evet evet bide ben bizimkilerin yanında bakınca bebeklere bizimkiler de bana bakıyo acıyan gözlerle acınmak ne kadar kötü bişey yaaa
hani bi laf var ya Allah acındırcak duruma düşürmesin diye doğru valla
bide herkesin bebek yapmıyomusunuz daha. hadi yapın artık bak kaç yıl oldu evleneli. Size ne yaaaa yapmıyoz işte ne sorup duruyonuz sankiii. olduda biz yapmıyoz sanki.
Sistit çok kötü yaa bende yaşamıştım ve ağlamaktan helak olmuştum berbat bişey doktor hemen serum tedavisi uyguladı çok rahatlamıştım.Sen sık sık iç limonata gibi bir kaçgündeen bişey olmaz hemen kg verdirmez merak etme
demek geç olsun güç olmasın ah şu yenilgiden sonra böyle laflar beni öldürecekkkşikesiz maçın sonu budur işte naparsın.
Artık maçları bile izlemekten zevk almıyorum kesin şike vardır diye amaaaannn
ama bak bu yeni stat ya okunmuş üflenmiş değildir henüz
şu hayıt da cok iyi bişey gibi yaa
bende eger 3-4 ay içinde hamiş kalamazsam hayıta başlıcammm
siz agnugastona yazıyorsunuz ya benim aklıma hep şu ithal edilen anguslar geliyo aklıma Allah allahhh:44::44:[/QU
ELIBESES MERHABA BEN HAYIT HAPI kULLANIYORUM TAVSIYE EDERIM 3 HAFTA FALAN OLDU BENIM REGL DUZENLIDIR AMA COk AGRILARIM OLUYOR BIDE BEBEk ICIN BELkI FAYDALI OLUR DIYE kULLANIYORUM BIR kEREDE PRESEED JEL kULLANDIM INSALLAH BU AY YOGUN CALISMLARDAN SONRA SIMDI BEkLIYORUM 20 ARALIk AMA kARNIM AGRIYOR HEP
canım ben suanda tavsancıl otu tentürü kullanıyorum
3-4 ay sonra hayıt a başlarım eger olmazsa bakalım... tavsancılla - hayıt hemen hemen aynı
hatta bi kere hamiş kaldım onunla
ne güzel düzene girmesine sevindim canım hayıt hapını kullanıcam buay her yolu deniyoruz bakalım birde şu rahim filmi olmasa yaaa çok korkuyom ben ondannncanım ban doktor ıkı ay cylo porognoma galıba ole bı ılac verdı duzene gırmezse bı kac ay daha kullanırız demıştı cok sukur temmuz dan berı ıyı aksama yapmıyo peki ovucan kullanıyomusun ozaman ne vakıt yumurtladıgını gorup adet nezaman gelıcek asagı yukarı bılıyosun ben hayıt hapının ılk kutusunu bıtırıcem 1haftaya kadar ama devam edıcem 3 ay duzene sokuyomus tekrar bozulmasından korkuyorum cunku aylar bosa sarıyo sonra
afiyet bal şeker olsun canımmmKızlar arkadaşım geliyorr kahvaltı yapcaz öpüyorum siziiii
hıms rahimde de oluyo demekki iltihap ben de anlamıyorum bu seylerden Allah da yaşatmasın bizlere de.ç.
Canım afiyet olsun ooohh muhabbette gırla olur şimdi ne güzel
bende eski arkadaşlarımı cok özlüyorum ah ahhh
evet evet bide ben bizimkilerin yanında bakınca bebeklere bizimkiler de bana bakıyo acıyan gözlerle acınmak ne kadar kötü bişey yaaa
ay canım bak iyi degerlendir doktor ne güzel seyler söylemiş
eminecim biliyomusun 1 haftadır filan ayaklarımın değilde bel kısmımın üşüdügünü hissediyorum yatarken farkında olmadan acılıyo ve buz gibi
belinide üşütmemek lazım ah biz kadınlar ne zor işimiz beeee
küçükken taş merdivenlere otururduk arkadaşımın annesi bi elinde çırpı ( ince sopa demek) bi elinde süngerden bi minder gelirdi yanımızaa siz gene mi oturuyonuz orda diye önce sopayı yerdik sonra mindere otururduk
ne güzel düzene girmesine sevindim canım hayıt hapını kullanıcam buay her yolu deniyoruz bakalım birde şu rahim filmi olmasa yaaa çok korkuyom ben ondannn
afiyet bal şeker olsun canımmm
evet canım doktor halveti bırakma dedi ben zaten ilk gebeliğimdede böyle adet günüm geçtikten sonra gebe kadımmm 2 ay günüm geçiyoduu ben 3 haftalık hamilie olduğumu öğrendimminanamamıştım herkese bennnn hamileeeyiiiiiiiiiiiimmm diyeee bağırmak geliyodu özellikle o dedikoducu mahallemize sokağın bir ucundan bir ucuna gidene kadar 10 kişi soruyodu çünki bebk yokmu diye
Kızlar çook moralim bozuk...dayanamadım test yaptım..koskocaman, parlak bir TEK çizgi çıktı..bat 1 aralıktı ve hala regl olmadım.
