bende de vardı ama ben düştüğü ay hamile kaldım zaten
eşinin değerlerine baktım da şimdi
sayı kaç acaba
morfoloji ve ileri hareket birazdüşük ama tabiki doğal yoldan hamile kalabilirsin
belki eşinin değerleri geciktiriyordur diye düşünüyorum
diğer hormonlarında falan sıkıntı yoktu değil mi?
bence eşine kürlere başlasanız iyi edersiniz
için canım yarasın
bana oğlum olacak gibi geliyor ama hiçç farketmez kız erkek
diğer değerlerim normal.sadece prl var işte ama dediğim gibi ilaç kullanınca düşüyor. sperm testini haziranda yaptırmıştık.sayı 82 milyon.toplam hareketlilik % 52. ne bileyim dr normal dedi ilaç vermedi. bende buradan okuyarak keçiboynuzu kürüne başladım.bikaç haftadır içiriyorum. inşallah olumlu sonuçlar alırız.
yazılı okuyorum yaa poff
hadi kızlar bırakın laklakı el atın şu yazılılara
daha performans var 1 sınıfın, 4 sınıfınkini okudum bitti de
çatlıcam şimdi ya ne sıkıcı şu okuma işleriiii
tebrikler arkadaşım
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canım arkadaşlarım
agnucaston kafanızı karıştırmış anlaşılan
biliyorsunuz ki ben bu hapı kadın doğumcum ve endokrincim kontrolünde kullandım
her ikisi de korunmamam gerektiğini, hormonlar dengeye girince hamile kalacağımı söylediler
zaten o ay da hamile kaldım şükür
ben adete 3-5 gün kala falan bıraktım
doktorumun demesine göre öğrenince bırakıcaktım
hamilelikte kullanılması sakıncalı ama hamilelik öncesinde hiçbir sıkıntısı olacağını sanmıyorum
en azından bana olmadı şükür
bir de hormonlarında sıkıntı olmayan arkadaşlarım
hepimiz hormonlarımızı birer kez ölçtürdük
ve o an iyi çıkmış olması yükselmeyceği anlamına gelmez bence
her ay bunca sıkıntı strese hormonların da alt üst olabileceğini düşünüyorum
ben herkes için şifa olabileceğini, en azından denenmesi gereken bir yöntem olduğunu düşünüyorum
ama tabi ki kimseye de kullan diyemem zorla
kan değerine göre hafta tahmini yanlış olabiliyor
o yüzden doktorlar kese görününce kese boyutuna göre haftayı söylemeyi uygun görüyorlar
benim doktorum da öyle yapmıştı
şimdilik sata göre hesaplayabilirsin
yorma kendini fazla
eşini alıştır yavaş yavaş yapsın bence
değerin çok güzel katlanmış
artık ölçtürmene falan gerek yok bence
tsh 3,31 referans aralığında
ama benim doktorum 2-2,5 arasında tutmam gerektiğini söylemişti
ama senin daha önce böyle bir sorunun olmadığına göre sıkıntı yaratacağını sanmam
ben yükseklik sıkıntısı yaşadığımdan 2 civarında tutmak için sık sık tahlil yaptırıyorum
bence şu an hiçbişeye gerek yok ama birdahaki kan verişinde tekrr baktırsan iyi olur
hamilelikte yükselebiliyor çünkü daha önce öyle bir sorunun olmasa da
oflu da öyle oldu mesela
önceden yoktu, sonradan 6ya çıkmış ilaca başladı
takip et yani ihmal etme ama şimdilik sıkıntı yok
ikili test sonuçlarım da çıkmış kızlar
merak edenler için sonuçlar temizmiş şükür
henüz beta değerini falan bilmiyorum, yarın öğrenicem
ilk cinsiyet tahminimizi de yazarız betaya göre
yaa ben bu ara fenaa yemek yiyorum hiççç aç duramıyorum yemeyeceğim dedim ama 1 ekmeği götürdüm şimdi sanırım hayıt hapı yapıooooaz kaldı 3 gün sonra hapı bırakıp beklemeye başlayacağımmmm
canım kür uyguluyomusun eşine...bizimde değerlerimizde düşüklük var 7.ayıma girdim bende bebek yok..değerlerden diye düşünüyorum.
bu yüzdende kür uyguluyorum..bende hayıt içiyorum..inşallah tez zamanda gelir bebeğin...
