Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne güzel düzene girmesine sevindim canım hayıt hapını kullanıcam buay her yolu deniyoruz bakalım birde şu rahim filmi olmasa yaaa çok korkuyom ben ondannn

Kızlar arkadaşım geliyorr kahvaltı yapcaz öpüyorum siziiii
afiyet bal şeker olsun canımmm

evet canım doktor halveti bırakma dedi ben zaten ilk gebeliğimdede böyle adet günüm geçtikten sonra gebe kadımmm 2 ay günüm geçiyoduu ben 3 haftalık hamilie olduğumu öğrendimm inanamamıştım herkese bennnn hamileeeyiiiiiiiiiiiimmm diyeee bağırmak geliyodu özellikle o dedikoducu mahallemize sokağın bir ucundan bir ucuna gidene kadar 10 kişi soruyodu çünki bebk yokmu diye

korko canım ben onuda cektırdım bende yok yoksenın kızın var ama dımı attlım yanı tupler sonradan kapanabılıyomu ole aman ne zormuz kadın olmak rahım fılmı okadar anlatıldıgı kadar zor degıl sadece ılacı verırken bı agrı gırıyo ama dayanılmıcak gıbı degıl gecıyo gıdıyo sen dogum yapmıssın blde barı sen korkuyorum deme

cook uzuldum cnm belki testte cikmamistir umarim oyledir hayal kirikligi cok kotu yaa

test sonucumu aldim down sendromu riski 1/13000 cok cok iyi sukur serbest bhcg 33,18 sehzade geliyo sanirim banaaaaa ben hurremimmmm hepinizi optuk teyzoslarimizzzz

Sonunda birine hürrem bulaştı :)
gözün aydın Canımmmm eh şimdi isim bulma zamanı gelmiştir.

allah Saglıgını hiç bozmasın inşallah

Son düzenleme:
cook uzuldum cnm belki testte cikmamistir umarim oyledir hayal kirikligi cok kotu yaa

iyi niyetim için çok saol şekerim ama olsa kesinlikle çıkardı çünkü üzerinden 8 gün geçti batın...aama üzülmüyorum çünkü daha denememizin ilk ayıydı.
yarın sabah 9:30a jinekolog randevusu aldım, KIZLARRRRR NOLUR DUA EDİN BİŞEY ÇIKMASIINNNNNN....LÜTFEEEEEEEEEEENNNNNNNN...

test sonucumu aldim down sendromu riski 1/13000 cok cok iyi sukur serbest bhcg 33,18 sehzade geliyo sanirim banaaaaa ben hurremimmmm hepinizi optuk teyzoslarimizzzz
gözün aydın hürremiimmmm şehzade geliyo dimek desene sırtın yere gelmez artıkkk eeeeee şehzade anası olmak hirkese nasip olmazzzz
bu arada akşam ooo izabellayı elime geçse boğacaktım yaaa ne kadar gıcık bir tipi var bizim hürremimize neler etti öyleee o sultan sülümanda azdeğil hani arı gibi herçiçekten bal alıyoo

canım ben daha önce çektirdim o yüzden çok korkuyorum doğumuda normal yapmadımdııı sezeryan
yani çakma doğumm

ee nıye bıdaha cekmek ıstıyo bısey cıkmısmıydı valla ne yalan solıyım allah bıgun banada evlat nasip ederse bende o cakmasından dusunuyorum sankı

İnşallah canım bi git bakalım ne dicek mutlaka bize de yaz merak ederiz şimdiiii
Bişey olmaz merak etme :)
hem daha yeniymiş böyle sorunlar cıkabilir hemencik tedavi olursun..

kızlar gorusuruz işler benı beklıyo ben yayıldım kaldım gene gelırım

kızlar gorusuruz işler benı beklıyo ben yayıldım kaldım gene gelırım

Bazen böyle gecikmelere vücut gebeliğe hazırlanıyor diyorlar ve diğer ay hamiş kaliyormussun. Hemen korkma herkes bebek istedikten sonra bunları yaşıyor.

merhaba kızlarrr...
asebm canım tebrik ederimmmm..burda değilsin sanırım...

dejavu annenin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim inşallah daha da iyi olacak canım..
bu arada ovulasyon dönemnde olan da çokk aralıgn ortaları ve sonlarına dogru ii hberler çoğalcak inşşşş 2012ye bebişli girsek ne guzel olurr demi yaa
inşallah duygummm...
hayırlısı olsun canım...bu tek çizgiler bizi terketsin artıkhayıta başla evt inş.hepimize şifa olsun..
geçmiş olsun elbisescim..geçici bişey ama dğil mi dikkat et kendine...
canım inşallah bi şey çıkmz strestendir..yada geç yumurtluyosundur...ovulasyon takibi yapıyormusun??
merhaba kızlar

yakaladım sizi

merhba ildacım..bi kaç gündür giremiyordum ama okudum kırmızıların gelmiş..neyseki zamanında geldi bekletmedi seni değil mi?
gecikmesi de stres yapıyo insanı çünkü...
ne oldu abin geldi mi??
hayıta başlıyomusun..birde preesedemiz var tabi..hadi bakılm bu ay hepimizden umutluyum

Bak sensiz heyecansiz kaldık.

Ya ben simge ekleyemiyorum. Yardimmmmm.
di mi benimki sorma hepimizi heyecanlandırmıştııı
sürekli bi gerilim

geldi canım 1 saat sonra gidecek ama
sonra tekrar gelecek ama nezaman belli değil
ve evet geldi benim kırmızılar

kızlar ben camıma sürekli bulgur koyuyorum kuşlar için
biraz önce kavga ediyolardı ben yicem diye
hergün rutin kavgaları
biri içeri düştü bu kavgada aklımız çıktı yerinden valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…