meggggg hoşgeldin
Canıımm maşaAllah diyorum.
Benimki bugün 987 çıktı, önümüzdeki hafta hangi gün gitsem acaba keseyi görmek için?
aaa niyeymişş o
istediğine söölersin
pazarlık mı yapıyo ahhahahhaha
benimkide diyodu
ben sana bırakmam sürekli bale kursuna yok şuraya buraya götürürüm deli mi neee
vermemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bakalım şimdi yüzünü görebilecekler mi
valla hakediyorlar, benim eltimini kızına baktı kaynanam arkasından konuştu,bir ton laf söyledi,o yüzden bende kendim bakıcamolsunda bakalım cnmmmm
insallah rabbim isteyen herkese hayırlı saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün rabbimize layık kul peygamber efendimize layık ümmet olacak vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin banada nasip etsin insallah rabbim. dua edin banada kızlar özellikle hamileler :)
kızlar biri itiraf.com da yazmış öldüm gülmekten
"sperm bankasını soymak ve kendime sürekli beleş tüp bebek yapmak istiyorum "
insallah rabbim isteyen herkese hayırlı saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün rabbimize layık kul peygamber efendimize layık ümmet olacak vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin banada nasip etsin insallah rabbim. dua edin banada kızlar özellikle hamileler :)
canım sen 3 gun sonra kesın görursun ustten keseyı ama pazar gunune gelıyor
en guzelı pazartesı gıt kesın kesın gör kesenı
kızlar bu arada bende geçen ay agnucaston kulandım ama sonuç hüsran.üstelik bende de pr yüksekliği var.bu ay içmiyorum.onun yerine hazır hayıt suyu aldım. sulandırıp içiyorum.her ne kadar bitkisel densede sonuçta hap. bence keramet hapta değil.olacağı varsa oluyor. yada bnm bilmediğim başka sorunlarım var
Canıımm maşaAllah diyorum.
Benimki bugün 987 çıktı, önümüzdeki hafta hangi gün gitsem acaba keseyi görmek için?
Canım peki yine kan testi yaparlarmı?
Salı gitsem daha iyi olacak...
aysunumm
benim preesed geldi bugün..
bi baktım küçük bir tüp bu jel ya..
40grlık bişey..
nasıl olucak,nasıl yetişicek anlamadım..
kızlar bu arada bende geçen ay agnucaston kulandım ama sonuç hüsran.üstelik bende de pr yüksekliği var.bu ay içmiyorum.onun yerine hazır hayıt suyu aldım. sulandırıp içiyorum.her ne kadar bitkisel densede sonuçta hap. bence keramet hapta değil.olacağı varsa oluyor. yada bnm bilmediğim başka sorunlarım var
derya ve zambak değerleriniz süper maşallah
şöle 50şer bize veriverin be
alıntıdır :
"Biyolojik saatim yeni bir hamilelik için yanıp tutuşmaya başlamışken, bir akrabamın yerde yuvarlanıp duran sekiz aylık üçüzlerinden birinin üzerime kusmasıyla düzene girdi!"
megggg hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?