Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aferin sana bir de söylüyor yoruldum diye yaaa. Kızım dikkat et kendine iş kaçmıyor yaa.. Değerin çok gğzell canımm.. Keseyi görmüşmüydün sen. artık gidince kap atışlarını da duyarsın herhalde. Hadi dinlen artık canımm..

aysunumm

benim preesed geldi bugün..
bi baktım küçük bir tüp bu jel ya..
40grlık bişey..
nasıl olucak,nasıl yetişicek anlamadım..

alla alla ama içinde baya tüp var diyorlardı zaten bir tüpü tek ilişkide sıkmıyorsun ve baya gidiyor deniyordu hatırladığım kadarıyla. Neden tek tüp çıktı ki acaba..

zammbak, ildailda+, azra2424+, moon83, aysunayy+, gonce, eminemine+, yakamozum66, dejavu_one+, serapp27+, umutege16+, yummyny, puffy123+, huzur17

hepiz aynı ayda baktıracağız anlaşılan inşallah gerek kalmaz o zamana kadar ama belki ben bu ay kırmızıları görünce de gidebilirim bakalım şu bat günü bir gelsin de eşim istersen bu ay gidelim demişti bende bat gününkü piskolojime göre karar vericem demiştimben gidelim derim kesin oda dur bir ay daha bekleyelim der bu böyle uzar gider bi bakmışsınız temmuzda tüp bebek yapıyorum ben
aysunumm

benim preesed geldi bugün..
bi baktım küçük bir tüp bu jel ya..
40grlık bişey..
nasıl olucak,nasıl yetişicek anlamadım..

hoşgeldin canım duygu gelince söyler size o kullandı ya

kolay gelsin cnm
görüsürüz.

3 ayı geçtiyse gidin bu ay hulya canım...beklemeyin bence..ben aynı yerde ölçtürmek istiyorum o yüzden ankaraya gitmeyi beklemeliyim..
birde burası minik bi yer yoktur düzgün bi merkez o yüzden gitmek istemiyorum...
yani yakınında olsak yaptırdığımız merkezin hemen gitmek istiyorum aslında..bence 3 ay doldu ise bekleme kuzum..

verizmaybeybi
kamtumibeybi
oğbeybibeybioğğğğğ
pilizkamtumamiiii

hadi gari beybicimmm

ayyy nasil sinir oluyorum ya böylelerine
simdi ses geldi cocuk sesi disardan bir bakayim dedim
adam cocugun kolundan sürüye sürüye götürüyor yafrum nasil agliyor
kolunu koparcak ucucam simdi suna yaa

anladım aysunum
artık öyle yapıcaz.. 3gr falan tek seferde kullanılıcak..
ama çift çizgiden itibaren kullanmak lazım.. o ay için 3 kere yeterli olmak zorunda anladığım kadarıyla..

zammbak, ildailda+, azra2424+, moon83, aysunayy+, gonce, eminemine+, yakamozum66, dejavu_one+, serapp27+, umutege16+, yummyny, puffy123+, huzur17
hoşgeldin cnm, çok güzel bir konu açmıssın ve burdaki paylaşımlarr çok güzel

ayyy nasil sinir oluyorum ya böylelerine
simdi ses geldi cocuk sesi disardan bir bakayim dedim
adam cocugun kolundan sürüye sürüye götürüyor yafrum nasil agliyor
kolunu koparcak ucucam simdi suna yaa

bende sinir oluyorum öylelerine..kimi bulamaz kimi bilemez işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…