test yapmadınmııı topukcum önce bir test yap yoksa doktora git doktor adet olman için ilaç verecektir iltihapın içinde konuş doktorla benim kuzen iltihap kurutucu hap kullandı 2 ay geçmedi hamiş kaldı .O yüzden önce doktorr
GÜLBEBEK
gittim canım gitmezmiyim bıktım artık 8yıldır usandım canım vallahi hiç bir belirti yok ki ama psikojikmen çöktüm artık zaten beni birtek sizler anlarsınız oooooofffffffffff
çok sağol canım evet benimkide düzensiz her ay bu beklemeleri yaşatır sağolsunbu ay alıcam galiba hayı hapını seninki nasıl düzene girdi canım bay sıkıcı birşey dzensizlik
sağol canım evet en azından kist var diyipte tepemi attırmadı valla
sağol gübebekim çok şükür halimize ve benim yanımda kadının birine gözün aydın hamilesin dedi kadının gözlerinin içi gülüyodu resmen ALLAH herkese yaşatsın sağlıklı sıhatli ammmiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
test yapmadınmııı topukcum önce bir test yap yoksa doktora git doktor adet olman için ilaç verecektir iltihapın içinde konuş doktorla benim kuzen iltihap kurutucu hap kullandı 2 ay geçmedi hamiş kaldı .O yüzden önce doktorr
İnşallah huzurcum içimi ferahlatıyorsun sen canım benim inşallah hepimizin bebişleri gelsinnn
ay canım su hayatta benim kadar su içen yoktur yogurdu da o biçim yerim ama kesin üşütmekten oluyo..
liman suyunu sıkıp limonaya gibi mi icicem?? 7 tanesini 1 liraya satıyolar alıp bol bol içerim hem zayıflatır da:) 36 beden bile büyük geliyo hahah
bir Fb li olarak bende sizi Tebrik Ediyorum Geç olsun güç olmasınnn
8 yılmı oldu canımmmm benimmm üzülmee lütfen herşeyin bir çaresi vardır benimde 5.yılım ve ilk defa düzene girmeye başladı adetim hayıt hapını kullandınmı topuk agnugastona adıtest yapmadınmııı topukcum önce bir test yap yoksa doktora git doktor adet olman için ilaç verecektir iltihapın içinde konuş doktorla benim kuzen iltihap kurutucu hap kullandı 2 ay geçmedi hamiş kaldı .O yüzden önce doktorr
GÜLBEBEK
gittim canım gitmezmiyim bıktım artık 8yıldır usandım canım vallahi hiç bir belirti yok ki ama psikojikmen çöktüm artık zaten beni birtek sizler anlarsınız oooooofffffffffff
Sagol canım gecip gecip gene geliyo ...cok gecmıs olsun ınsallah duzelır
sakın boyle seyler yapma ne sacma seyler mıkrop falan kaparsın sakınnnnnnnnnnnnn
....................................................................................
bizim bi tanıdık var onunda rahminde iltihap varmış bu kadar kolay mı 2 ayda kurutmuş?
dediğim kişi nerden baksan 8 senelik evlidir bebek oluyo ama düşüyomuşşş
değilmiiyyaaaa bebik var diseydide bende havalara uçsaydım olmazmıydı sankimmkist olmadağına sevindim ama keşke kist yerine bebek var deseydı dr
gözün aydın canım hiç korkma bence hafta keseyi görürsün sonrada pıt pıtlarını duyarsın inşallah
zaten bu dr'ları anlamak mümkün değil
ammiiinnnn canım inşallah tüm bebek isteyenlere nasip atsin bebişGülmezmi hiçççç eminem bizimde gözler gülecekmi birgün acabaa Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah.Bende hayıta başladım bu arada hayıt içtiğimden beriii göğüslerimde ağrı kalmadı şişler ama ağrı falan yok çok şükür prolaktin düştü sanırım vee kasıklarımda batmalalar oluyor sanırım yumurtalar büyüyor cuma doktora gitcem Allah izin verirse o zaman yumoşlar varmı yokmu belli olcak
ay canım su hayatta benim kadar su içen yoktur yogurdu da o biçim yerim ama kesin üşütmekten oluyo..