hemen yarına kadın doğumdan randevu aldım..çok sinirlerim bozuldu....her zaman düzenli regl olurdum oysaki bennnn...ne zaman bebek düşünmeye başladık benim
8-9 gün gecikmelerim başladı....offfff çok moralim bozukkkkk...nolur bişeyler söyleyinnn.
test sonucumu aldim down sendromu riski 1/13000 cok cok iyi sukur serbest bhcg 33,18 sehzade geliyo sanirim banaaaaa ben hurremimmmm hepinizi optuk teyzoslarimizzzz
bide herkesin bebek yapmıyomusunuz daha. hadi yapın artık bak kaç yıl oldu evleneli. Size ne yaaaa yapmıyoz işte ne sorup duruyonuz sankiii. olduda biz yapmıyoz sanki.
işte onların hepsineayikido yapıcaksınnn
inşallah hemencik su aralar gelir bebiişinne güzel düzene girmesine sevindim canım hayıt hapını kullanıcam buay her yolu deniyoruz bakalım birde şu rahim filmi olmasa yaaa çok korkuyom ben ondannn
afiyet bal şeker olsun canımmm
evet canım doktor halveti bırakma dedi ben zaten ilk gebeliğimdede böyle adet günüm geçtikten sonra gebe kadımmm 2 ay günüm geçiyoduu ben 3 haftalık hamilie olduğumu öğrendimminanamamıştım herkese bennnn hamileeeyiiiiiiiiiiiimmm diyeee bağırmak geliyodu özellikle o dedikoducu mahallemize sokağın bir ucundan bir ucuna gidene kadar 10 kişi soruyodu çünki bebk yokmu diye
hahahahaaaaa göbüşünü gere gere gecersinn
cook uzuldum cnm belki testte cikmamistir umarim oyledir hayal kirikligi cok kotu yaa
gözün aydın hürremiimmmm şehzade geliyo dimek desene sırtın yere gelmez artıkkktest sonucumu aldim down sendromu riski 1/13000 cok cok iyi sukur serbest bhcg 33,18 sehzade geliyo sanirim banaaaaa ben hurremimmmm hepinizi optuk teyzoslarimizzzz
korko canım ben onuda cektırdım bende yok yoksenın kızın var ama dımı attlım yanı tupler sonradan kapanabılıyomu ole aman ne zormuz kadın olmak rahım fılmı okadar anlatıldıgı kadar zor degıl sadece ılacı verırken bı agrı gırıyo ama dayanılmıcak gıbı degıl gecıyo gıdıyo sen dogum yapmıssın blde barı sen korkuyorum deme
Sonunda birine hürrem bulaştı :)
gözün aydın Canımmmm eh şimdi isim bulma zamanı gelmiştir.
allah Saglıgını hiç bozmasın inşallah
işte onların hepsineayikido yapıcaksınnn
inşallah hemencik su aralar gelir bebiişin
hahahahaaaaa göbüşünü gere gere gecersinn
ammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım inşallah hepimiz gebe kalıaım
ben acıktımmm mamalarımı yiyim geliyim bennnn
gözün aydın hürremiimmmm şehzade geliyo dimek desene sırtın yere gelmez artıkkkeeeeee şehzade anası olmak hirkese nasip olmazzzz
bu arada akşam ooo izabellayı elime geçse boğacaktım yaaa ne kadar gıcık bir tipi var bizim hürremimize neler etti öyleee o sultan sülümanda azdeğil hani arı gibi herçiçekten bal alıyoo
canım ben daha önce çektirdim o yüzden çok korkuyorum doğumuda normal yapmadımdııı sezeryan
yani çakma doğumm
iyi niyetim için çok saol şekerim ama olsa kesinlikle çıkardı çünkü üzerinden 8 gün geçti batın...aama üzülmüyorum çünkü daha denememizin ilk ayıydı.
