Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ağzın bal yesin canıııımmmmm.inşallahhhhh..

terminatör, yakıştırma 10 numara.nedir bu kaynanalardan çektiğimiz , ozaman rahatsın:) dediğin gibi annen ve eşin bilir ohh ne güzel. benim kayananam da fena geçen gün diyor hamile kalsan ilk bana söyle diyor:)bende dedim ilk anneme söylerim:) bozuldu ilginçler.

valla yaparım ben :)))
kaçtane soğan kabuğu olacak bu
ya da her yemekte atmam içerim ben ok dir

kaynananda ne fenaymış bee gozcu bırakmış bınaya anaaaaa
yaaa görüyon mu benim terminatörüüüü
kız eve mişey alıyorum mesela babası arıyo hayırlı olsun şunu almışsınız diyo
nerden biliyon baba diyo bizimki annen sööledi bak şunu almışlar senide adam yerine koyup söölemiyolar diyomuş
fena çook fena bi kadın
hımmm...iyi bari tutmaya çalışıyım kendimi pazara kadar tatlım ..bakalım tutabilcem mii
çaattt diye çatlayasım varr
bekle kuzum benceee
sabret azcukkk :)
yaa benim hormonlar normal
bişi yapmaz di mi

slm kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah

canım cok tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

bugun cok yoruldum kızlar ya sımdıde yemekle ugrasıyorum sabahtan berı ayaktayım
test sonuclarımı aldım hıcbısey anlamadım 8 gun sonra dr a gıdınce göstercem ınsallah sorun olmaz
tek anladıgım hcg mın cuma sabahı 499 ken carsamba sabahına 3000 e cıkması:)))hakkatten 2 ye katlama olayı dogruymus

ferdaaaaaaaaaaaa tsh var bıde sen anlarsın umarımda okursun burayı gercı cvp veremezsen yıne yazarım
tsh 3.31 cıkmıs normal mı
gercı normal olmayanlar sıyah renklı ama burda hep duydugumdan merak ettım

yok cnm agrilara da iyi geliyor sanciya gögüslere falan tek hormonlar icin degil
hamileligi kolaystiriyor yumurtaliklar icin iyi geliyor

ilda canım benim hormonlarımda normal ama içiyorum hayıtı..bişey olacağını sanmıyorum...
deryanında bir sorunu yoktu ama içti vede hamile...

derya canım tebrik ederim ne güzel artmış değerin
bebiş iyi maşallah....
canım sen hayıt içmiştin hormonlarında problem olduğu için içmemiştin değil mi?? bebek osun diye içtin..
bi de ne zamana kadar içtin adete kadar mı..biz başladıkta ne zaman bırakcaz ki:44: ovulasyon mu adetmi yoksa hep mi içicez yaf

hosgeldiniz guzularim
kendini cok yorma ya bebem yavas yavas yap
degerin bayagi katlamis masallahh

Canıımm maşaAllah diyorum.
Benimki bugün 987 çıktı, önümüzdeki hafta hangi gün gitsem acaba keseyi görmek için?

canlarım
benım hormonlarda falan sorun yoktu
ben tanıdıgım kısıler daha önce bu hapla hamıle kaldı dıye ıctım daha önce anlatmıstım
adet falan bıtmıstı benım
öglen 2-3 gıbı falan alıyordum hatta öle cok saatlıde deıl
pazartesı cıft cızgıyı gördum ovucanda
ıctım
bıde son kez salı ıctım okadar
toplam 10 hap falan ıcmısımdır

Canım hamile olunsa da kimin ne zaman anne olacağı belli olmaz. Sen ne olursa olsun iyi duşun mutlaka odulunu alırsın.

sewdamm gözün aydın.sağlıkla gelsin bebişin inşallah.kimbilir şuan ne kadar mutlusundur. maşallah sana. allah nazarlardan korusun. darısıda bizlere inşallah.10 aydır bekliyorum.inşallah gelecek.. buarada benm bat 19 aralık.listeye eklermisiniz.

aaa niyeymişş o
istediğine söölersin
pazarlık mı yapıyo ahhahahhaha
benimkide diyodu
ben sana bırakmam sürekli bale kursuna yok şuraya buraya götürürüm deli mi neee
vermemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bakalım şimdi yüzünü görebilecekler mi
yok cnm agrilara da iyi geliyor sanciya gögüslere falan tek hormonlar icin degil
hamileligi kolaystiriyor yumurtaliklar icin iyi geliyor

ok ozaman içiyorum kızlar

sewdammm,
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım..

Canım hamile olunsa da kimin ne zaman anne olacağı belli olmaz. Sen ne olursa olsun iyi duşun mutlaka odulunu alırsın.[/QUOTE

doğru söylüyorsun, sağol tatlım inş isteyen herkese allah nasip etsin.

ekliyorum canım..

ah ah ne doğru söyledin,darısı mısırı,püskülü de bizim kafalara olsun inşallah artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…