Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Son düzenleme:

canım ban doktor ıkı ay cylo porognoma galıba ole bı ılac verdı duzene gırmezse bı kac ay daha kullanırız demıştı cok sukur temmuz dan berı ıyı aksama yapmıyo peki ovucan kullanıyomusun ozaman ne vakıt yumurtladıgını gorup adet nezaman gelıcek asagı yukarı bılıyosun ben hayıt hapının ılk kutusunu bıtırıcem 1haftaya kadar ama devam edıcem 3 ay duzene sokuyomus tekrar bozulmasından korkuyorum cunku aylar bosa sarıyo sonra

adet düzensizliği için soğan kürünü yaptınızmııı kızlar.birde civan perçemi diye bi ot oda çok ii geliyo

bizim bi tanıdık var onunda rahminde iltihap varmış bu kadar kolay mı 2 ayda kurutmuş?
dediğim kişi nerden baksan 8 senelik evlidir bebek oluyo ama düşüyomuşşş

Sistit çok kötü yaa bende yaşamıştım ve ağlamaktan helak olmuştum berbat bişey doktor hemen serum tedavisi uyguladı çok rahatlamıştım.Sen sık sık iç limonata gibi bir kaçgündeen bişey olmaz hemen kg verdirmez merak etme
demek geç olsun güç olmasın ah şu yenilgiden sonra böyle laflar beni öldürecekkk şikesiz maçın sonu budur işte naparsın.

cok gecmıs olsun ınsallah duzelır
Sagol canım gecip gecip gene geliyo ...
Ayy ayy cok fena bişi

sakın boyle seyler yapma ne sacma seyler mıkrop falan kaparsın sakınnnnnnnnnnnnn

bence de cok kötü bişiey gibi geldi bana... kim dener ki böyle bişeyi amanııınn

....................................................................................

nereye kaçtın kızzzz

bizim bi tanıdık var onunda rahminde iltihap varmış bu kadar kolay mı 2 ayda kurutmuş?
dediğim kişi nerden baksan 8 senelik evlidir bebek oluyo ama düşüyomuşşş

kolaymı bilmemm amaa kuruduu iltihapı Allaha şükür rahimde değil idrar yollarında iltihap vardı onun

bebek istemediğim zamanlarda hamileler hiç dikkatimi çekmezdi. İstediğim günden beri sanki etrafımdaki herkes hamile. nedense çocuk istemeyenler hep hamile. Ben istiyorum olmuyooo. Çok istememek lazım heralde. Önceden sanki ilk denememizde olcakmış gibi gelirdi. Ama o kadar kolay olmadığını gördük.

değilmiiyyaaaa bebik var diseydide bende havalara uçsaydım olmazmıydı sankimm ben kistmi vardiye sordum direkt doktora doktor hayır yok ama gebelikten şüpen yokmuki kist varmı diye soruyosun dedi bende söyledim kan testinin sonucunu doktor dedi yinede halvete devam edin dedi bu dönemde bile kalabilirsin dedi zaten buay galiba rahim filmi çekilicek ALLAH,IMMMM çooookkk korkuyorummmm:18:

ammiiinnnn canım inşallah tüm bebek isteyenlere nasip atsin bebiş

canım ayaklarınıda vücudunuda sıcak tut babannemmin bir sözü vardı sıcaktan hiç birşey olamaz ne olursa soğuktan olur derdi tabi ozaman bu sözler bana hiç birşey ifade etmiyodu ama şimdi nekadar haklı olduğunu anlıyorum dediğimgibi yakıyıda kendiliğinden düşmesini bekle bence

Kızlar çook moralim bozuk...dayanamadım test yaptım..koskocaman, parlak bir TEK çizgi çıktı..bat 1 aralıktı ve hala regl olmadım.
hemen yarına kadın doğumdan randevu aldım..çok sinirlerim bozuldu....her zaman düzenli regl olurdum oysaki bennnn...ne zaman bebek düşünmeye başladık benim
8-9 gün gecikmelerim başladı....offfff çok moralim bozukkkkk...nolur bişeyler söyleyinnn.

bende ıstedıgım ılkaylarda ole sorunlar yasadım canım doktora gıt tabı hormonlarına falan baksın inş bısey cıkmaz o tek çizgiler bizimde ımtıhanımız heraldestres yapıyosan o yuzden de olabılır bana doktor ole demıstı cok ıstedıgın cın bole oluyo gecıkmelerın psıkolojık demıstı

kolaymı bilmemm amaa kuruduu iltihapı Allaha şükür rahimde değil idrar yollarında iltihap vardı onun

Kızlar arkadaşım geliyorr kahvaltı yapcaz öpüyorum siziiii
hıms rahimde de oluyo demekki iltihap ben de anlamıyorum bu seylerden Allah da yaşatmasın bizlere de.ç.

Canım afiyet olsun ooohh muhabbette gırla olur şimdi ne güzel
bende eski arkadaşlarımı cok özlüyorum ah ahhh

evet evet bide ben bizimkilerin yanında bakınca bebeklere bizimkiler de bana bakıyo acıyan gözlerle acınmak ne kadar kötü bişey yaaa
hani bi laf var ya Allah acındırcak duruma düşürmesin diye doğru valla

ay canım bak iyi degerlendir doktor ne güzel seyler söylemiş

eminecim biliyomusun 1 haftadır filan ayaklarımın değilde bel kısmımın üşüdügünü hissediyorum yatarken farkında olmadan acılıyo ve buz gibi
belinide üşütmemek lazım ah biz kadınlar ne zor işimiz beeee

küçükken taş merdivenlere otururduk arkadaşımın annesi bi elinde çırpı ( ince sopa demek) bi elinde süngerden bi minder gelirdi yanımızaa siz gene mi oturuyonuz orda diye önce sopayı yerdik sonra mindere otururduk

Son düzenleme:
aaa havalardan mıdır nedir bu gecikmeler souguktan gelmiyo heralde kızlar kanınız çekildi
moralini bozma Canımcım belki testtte cıkmamıştır hem bebiş yoksa bile en azından bi git bakalım tedavi yaparsın..

BIRYERE kACMADIM PROFIL RESMI kOYMAYA CALISIYORDUM AMA YAPAMADIM

hehehe :) öyle ..... koyunca gittin sandım
aa neden koyamadın foto hadi yap bi resim bakalım cok güzel avatarlar koyuyo bu hatunlarr yaaa

test sonucumu aldim down sendromu riski 1/13000 cok cok iyi sukur serbest bhcg 33,18 sehzade geliyo sanirim banaaaaa ben hurremimmmm hepinizi optuk teyzoslarimizzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…