Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah gerek kalmaz canım ameliyata hem sizin bence gerek yok zaten yanlış hatırlamıyorsam 14 milyondu kürlerle olmuştur zaten 20 milyon
bizim 25 milyon falan canım
yanlış hatırlamıyorsam akşam bi tekrar bakarım 1 sene bile olmadı bu hale gelmesi ki biz bunu çok sırandan bir labarutuarda yaptırdık hatta eşim ilk örneği orda vermişti hiç sayım bile yapılamamıştı ya örnek azdı yada sayılamaycak kadar az sperm vardı bilemiyorum
tüp bebk merkezinde daha iyi çıkacak eminim buna.

kızlar benm adet miktarı çok azaldı.2 gün normal ama 3. 4. gün de damla olarak gelio. varmı aranızda böyle sorunu olanlar?

kızlar benm adet miktarı çok azaldı.2 gün normal ama 3. 4. gün de damla olarak gelio. varmı aranızda böyle sorunu olanlar?

bnm bebek denemelerine başladgm ilk ay oyle olmştu cnm sonra duzeldi neden oldgunu ben de blmıorm açıkcası :44: ondan sonra boyle bşey yaşamadım

bnm bebek denemelerine başladgm ilk ay oyle olmştu cnm sonra duzeldi neden oldgunu ben de blmıorm açıkcası :44: ondan sonra boyle bşey yaşamadım

bnm zaten çok uzun sürmezdi ama son 7 aydır falan bariz bir azalma var. prolaktinden olabilir düşüncesindeyim.gerçi prl düşüncede bişey değişmiyo. sizin kaçıncı denemeniz bebek için ?

bende sürekli face den arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum
maşallah çekiyorum sürekli

ama artık acayip koymaya başladı ban sanırım

allah en kısa zamanda nasip etsinde sen de facene resimler koy inşallah

bnm zaten çok uzun sürmezdi ama son 7 aydır falan bariz bir azalma var. prolaktinden olabilir düşüncesindeyim.gerçi prl düşüncede bişey değişmiyo. sizin kaçıncı denemeniz bebek için ?

cnm bi ay da ara verdgmz için bu altıncı denememiz bnm eşimn degerlernde biraz sorun var kürler falan yapıorz biz de işte...

kızlarrrrrrrrrrr

sağol ferdam arzunun doktoru deyince meraklanmıştık ta
yok canım yaf ne bırakması vallahi siz hamile oluktan sonra bu hap ile
nerdeyse tüm kutuyu birden içesim var o derece istiyorum yani..
bırakmak yok..
ikili test sonuçlarım da çıkmış kızlar
merak edenler için sonuçlar temizmiş şükür
henüz beta değerini falan bilmiyorum, yarın öğrenicem
ilk cinsiyet tahminimizi de yazarız betaya göre

çok sevindim herşey hep güzel gidecek inşallah..
bana hep senin kızın olacak deryanında oğlu olacak gibi geliyo...
sağlıklı olsunlarda farketmez tabi ama öyle gelio

canım benim nasılsın??
ya benim bu çakşırım gelmedi hala..pressed hemen 2 günde geldi ama o gelmedi...
ne dicem bu preesede aplikatöre ne kadar koydun 3 gr mı 4 mü...
3 ay gitmesi lazım sanırım değil mi??:44:
bide halvetten hemen öncemi 10-15 dk önce falan mı önemli mi

cnm bi ay da ara verdgmz için bu altıncı denememiz bnm eşimn degerlernde biraz sorun var kürler falan yapıorz biz de işte...

inşallah daha fazla beklemezsiniz. bizimde bir yıla yaklaştı. prl var bendede. düşüyo ama gene sonuç yok. rahim filmi çekilcem ocak ayında. eşiminde sperm değerleri için dr iyi dedi. gebelik olaşabilir dedi. ama burda araştırınca ben düşük buldum biraz. morfoloj kruger %4 ileri hareketlilik % 12.

cnm aysunmmm hoş geldnnn sen geldn ben çıkmak zorundayım kociş geldi sonra görşrzzzz cnm benmm opyrmm kızlar hepnizii akşama hem dizi hem topik yaşasınnn

cnm aysunmmm hoş geldnnn sen geldn ben çıkmak zorundayım kociş geldi sonra görşrzzzz cnm benmm opyrmm kızlar hepnizii akşama hem dizi hem topik yaşasınnn

görüşürüz canımmmmmmtamam akşam buralarda olurum bende görüşürüzzz

cnm halvete başlamdan once hemen wcye gidip uyguluodm üçer gram koydm iki kez kullandk ve hiç kullanlmamş gibi duruo hala tüp daha bi 8 kez falan kullanılablr bence bu da üç dört ay eder cnm ...kargo takipte bak cnm çakşıra yine gelmezse hangi kargoyla gelıosa bi telefon et istersn kargoya ellernde bazen çok tutuolar kargoda hemen dagtm olmuo tahmnme yarın gelr...

tamam canım sağol bende öyle yaparım..ozaman..3 gr yeter..

canım kür uyguluyomusun eşine...bizimde değerlerimizde düşüklük var 7.ayıma girdim bende bebek yok..değerlerden diye düşünüyorum.
bu yüzdende kür uyguluyorum..bende hayıt içiyorum..inşallah tez zamanda gelir bebeğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…