benim önümüzdeki aylar için çok umutlu olduğum kişiler var. Mesela; meg, ildailda, aysunayy, yumyy, puffy yanii kalabilirler gbi geliyor aklıma gelmeyen ama kür yapan felan arkadaşlarda var onlarında şansı yüksek inşallah 2012 ye girmeden ya da başlarında güzel haberler alıcaz.
saol canım benım yenı farkettım kusura bakma
hahahahha
ben kaynanayla görüşmüyorum
pardon terminatörle
benim apartmanda arkadaşı var onun sürekli benimle konuşurken karnıma bakıyo
kesin soruyodu arada bak bi diye ona :)))
bende hırkamla kapatıyorum hep deli oluyo valla
yok yaaa bitkisel bu iççem ben banane iççem
hamişşş var aramızda hamişşşşşşşşşşşşşşşş
sewsammm hamileymiş duydın mu
valla yaparım ben :)))malum kış ayındayız kışlık soganlar alınmıştır o soganların kabukları lazım çünkü dış kabuklarını soyup yıkayın ve soguk suya atın kaynasın 2 3 dakika onun kırmızı suyu çıkacaktır onu adetin 2.günü baslayıp 3 gün için bizim akrabalardan 4 5 kişi böyle yaptıgı ay yada ertesi ay hamile kaldılar hepsinin sorunları farklı olmasına ragmen bi denemekten bişey çıkmaz sanırım bende birgün adet olursam onu deniycem inşallah:)
yaaa görüyon mu benim terminatörüüüükaynananda ne fenaymış bee gozcu bırakmış bınaya anaaaaa
bekle kuzum benceeehımmm...iyi bari tutmaya çalışıyım kendimi pazara kadar tatlım ..bakalım tutabilcem mii
çaattt diye çatlayasım varr
yaa benim hormonlar normalhahah duydum bebem
tebrik ettim bile ama görmedi sanirim cnm
arada kaynadim yine
ya ben hatta hic birakmamayi düsünüyorum kesintisiz iceyim diyorum
zaten gebe kalamiycam
cunku 3 ay kesintisiz icmek lazim hormonlari düzene koymasi icin
bende herif hormonu yüksek cikdi ya ic ic o kadar sonra yine basa dönmesin diye
olsun cnm benim ne kusuru
heyecandan insanin gözü birsey görmez ki
saglikli hamilelik olur ins cnm benim
kızlar biri itiraf.com da yazmış öldüm gülmekten
"sperm bankasını soymak ve kendime sürekli beleş tüp bebek yapmak istiyorum "
slm kızlarhamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah
yok cnm agrilara da iyi geliyor sanciya gögüslere falan tek hormonlar icin degilvalla yaparım ben :)))
kaçtane soğan kabuğu olacak bu
ya da her yemekte atmam içerim ben ok dir
yaaa görüyon mu benim terminatörüüüü
kız eve mişey alıyorum mesela babası arıyo hayırlı olsun şunu almışsınız diyo
nerden biliyon baba diyo bizimki annen sööledi bak şunu almışlar senide adam yerine koyup söölemiyolar diyomuş
fena çook fena bi kadın
bekle kuzum benceee
sabret azcukkk :)
yaa benim hormonlar normal
bişi yapmaz di mi
aranızda benim gibi polikistikoverlı olup 7 8 ayda bir yada ancak hapla adet gören varmı acabaaa
canım cok tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
bugun cok yoruldum kızlar ya sımdıde yemekle ugrasıyorum sabahtan berı ayaktayım
test sonuclarımı aldım hıcbısey anlamadım 8 gun sonra dr a gıdınce göstercem ınsallah sorun olmaz
tek anladıgım hcg mın cuma sabahı 499 ken carsamba sabahına 3000 e cıkması:)))hakkatten 2 ye katlama olayı dogruymus
ferdaaaaaaaaaaaa tsh var bıde sen anlarsın umarımda okursun burayı gercı cvp veremezsen yıne yazarım
tsh 3.31 cıkmıs normal mı
gercı normal olmayanlar sıyah renklı ama burda hep duydugumdan merak ettım
bugun cok yoruldum kızlar ya sımdıde yemekle ugrasıyorum sabahtan berı ayaktayım
test sonuclarımı aldım hıcbısey anlamadım 8 gun sonra dr a gıdınce göstercem ınsallah sorun olmaz
tek anladıgım hcg mın cuma sabahı 499 ken carsamba sabahına 3000 e cıkması:)))hakkatten 2 ye katlama olayı dogruymus
ferdaaaaaaaaaaaa tsh var bıde sen anlarsın umarımda okursun burayı gercı cvp veremezsen yıne yazarım
şimdi eşimin arkadaşı aradı 1 yıllık evliler ve eşi hamilemiş. anlamadığım nokta geçen gün buraya uğradıklarında bebek düşünmüyoruz falan dediler bizim istediğimizi biliyorlar allah size versin falan filan dediler. şimdi eşimi baba oluyorum diye aramış enteresan geldi. maşallah bu hiç istemiyoruz diyenlerden korkmak lazım değilmi arkadaşlar:) ama benim cnm sıkıldı ya ben ne zaman anne olcam.
aaa niyeymişş oterminatör, yakıştırma 10 numara.nedir bu kaynanalardan çektiğimiz , ozaman rahatsın:) dediğin gibi annen ve eşin bilir ohh ne güzel. benim kayananam da fena geçen gün diyor hamile kalsan ilk bana söyle diyor:)bende dedim ilk anneme söylerim:) bozuldu ilginçler.
yok cnm agrilara da iyi geliyor sanciya gögüslere falan tek hormonlar icin degil
hamileligi kolaystiriyor yumurtaliklar icin iyi geliyor
ilda canım benim hormonlarımda normal ama içiyorum hayıtı..bişey olacağını sanmıyorum...
deryanında bir sorunu yoktu ama içti vede hamile...
derya canım tebrik ederim ne güzel artmış değerin
bebiş iyi maşallah....
canım sen hayıt içmiştin hormonlarında problem olduğu için içmemiştin değil mi?? bebek osun diye içtin..
bi de ne zamana kadar içtin adete kadar mı..biz başladıkta ne zaman bırakcaz ki:44: ovulasyon mu adetmi yoksa hep mi içicez yaf
Canım hamile olunsa da kimin ne zaman anne olacağı belli olmaz. Sen ne olursa olsun iyi duşun mutlaka odulunu alırsın.[/QUOTE
doğru söylüyorsun, sağol tatlım inş isteyen herkese allah nasip etsin.
sewdamm gözün aydın.sağlıkla gelsin bebişin inşallah.kimbilir şuan ne kadar mutlusundur.maşallah sana. allah nazarlardan korusun. darısıda bizlere inşallah.10 aydır bekliyorum.inşallah gelecek.. buarada benm bat 19 aralık.listeye eklermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?