liman suyunu sıkıp limonaya gibi mi icicem?? 7 tanesini 1 liraya satıyolar alıp bol bol içerim hem zayıflatır da:) 36 beden bile büyük geliyo hahah
bir Fb li olarak bende sizi Tebrik Ediyorum Geç olsun güç olmasınnn
Canım ee bi sorun yoksa neden gelmiyo kırmızılar?? su belirtsizliklerde cok fenaa
Canım bu cok igrenc bişeyyyyy :26:
Emincecimm sorma ben bunu ara ara sürekli yasıyorum yaa hep de kış günleri heralde üşütüyommm
bak bunu bilmiyodum dikkat ediyim o zaman :2:
yakıyı cıkarmadan banyo yapabilirmiyim??? aa iyi o zaman en fazla 2 gün kalsın diyor yakının üstünde..
bu akşam yine yapıcam bi daha da yapmam
Sistit çok kötü yaa bende yaşamıştım ve ağlamaktan helak olmuştum berbat bişey doktor hemen serum tedavisi uyguladı çok rahatlamıştım.Sen sık sık iç limonata gibi bir kaçgündeen bişey olmaz hemen kg verdirmez merak etme
demek geç olsun güç olmasın ah şu yenilgiden sonra böyle laflar beni öldürecekkkşikesiz maçın sonu budur işte naparsın.
8 yılmı oldu canımmmm benimmm üzülmee lütfen herşeyin bir çaresi vardır benimde 5.yılım ve ilk defa düzene girmeye başladı adetim hayıt hapını kullandınmı topuk agnugastona adı
İLTİHAP YOK CANIM BENDE YUMURTALAR TEMBEL BÜYÜYO ÇATLAMIYO 4YILLIK EVLİYKEN GEBE KALDIM 5,5 DÜŞÜK YAPTIM SENEDE İKİ KERE ADET OLDUĞUMU BİLİYORUM HAPI KULLANMADIM CANIM ECZADAMI SATILIYO BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM
Sistit çok kötü yaa bende yaşamıştım ve ağlamaktan helak olmuştum berbat bişey doktor hemen serum tedavisi uyguladı çok rahatlamıştım.Sen sık sık iç limonata gibi bir kaçgündeen bişey olmaz hemen kg verdirmez merak etme
demek geç olsun güç olmasın ah şu yenilgiden sonra böyle laflar beni öldürecekkkşikesiz maçın sonu budur işte naparsın.
8 yılmı oldu canımmmm benimmm üzülmee lütfen herşeyin bir çaresi vardır benimde 5.yılım ve ilk defa düzene girmeye başladı adetim hayıt hapını kullandınmı topuk agnugastona adı
Artık maçları bile izlemekten zevk almıyorum kesin şike vardır diye amaaaannn
ama bak bu yeni stat ya okunmuş üflenmiş değildir henüz
şu hayıt da cok iyi bişey gibi yaa
bende eger 3-4 ay içinde hamiş kalamazsam hayıta başlıcammm
siz agnugastona yazıyorsunuz ya benim aklıma hep şu ithal edilen anguslar geliyo aklıma Allah allahhh:44::44:
Sagol canım gecip gecip gene geliyo ...
Ayy ayy cok fena bişi
bence de cok kötü bişiey gibi geldi bana... kim dener ki böyle bişeyi amanııınn
nereye kaçtın kızzzz
Kızlar çook moralim bozuk...dayanamadım test yaptım..koskocaman, parlak bir TEK çizgi çıktı..bat 1 aralıktı ve hala regl olmadım.
hemen yarına kadın doğumdan randevu aldım..çok sinirlerim bozuldu....her zaman düzenli regl olurdum oysaki bennnn...ne zaman bebek düşünmeye başladık benim
8-9 gün gecikmelerim başladı....offfff çok moralim bozukkkkk...nolur bişeyler söyleyinnn.
