[
canım üç ay olucak ocakta ama biz gittiğimiz zaman yapılması gereken tetslerimiz var hem onları yaptırıcaz hemde aşılamaya başlamak istiyoruz.rahim filmi çektirelide daha iki ay oldu üç ay diyorlarla gebelik olma olasılığı yüksek diye
o yüzden belki ocağın adetini de görüp öyle gitmek istiyorum ama bakalım
ikili test sonuçlarım da çıkmış kızlar
merak edenler için sonuçlar temizmiş şükür
henüz beta değerini falan bilmiyorum, yarın öğrenicem
ilk cinsiyet tahminimizi de yazarız betaya göre
Hadi bakalim gozun aydinnnn benim betaya gore sehzadem geliyo bakalim senin beta ne dicek bi hafta one gecmis bebegim ondort haftalik olmus dedi dr
kızlarr bugün kan testimin sonucunu da aldım kesin hamileymişim:)) ama kasığımda ağrı oluyor canım sıkıldı biraz...
Keçi kürüne çokkk güldüm canım ya alemsinnn
kızlarr bugün kan testimin sonucunu da aldım kesin hamileymişim:)) ama kasığımda ağrı oluyor canım sıkıldı biraz...
ikili test sonuçlarım da çıkmış kızlar
merak edenler için sonuçlar temizmiş şükür
henüz beta değerini falan bilmiyorum, yarın öğrenicem
ilk cinsiyet tahminimizi de yazarız betaya göre
çok sevndm hadi göznaydınn cinsiyet bataya göre mi tahmn edlıo cnm?
sevdamm gözünaydın cnmm tebrklerrrrrrr
epey geçmiş canım
aslında testte çıkar
var mı evde test
hadi canlı canlı yap gel bekliyoz
yok valla kıs :)) idrar testii değilde direk kan testi yaptırayım diorum :)) idrarda emin olamıyorum
ben de burdan tavsiye çok ii oldugu soylenen bi prof buldm urolog adam kesnlkle direk aşılama ya da tüp bebek demıomş once tam nedenini araştrıomş ama işte muayaneyi kapatmş da olablrmiş başka topikten bi arkdas eşini götrmüş bu dra adam bi antbytk vermiş bi ayda butun degerleri normale yakın olmş sonra da bi varikosel ameliyatı olmş ikibucuk ayda gelmiş bebişi bana şu lazm bu adam illa ameliyat olsun eşin derse olsun ameliyat boyle net bi aklı veren bi dra ihtycm var tüccar urolog dolu kızlar ya gerçkten mesela bu konştgm arkdasın bi çocugu olmasına ragmen sizn asla normal çocugunz olmz dmş bizim eşimle gttgmz dr ben şimdi nasl bu adamn sozyle ameliyata karar verym demi ama ? sonra bu profa gtmişler ikibucuk ayda hamile amacım bi akıl almak eger ameliyatı falan du prof yaparsa tuzlu olablr pahalıya patlar başta bi gdelm de bakalm tabii bu ocak planım aynne senn gibi hulyacım ocakta da kırmızıları görrsem rotam bu...ama inşş bebilerimz gelckkk hayıt ve preseed vesile olcak inşşşş
canım beta 50 die bahsettiğin bildiğimiz kan testi dimi? ben oğlumu 5 haftalık hamişken kan testi ile öğrendim o zaman 50 değerinden yüksekti....valla canım gamze söyledi işte
beta 50den düşükse erkek, yüksekse kızmış
bakalım tutacak mı
14 haftadan sonra cinsiyeti söylerim dedi kadın
ama ben gittiğimde 16-17. hafta olacak
çok merak edersem arada başka doktora gider öğrenirim cinsiyeti
ama çok merak etmiyorum ya
canım beta 50 die bahsettiğin bildiğimiz kan testi dimi? ben oğlumu 5 haftalık hamişken kan testi ile öğrendim o zaman 50 değerinden yüksekti....
eğer bahsettiğimiz şeyse pek bi doğru deil sanırım :)))
hahahahha
ben kaynanayla görüşmüyorum
pardon terminatörle
benim apartmanda arkadaşı var onun sürekli benimle konuşurken karnıma bakıyo
kesin soruyodu arada bak bi diye ona :)))
bende hırkamla kapatıyorum hep deli oluyo valla
Ya senden korkulur. Bundan sonra aileler konusunda senden taktik alacağım.
aynen öyle canım dr'lerın her biri farklı farklı konuşuyo
biz ilk örnek verdiğimizde eşimin sperm sayısı 1,2 milyonmuş dr demişki burda 1,2 tane sperm var ancak tüp bebekle olur demiş birde varikosel var ameliyat edelim demiş eşim o geri zekalı dr yüzünden 5 ay kendine gelemedi 5 ay boyunca kendini azosperm sandı gerçeği tüp bebek merkezine gidince öğrendik.
ben çok büyük konuçmayayım ama amileyat işine pek sıcak bakmıyorum canım bazen olan sperm de yok oluyormuş ya bu durumla karşılaşırız diye çok korkuyorum.inşallah hiç birimiz bu gibi şeylerle uğraşöadan hamile kalırız.her akşam yatarken şunun yalini kuruyorum hamile kaldığımı eşime nasıl söylerim ona nasıl süpriz yaparım diye hayal kuruyoruminşallah çabuk gelir o günler
canım yaaaa hiçte ayaklarım çekmio :)) psikolojimmm iki seçeneğede hazır deil sankilimm :)))kana git o zaman
yarın da yaz bize mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?