Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yazılı okuyorum yaa poff
hadi kızlar bırakın laklakı el atın şu yazılılara
daha performans var 1 sınıfın, 4 sınıfınkini okudum bitti de
çatlıcam şimdi ya ne sıkıcı şu okuma işleriiii

ben alabilirim canım
liseden çıraklık eğitime geldim burda...
dönemde 1 kez sınav yapıyoruz..oda deneme sınavı
iki kezde belge sınavları(ustalık-kalfalık) onlarda hep hazır sınav..
özledim vallahi sınav okumayı...gönder gönderrrrrrrrrr

yaa ben bu ara fenaa yemek yiyorum hiççç aç duramıyorum yemeyeceğim dedim ama 1 ekmeği götürdüm şimdi sanırım hayıt hapı yapıoooo az kaldı 3 gün sonra hapı bırakıp beklemeye başlayacağımmmm

cnm cok saol ne güzel aciklama yapmissin hayit icin

ohhhhhhh yarasın gülbebekime...kilo sorunun yoksa yeee rahat ahat
ben kendimi bildim bileli kilo sorunum var yiyorum ama oda beni yiyo
kaçıncı günündesin hayıtta canım..ovulasyonun geçti dimi..inşallah şifamız olur gülbebekim...bebişler gelsin

uyguluyorum cnm. birkaç haftadır keçibıynuzu kürü içiyor.bende hayıt suyu içiyorum. sanırım preseed de alcam . sen almışmıydın ?

kg sorunum yok çok şükür Aysunayım ama yinede kg almamam lazım tam kararındayım ara sıra olur böle kaçamaklar.ovülasyonum geçmedi geliyor cumartesi kazı çalışmalarına başlıyoruz işte:) yani pazar gününe kadar hapı içip bırakacağım ne olur ne olmaz diye umarım işe yararrrr

uyguluyorum cnm. birkaç haftadır keçibıynuzu kürü içiyor.bende hayıt suyu içiyorum. sanırım preseed de alcam . sen almışmıydın ?

evet bu ay aldım ve ovulasyonda deneyeceğim bakalım...
eşine zeytinyağında bekletilmiş incir kürü..vede çakşırda içirebilirsin canım..istersen bi bak sende.çakşırda çok iyi geliyomuş onada başlayacağı bu ay bakalım...

inşallah canım..

Ferdatcım çok sevindim canımmm hadi hayırlısıııı inşallahhhhhh.Yarın güzel haberlerle gel gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim inş.Fıstıkmı geliyor yoksaaaaa:44::44::44:

bencede hayit yapiyor
bende öyleyim migdem cuk cuk ediyor
sanki hicbirsey yememisim gibi
agzim hic bos durmuyor
kilo alcam diye korkuyorum

iyi akşamlar kızlar ...buaya dair araştırmalara otlar motlar bişilere başladım çok şükür buayda kırk kilit otu ile oturma banyosu deniycem bismillah deyip başladım inşallah bu ay gelir bu sıpa faydasını görürsem tavsiye ederim ablamda etkili oldu bi ay kullandı hamile kaldı bakalım bnde etki edecekmi ?

Evet canim erkenci cikti velet ultrasonda soyledi bugun tickeri telden degistiremiyorum uc ocakta bi dahaki kontrol kesin cinsiyeti ogreniriz dedi dr teyzemiz bu arada iki haftada bi kg vermisim kizdi dr istahim kesildi ne yapim

sayı iyiymiş canım, toplam hareket de
sen yine de küre başlamakla iyi etmişsin
hayıtı da iç ihmal etme, dengesiz ve oynak bir hormon prolaktin, her an yükselebiliyor

seve seve veririm canım valla
bi sınıfın yarını okudum içim şişti
bir de yazılı okurken iyi öğrencileriüste alıyorum ki gözüm gönlüm açılsın az diye
iyileri okudum kaldı kötüler
aslında 10 dakikada biter kağıtlar boş olduğu için
ama çok sıkılıyorum böyle kağıtları okurken
sizin işiniz iyiymiş valla

bende öyle bir etki yapmamıştı yaa
folik asit açmıştı iştahımı
bırakınca kesilmişti iştah da
sana da folik mi yapıyor acaba

cnm cok saol ne güzel aciklama yapmissin hayit icin
rica ederim
kendi düşüncelerimi yazdım işte

gözün aydin cnm sevindim
masallahhh
teşekkürlerrr
Ferdatcım çok sevindim canımmm hadi hayırlısıııı inşallahhhhhh.Yarın güzel haberlerle gel gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim inş.Fıstıkmı geliyor yoksaaaaa:44::44::44:
beta hcgye göre ilk tahmini söylerim artık
hayırlısı olsun

sakıncası yoksa preseed jeli ne kadara aldığını öğrenebilir miyim ? başka bir topicte okuduğum kadarıyla ebay diye bir site varmış. ve çok uygunmuş. ama cesaret edemiyorum çünkü yurtdışından geliyor ordan aldığında.çakşırı duymadım.ama şimdilik keçibyonuzu kürü ve pekmezi yediriyorum.bir de e vitamini ve çinko aldım. adamcağız ne yiyeceğini şaşırıyo. onuda daha sonra denerim artık.

Evet canim erkenci cikti velet ultrasonda soyledi bugun tickeri telden degistiremiyorum uc ocakta bi dahaki kontrol kesin cinsiyeti ogreniriz dedi dr teyzemiz bu arada iki haftada bi kg vermisim kizdi dr istahim kesildi ne yapim

gamze erkek mi bebeğin belli oldu mu da...
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım
inşallah öyle de devam edecek...
ilk aylarda öyle olmuştur..sonraki aylarda kilo artışı artar sıkma canını...

Son düzenleme:

maşallah canım
benim de randevum 6 ocakta
üçlü test zamanına denk geliyor işte
o zaman söyleyecek cinsiyeti
aslında 14. haftada söylerim dedi ama arada gitmeyi düşünmüyorum
beklerim acelesi yok benim için
ya da merak edersem o zaman başka doktora giderim artık

kilo vermek de kötü tabi
ama ben istikrarla almaya devam ediyorum sanırsam
gerçi dengesiz çıkıyor kilo
200gram az çıktım bu sabah
bu sabahki kiloma göre 1kilo 200gram almışım başından bu yana

bencede hayit yapiyor
bende öyleyim migdem cuk cuk ediyor
sanki hicbirsey yememisim gibi
agzim hic bos durmuyor
kilo alcam diye korkuyorum

demekki yanılmamışım olsun be AZRAM ne var sanki 1 -2 kgdan bişey olmaz geri veririz kiloları.

GAMZEM şehzademizmi geliyor oyyy yirimmmm ben onuuuuuuu minişimmm benimmmm sağlıkla büyüt annesi beslenmenede dikkat et kuzummm vitaminli şeyler ye bol bolll bebeğinin besine ihtiyacı var ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…