Artık maçları bile izlemekten zevk almıyorum kesin şike vardır diye amaaaannn
ama bak bu yeni stat ya okunmuş üflenmiş değildir henüz
şu hayıt da cok iyi bişey gibi yaa
bende eger 3-4 ay içinde hamiş kalamazsam hayıta başlıcammm
siz agnugastona yazıyorsunuz ya benim aklıma hep şu ithal edilen anguslar geliyo aklıma Allah allahhh:44::44:[/QU
ELIBESES MERHABA BEN HAYIT HAPI kULLANIYORUM TAVSIYE EDERIM 3 HAFTA FALAN OLDU BENIM REGL DUZENLIDIR AMA COk AGRILARIM OLUYOR BIDE BEBEk ICIN BELkI FAYDALI OLUR DIYE kULLANIYORUM BIR kEREDE PRESEED JEL kULLANDIM INSALLAH BU AY YOGUN CALISMLARDAN SONRA SIMDI BEkLIYORUM 20 ARALIk AMA kARNIM AGRIYOR HEP
kolaymı bilmemm amaa kuruduu iltihapı Allaha şükür rahimde değil idrar yollarında iltihap vardı onun
hıms rahimde de oluyo demekki iltihap ben de anlamıyorum bu seylerden Allah da yaşatmasın bizlere de.ç.Kızlar arkadaşım geliyorr kahvaltı yapcaz öpüyorum siziiii
evet evet bide ben bizimkilerin yanında bakınca bebeklere bizimkiler de bana bakıyo acıyan gözlerle acınmak ne kadar kötü bişey yaaabebek istemediğim zamanlarda hamileler hiç dikkatimi çekmezdi. İstediğim günden beri sanki etrafımdaki herkes hamile. nedense çocuk istemeyenler hep hamile. Ben istiyorum olmuyooo. Çok istememek lazım heralde. Önceden sanki ilk denememizde olcakmış gibi gelirdi. Ama o kadar kolay olmadığını gördük.
değilmiiyyaaaa bebik var diseydide bende havalara uçsaydım olmazmıydı sankimmben kistmi vardiye sordum direkt doktora doktor hayır yok ama gebelikten şüpen yokmuki kist varmı diye soruyosun dedi bende söyledim kan testinin sonucunu doktor dedi yinede halvete devam edin dedi bu dönemde bile kalabilirsin dedi zaten buay galiba rahim filmi çekilicek ALLAH,IMMMM çooookkk korkuyorummmm:18:
ammiiinnnn canım inşallah tüm bebek isteyenlere nasip atsin bebiş
canım ayaklarınıda vücudunuda sıcak tut babannemmin bir sözü vardı sıcaktan hiç birşey olamaz ne olursa soğuktan olur derdi tabi ozaman bu sözler bana hiç birşey ifade etmiyodu ama şimdi nekadar haklı olduğunu anlıyorum dediğimgibi yakıyıda kendiliğinden düşmesini bekle bence
aaa havalardan mıdır nedir bu gecikmeler souguktan gelmiyo heralde kızlar kanınız çekildiKızlar çook moralim bozuk...dayanamadım test yaptım..koskocaman, parlak bir TEK çizgi çıktı..bat 1 aralıktı ve hala regl olmadım.
hemen yarına kadın doğumdan randevu aldım..çok sinirlerim bozuldu....her zaman düzenli regl olurdum oysaki bennnn...ne zaman bebek düşünmeye başladık benim
8-9 gün gecikmelerim başladı....offfff çok moralim bozukkkkk...nolur bişeyler söyleyinnn.
BIRYERE kACMADIM PROFIL RESMI kOYMAYA CALISIYORDUM AMA YAPAMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?