yarın sabah 9:30a jinekolog randevusu aldım, KIZLARRRRR NOLUR DUA EDİN BİŞEY ÇIKMASIINNNNNN....LÜTFEEEEEEEEEEENNNNNNNN...
iyi niyetim için çok saol şekerim ama olsa kesinlikle çıkardı çünkü üzerinden 8 gün geçti batın...aama üzülmüyorum çünkü daha denememizin ilk ayıydı.
yarın sabah 9:30a jinekolog randevusu aldım, KIZLARRRRR NOLUR DUA EDİN BİŞEY ÇIKMASIINNNNNN....LÜTFEEEEEEEEEEENNNNNNNN...
merhaba kızlar
yakaladım sizi
inşallah duygummm...bu arada ovulasyon dönemnde olan da çokk aralıgn ortaları ve sonlarına dogru ii hberler çoğalcak inşşşş 2012ye bebişli girsek ne guzel olurr demi yaa
hayırlısı olsun canım...bu tek çizgiler bizi terketsin artıkgunaydın kızlar takıp edıyorum hep ama malum kırmızılar gıtmeden toplıyamıyorum kendımı bugun yarın gıder bende kendımı toplayıp tekrar baslıcam bakalım calısmalara
gerdımı aldım ovucanlarım hayıt hapım keçi boynuzumuz ve ıncırlerımız gelsın inş bebişim artık yoksa sanırım aşılamaya dogru gıdıyorum
geçmiş olsun elbisescim..geçici bişey ama dğil mi dikkat et kendine...kızlar günaydın pek kimse yok bu havalar benim canımı sıkıyor..
1 haftadır filan sististle başım belada neyseki bi hapım var onu içince 1-2 saatte geciyor ama halvet edemiyoz
dün akşam dedim bari halvet yok yakı yapıştırdım belime bide belki sististe de iyi gelir diye sütle maydanoz kaynatıp buharında bekledim biraz...
Bu akşamda yapıcam bide halvet olur akşama sonra yakıyı cıkartıp abdast aldık mı tamamdır
Tam da yumurtlama günlerim bu ayı böyle bitiririz :)
canım inşallah bi şey çıkmz strestendir..yada geç yumurtluyosundur...ovulasyon takibi yapıyormusun??Kızlar çook moralim bozuk...dayanamadım test yaptım..koskocaman, parlak bir TEK çizgi çıktı..bat 1 aralıktı ve hala regl olmadım.
hemen yarına kadın doğumdan randevu aldım..çok sinirlerim bozuldu....her zaman düzenli regl olurdum oysaki bennnn...ne zaman bebek düşünmeye başladık benim
8-9 gün gecikmelerim başladı....offfff çok moralim bozukkkkk...nolur bişeyler söyleyinnn.
merhaba kızlar
yakaladım sizi
di mi benimki sorma hepimizi heyecanlandırmıştıııBak sensiz heyecansiz kaldık.
Ya ben simge ekleyemiyorum. Yardimmmmm.
merhaba kızlarrr...
asebm canım tebrik ederimmmm..burda değilsin sanırım...
dejavu annenin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim inşallah daha da iyi olacak canım..
inşallah duygummm...
hayırlısı olsun canım...bu tek çizgiler bizi terketsin artıkhayıta başla evt inş.hepimize şifa olsun..
geçmiş olsun elbisescim..geçici bişey ama dğil mi dikkat et kendine...
canım inşallah bi şey çıkmz strestendir..yada geç yumurtluyosundur...ovulasyon takibi yapıyormusun??
merhba ildacım..bi kaç gündür giremiyordum ama okudum kırmızıların gelmiş..neyseki zamanında geldi bekletmedi seni değil mi?
gecikmesi de stres yapıyo insanı çünkü...
ne oldu abin geldi mi??
hayıta başlıyomusun..birde preesedemiz var tabi..hadi bakılm bu ay hepimizden umutluyum
puffyyysen doktora gidecektin ne oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?