ama çok şükür kist felan yokmuş buda iyiye işret
yeni haberler varmı
tOPUK O NE YAA YAPMA ÖYLE ŞEYLER NE OLUR NE OLMAZ bilmediğimiz şeyler Allah korusun başımıza daha büyük iş açar ...dün komşumdan soğanla ilgili birşey duydum sizlerle paylaşayım dedim önce soğanı tüpte bi güzel pişiriyoruz sonra ılıdıktan sonra rahime yolluyoz akşam yatmadan sabah wc gidince o kendisi düşüyormuş iyi güzelde nasıl koyucağımı bilmiyorum
sonucumu aldım ve geldiiim.
Değerimiz 987 olmuş önümüzdeki hafta keseyi görürüz dedi doktor.
Ben bir sorun yoktur dimi dedim, keseyi görmeden bişi diyemeyiz dedi, ay öldürür adamı bu doktorlar...
Siz iyi olunca ben de iyi oluyorum. Gulbebek bak 2012 için çok umutluyuz.
günayyydınnnn
az önce ddoktordan geldim ilaç vermeyelim dedi 1 hafta içinde olmazsan gel dedi ama çok şükür kist felan yokmuş buda iyiye işret
yeni haberler varmı
Canımmm düzelecek inşallah bu kadar sorun etme kendinee benim yıllardır düzensiz hormonlarda sorun olmamasına rağmen düzensiz işte.Çok zor çok iyi anlıyorum seni amaa kafaya takmakta geciktiriyor adeti malesef.O yüzden stres yapmamaya çalış lütfen
takılmıyorum artık canım ya kaşarlandım ama tabı hıc düşünmüyorum desem yalan solerım şimdi kırmızılıyım ya moral oyuzden bole bı kac gune hüreemiz halvetız dıye gelıcam takrardan yanınıza
Teşekkür ederim hUzurcum çok iyiyim sen nasılsınnnn bakalım
aynen ole ben bırsene korundum salak gıbı cok emınım ya olıcagından şimdi düşündükce gıcık oluyorum kendımeEvet yeşil çam nesliyiz biz. Güzin abla kuşağını da unutmayalım; öpüşürsem hamile kalır miyim?
gözün aydın canım peki nıye bukadar gecıkmış demedımı bişey gerci doktorlar cok acıklama yapmıyorda oncedende varmıydı duzensızlıgın benımde 6 ay boyunca 3 kere adet oldum resmen hız bısey cıkmadı doktor en sonunda psıkolojık olabılır dedı bebiş istiyosun dıye hormonlara hukmedıyomus vücüt bazen ole demıstı ama cok sukur sımdı duzenlı oluyorum hayıt hapı içsene canım sende oda duzene sokuyomuşgünayyydınnnn
yeni haberler varmı
Ben bir sorun yoktur dimi dedim, keseyi görmeden bişi diyemeyiz dedi, ay öldürür adamı bu doktorlar...
ama kendisinide yaptığını söyledi bütün iltihapı çekiyormuş
kızlar günaydın pek kimse yok bu havalar benim canımı sıkıyor..
1 haftadır filan sististle başım belada neyseki bi hapım var onu içince 1-2 saatte geciyor ama halvet edemiyoz
dün akşam dedim bari halvet yok yakı yapıştırdım belime bide belki sististe de iyi gelir diye sütle maydanoz kaynatıp buharında bekledim biraz...
Bu akşamda yapıcam bide halvet olur akşama sonra yakıyı cıkartıp abdast aldık mı tamamdır
Tam da yumurtlama günlerim bu ayı böyle bitiririz :)
Topuk canım sen onun suyunu içsene yada sumakla birlikte soğanı doğrayıp ye oda aynı görevi yapıyor.
Mutluyum ama umutlu değilim sadece umut etmeye çalışıyorum 4 yıldan sonra böyle oluyor demekki Huzurcum
dün komşumdan soğanla ilgili birşey duydum sizlerle paylaşayım dedim önce soğanı tüpte bi güzel pişiriyoruz sonra ılıdıktan sonra rahime yolluyoz akşam yatmadan sabah wc gidince o kendisi düşüyormuş iyi güzelde nasıl koyucağımı bilmiyorum
kızlar günaydın pek kimse yok bu havalar benim canımı sıkıyor..