kg sorunum yok çok şükür Aysunayım ama yinede kg almamam lazım tam kararındayım ara sıra olur böle kaçamaklar.ovülasyonum geçmedi geliyor cumartesi kazı çalışmalarına başlıyoruz işte:) yani pazar gününe kadar hapı içip bırakacağım ne olur ne olmaz diye umarım işe yararrrrohhhhhhh yarasın gülbebekime...kilo sorunun yoksa yeee rahat ahat
ben kendimi bildim bileli kilo sorunum varyiyorum ama oda beni yiyo
kaçıncı günündesin hayıtta canım..ovulasyonun geçti dimi..inşallah şifamız olur gülbebekim...bebişler gelsin
uyguluyorum cnm. birkaç haftadır keçibıynuzu kürü içiyor.bende hayıt suyu içiyorum. sanırım preseed de alcam . sen almışmıydın ?
kg sorunum yok çok şükür Aysunayım ama yinede kg almamam lazım tam kararındayım ara sıra olur böle kaçamaklar.ovülasyonum geçmedi geliyor cumartesi kazı çalışmalarına başlıyoruz işte:) yani pazar gününe kadar hapı içip bırakacağım ne olur ne olmaz diye umarım işe yararrrr
yaa ben bu ara fenaa yemek yiyorum hiççç aç duramıyorum yemeyeceğim dedim ama 1 ekmeği götürdüm şimdi sanırım hayıt hapı yapıooooaz kaldı 3 gün sonra hapı bırakıp beklemeye başlayacağımmmm
evet canım okudum maşallah şehzadene
bi hafta öne geçtiğini son ultrasonda mı söyledi canım
yoksa kan değerlerinden falan mı anlaşılıyor anlamadım
ee tickerini düzelt o zaman canım
bebiş erkenci çıktı desene
benim de sata göre 6 gün önden geliyor
sayı iyiymiş canım, toplam hareket dediğer değerlerim normal.sadece prl var işte ama dediğim gibi ilaç kullanınca düşüyor. sperm testini haziranda yaptırmıştık.sayı 82 milyon.toplam hareketlilik % 52. ne bileyim dr normal dedi ilaç vermedi. bende buradan okuyarak keçiboynuzu kürüne başladım.bikaç haftadır içiriyorum. inşallah olumlu sonuçlar alırız.
seve seve veririm canım vallaben alabilirim canım
liseden çıraklık eğitime geldim burda...
dönemde 1 kez sınav yapıyoruz..oda deneme sınavı
iki kezde belge sınavları(ustalık-kalfalık) onlarda hep hazır sınav..
özledim vallahi sınav okumayı...gönder gönderrrrrrrrrr
bende öyle bir etki yapmamıştı yaayaa ben bu ara fenaa yemek yiyorum hiççç aç duramıyorum yemeyeceğim dedim ama 1 ekmeği götürdüm şimdi sanırım hayıt hapı yapıooooaz kaldı 3 gün sonra hapı bırakıp beklemeye başlayacağımmmm
rica ederimcnm cok saol ne güzel aciklama yapmissin hayit icin
teşekkürlerrrgözün aydin cnm sevindim
masallahhh
beta hcgye göre ilk tahmini söylerim artıkFerdatcım çok sevindim canımmm hadi hayırlısıııı inşallahhhhhh.Yarın güzel haberlerle gel gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim inş.Fıstıkmı geliyor yoksaaaaa:44::44::44:
evet bu ay aldım ve ovulasyonda deneyeceğim bakalım...
eşine zeytinyağında bekletilmiş incir kürü..vede çakşırda içirebilirsin canım..istersen bi bak sende.çakşırda çok iyi geliyomuş onada başlayacağı bu ay bakalım...
Evet canim erkenci cikti velet ultrasonda soyledi bugun tickeri telden degistiremiyorum uc ocakta bi dahaki kontrol kesin cinsiyeti ogreniriz dedi dr teyzemiz bu arada iki haftada bi kg vermisim kizdi dr istahim kesildi ne yapim
Evet canim erkenci cikti velet ultrasonda soyledi bugun tickeri telden degistiremiyorum uc ocakta bi dahaki kontrol kesin cinsiyeti ogreniriz dedi dr teyzemiz bu arada iki haftada bi kg vermisim kizdi dr istahim kesildi ne yapim
bencede hayit yapiyor
bende öyleyim migdem cuk cuk ediyor
sanki hicbirsey yememisim gibi
agzim hic bos durmuyor
kilo alcam diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?