aysunumm
benim preesed geldi bugün..
bi baktım küçük bir tüp bu jel ya..
40grlık bişey..
nasıl olucak,nasıl yetişicek anlamadım..
canım cok tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
bugun cok yoruldum kızlar ya sımdıde yemekle ugrasıyorum sabahtan berı ayaktayım
test sonuclarımı aldım hıcbısey anlamadım 8 gun sonra dr a gıdınce göstercem ınsallah sorun olmaz
tek anladıgım hcg mın cuma sabahı 499 ken carsamba sabahına 3000 e cıkması:)))hakkatten 2 ye katlama olayı dogruymus
ferdaaaaaaaaaaaa tsh var bıde sen anlarsın umarımda okursun burayı gercı cvp veremezsen yıne yazarım
tsh 3.31 cıkmıs normal mı
gercı normal olmayanlar sıyah renklı ama burda hep duydugumdan merak ettım
aysunumm
40grlık bişey..
alıntıdır :
"Biyolojik saatim yeni bir hamilelik için yanıp tutuşmaya başlamışken, bir akrabamın yerde yuvarlanıp duran sekiz aylık üçüzlerinden birinin üzerime kusmasıyla düzene girdi!"
megggg hoşgeldin
hepiz aynı ayda baktıracağız anlaşılan inşallah gerek kalmaz o zamana kadar ama belki ben bu ay kırmızıları görünce de gidebilirim bakalım şu bat günü bir gelsin de eşim istersen bu ay gidelim demişti bende bat gününkü piskolojime göre karar vericem demiştiminşallah bebeğemm...inşallahhh...
aaaaaaa evet hülyamda varrr nasıl unuttummm
canımmmm sizde baktıracaksınız demek ayyy çok merak ediyorum ben sizleri kızlarr aynı kürleri uyguluyoruz yaaa bende ocak sonunda baktırabilirim...
inşallahhhhhhh çok çok güzel gelişmeler olmuşturrrr hulyammm...gelsin bebişşş
aysunumm
40grlık bişey..
megiimmm hoşgeldin kuzummm nerlerdesin göremiyorum seni hiç
canım senın 2 gun sonra yanı cumartesı degerın 2000 e yaklascakkı zaten
2 gunde ıkıye katlıyor sımdı 1000 dıye dusun
cumartesı bıle gözukur kesen ama sen pazartesı gıt ben olsam öle yapardım
ben dr a degerımı gösterdım oda böyle hesapladı 2000 ı gecmıs göruruz kesenı dedı
hadı ben kactım yemek yapcam
zammbak, ildailda+, azra2424+, moon83, aysunayy+, gonce, eminemine+, yakamozum66, dejavu_one+, serapp27+, umutege16+, yummyny, puffy123+, huzur17
hepiz aynı ayda baktıracağız anlaşılan inşallah gerek kalmaz o zamana kadar ama belki ben bu ay kırmızıları görünce de gidebilirim bakalım şu bat günü bir gelsin de eşim istersen bu ay gidelim demişti bende bat gününkü piskolojime göre karar vericem demiştimben gidelim derim kesin oda dur bir ay daha bekleyelim der bu böyle uzar gider bi bakmışsınız temmuzda tüp bebek yapıyorum ben
hoşgeldin canım duygu gelince söyler size o kullandı ya
Bende de prolaktin vardı canım.
23'tü, doktor sınırda demişti, hayıt suyu içtiğim ay hamile kaldım...
cnm benmde şuann için bildiğim sorunum prolaktin. ama hap kullanınca düştü yine olmadı. rahim filmi çekilmedi. ocak ayında çektiricem. eşiminde sperm tahlili yapıldı.dr bu değerlerle gebelik oluşabilir dedi ama sanırım biraz düşük. bilmiyorum düşüne düşüne kafayı yiyicem.
geldi miii..hayırlı olsun canımmm
evet küçük gibi ama meg..9 aplikatör var ve 3-4 gr yeterliymiş..yeter tatlım 9 kullanım için...
her ay 3 taneden 3 ay kullanırız
megggggg
hoşgeldin cnm, çok güzel bir konu açmıssın ve burdaki paylaşımlarr çok güzelzammbak, ildailda+, azra2424+, moon83, aysunayy+, gonce, eminemine+, yakamozum66, dejavu_one+, serapp27+, umutege16+, yummyny, puffy123+, huzur17
ayyy nasil sinir oluyorum ya böylelerine
simdi ses geldi cocuk sesi disardan bir bakayim dedim
adam cocugun kolundan sürüye sürüye götürüyor yafrum nasil agliyor
kolunu koparcak ucucam simdi suna yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?