1 haftadır filan sististle başım belada neyseki bi hapım var onu içince 1-2 saatte geciyor ama halvet edemiyoz
dün akşam dedim bari halvet yok yakı yapıştırdım belime bide belki sististe de iyi gelir diye sütle maydanoz kaynatıp buharında bekledim biraz...
Bu akşamda yapıcam bide halvet olur akşama sonra yakıyı cıkartıp abdast aldık mı tamamdır
Tam da yumurtlama günlerim bu ayı böyle bitiririz :)
sakın boyle seyler yapma ne sacma seyler mıkrop falan kaparsın sakınnnnnnnnnnnnn
çok sağol canım evet benimkide düzensiz her ay bu beklemeleri yaşatır sağolsunaynen ole ben bırsene korundum salak gıbı cok emınım ya olıcagından şimdi düşündükce gıcık oluyorum kendıme
gözün aydın canım peki nıye bukadar gecıkmış demedımı bişey gerci doktorlar cok acıklama yapmıyorda oncedende varmıydı duzensızlıgın benımde 6 ay boyunca 3 kere adet oldum resmen hız bısey cıkmadı doktor en sonunda psıkolojık olabılır dedı bebiş istiyosun dıye hormonlara hukmedıyomus vücüt bazen ole demıstı ama cok sukur sımdı duzenlı oluyorum hayıt hapı içsene canım sende oda duzene sokuyomuş
hayırlı olsun canım gozun aydın sen dua et tevekkel ol rabbıme hersey bguzel gıdıcek ıns bebeğin seninle bosver doktoru onlar hep ole kuşkucu oluyo sakın stres yapma bosyere bu guzel duygunun tadını cıkar
sağol canım evet en azından kist var diyipte tepemi attırmadı vallaÇok ii çok sevindim bir sorun olmadığına.
günaydın canımmm kistin olmaması çok iyi sevindim adına:)
tOPUK O NE YAA YAPMA ÖYLE ŞEYLER NE OLUR NE OLMAZ bilmediğimiz şeyler Allah korusun başımıza daha büyük iş açar ...
Zambak hadiii inşallah kesee içinde merak etme Allahın izniyle pıtpıtlarınıda duyacaksın kesenide göreceksin sen hamişliğin tadını çıkar bence
kist olmadağına sevindim ama keşke kist yerine bebek var deseydı drgünayyydınnnn
yeni haberler varmı
test yapmadınmııı topukcum önce bir test yap yoksa doktora git doktor adet olman için ilaç verecektir iltihapın içinde konuş doktorla benim kuzen iltihap kurutucu hap kullandı 2 ay geçmedi hamiş kaldı .O yüzden önce doktorrcanım ben geçen ayın 19 adet olmam gerekiyordu olmadım ay 8oldu hala yok test yapmadım adet düzensizliği var bende ama soğan suyu nası içeceğim adet olmadım ki
Asıl 4 yıldan sonra heran gelebilir canimcim.
sağol gübebekim çok şükür halimize ve benim yanımda kadının birine gözün aydın hamilesin dedi kadının gözlerinin içi gülüyodu resmen ALLAH herkese yaşatsın sağlıklı sıhatli ammmiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Herkese Günaydınnn elbises canım çok geçmiş olsunnn bolca su iç limon suyu çok iyi geliyorr onuda içebilirsin ve birde yoğurt yeee bunları sürekli yap bişeyin kalmaz Allahın izniyle....
Bu aradaa Bir GALATASARAYLI olarak tüm Gs lıları tebrik ediyorumm.Aslanım benim nede güzel oynadı...
günayyydınnnn
yeni haberler varmı
dün komşumdan soğanla ilgili birşey duydum sizlerle paylaşayım dedim önce soğanı tüpte bi güzel pişiriyoruz sonra ılıdıktan sonra rahime yolluyoz akşam yatmadan sabah wc gidince o kendisi düşüyormuş iyi güzelde nasıl koyucağımı bilmiyorum
çok geçmiş olsun elisim biz kadınların baş belası bu sistit canım yakı kendiliğinde düşene kadar çıkarmamak lazımmış bence çıkarma kalsın sana zararı yoksa abdest engel olduğunu düşünmüyorum çünki su geçirmez değilki ayrıca süt ve maydonoz buharına oturduktan sonra kendini iyi korumalısın üşütmemen lazım lahusa kadınlar gibi olunuyomuş çünki rahim sütün buharından gevşeyip açılıyo ve kendini sıcak tut canımmm çooookkkk geçmiş olsun şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?