Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de burdan tavsiye çok ii oldugu soylenen bi prof buldm urolog adam kesnlkle direk aşılama ya da tüp bebek demıomş once tam nedenini araştrıomş ama işte muayaneyi kapatmş da olablrmiş başka topikten bi arkdas eşini götrmüş bu dra adam bi antbytk vermiş bi ayda butun degerleri normale yakın olmş sonra da bi varikosel ameliyatı olmş ikibucuk ayda gelmiş bebişi bana şu lazm bu adam illa ameliyat olsun eşin derse olsun ameliyat boyle net bi aklı veren bi dra ihtycm var tüccar urolog dolu kızlar ya gerçkten mesela bu konştgm arkdasın bi çocugu olmasına ragmen sizn asla normal çocugunz olmz dmş bizim eşimle gttgmz dr ben şimdi nasl bu adamn sozyle ameliyata karar verym demi ama ? sonra bu profa gtmişler ikibucuk ayda hamile amacım bi akıl almak eger ameliyatı falan du prof yaparsa tuzlu olablr pahalıya patlar başta bi gdelm de bakalm tabii bu ocak planım aynne senn gibi hulyacım ocakta da kırmızıları görrsem rotam bu...ama inşş bebilerimz gelckkk hayıt ve preseed vesile olcak inşşşş

ikili test sonuçlarım da çıkmış kızlar
merak edenler için sonuçlar temizmiş şükür
henüz beta değerini falan bilmiyorum, yarın öğrenicem
ilk cinsiyet tahminimizi de yazarız betaya göre

Hadi bakalim gozun aydinnnn benim betaya gore sehzadem geliyo bakalim senin beta ne dicek bi hafta one gecmis bebegim ondort haftalik olmus dedi dr

Hadi bakalim gozun aydinnnn benim betaya gore sehzadem geliyo bakalim senin beta ne dicek bi hafta one gecmis bebegim ondort haftalik olmus dedi dr

evet canım okudum maşallah şehzadene
bi hafta öne geçtiğini son ultrasonda mı söyledi canım
yoksa kan değerlerinden falan mı anlaşılıyor anlamadım
ee tickerini düzelt o zaman canım
bebiş erkenci çıktı desene
benim de sata göre 6 gün önden geliyor

kızlarr bugün kan testimin sonucunu da aldım kesin hamileymişim:)) ama kasığımda ağrı oluyor canım sıkıldı biraz...

ikili test sonuçlarım da çıkmış kızlar
merak edenler için sonuçlar temizmiş şükür
henüz beta değerini falan bilmiyorum, yarın öğrenicem
ilk cinsiyet tahminimizi de yazarız betaya göre

çok sevndm hadi göznaydınn cinsiyet bataya göre mi tahmn edlıo cnm?
sevdamm gözünaydın cnmm tebrklerrrrrrr

çok sevndm hadi göznaydınn cinsiyet bataya göre mi tahmn edlıo cnm?
sevdamm gözünaydın cnmm tebrklerrrrrrr

valla canım gamze söyledi işte
beta 50den düşükse erkek, yüksekse kızmış
bakalım tutacak mı
14 haftadan sonra cinsiyeti söylerim dedi kadın
ama ben gittiğimde 16-17. hafta olacak
çok merak edersem arada başka doktora gider öğrenirim cinsiyeti
ama çok merak etmiyorum ya

aynen öyle canım dr'lerın her biri farklı farklı konuşuyo
biz ilk örnek verdiğimizde eşimin sperm sayısı 1,2 milyonmuş dr demişki burda 1,2 tane sperm var ancak tüp bebekle olur demiş birde varikosel var ameliyat edelim demiş eşim o geri zekalı dr yüzünden 5 ay kendine gelemedi 5 ay boyunca kendini azosperm sandı gerçeği tüp bebek merkezine gidince öğrendik.
ben çok büyük konuşmayayım ama amileyat işine pek sıcak bakmıyorum canım bazen olan sperm de yok oluyormuş ya bu durumla karşılaşırız diye çok korkuyorum.inşallah hiç birimiz bu gibi şeylerle uğraşmadan hamile kalırız.her akşam yatarken şunun hayalini kuruyorum hamile kaldığımı eşime nasıl söylerim ona nasıl süpriz yaparım diye hayal kuruyoruminşallah çabuk gelir o günler

Son düzenleme:
canım beta 50 die bahsettiğin bildiğimiz kan testi dimi? ben oğlumu 5 haftalık hamişken kan testi ile öğrendim o zaman 50 değerinden yüksekti....
eğer bahsettiğimiz şeyse pek bi doğru deil sanırım :)))

aynı bnm gibisin hulyacımmm bu ay olmsz düşünme yasgı koydm kendme hep ii hberler alma hayali içinde olmak istiyorum kötü düşüncenn karamsrlıgın bi faydası yok ve ben de senn gibi dıorm ameliyat için ama bu dr çok gerekrse yapıomş siteye bile yazmş doplerle ameilyata karr vermedgnde elle muyanede çıkarsa yaparmş ve senn gibi istemıorm alsnda ben de ameliyat inşş amelyata gerek kalmadan gelcek bebişlerimiz ya bşey dicem şimdi kaç sperm sayınız peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…