Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selam! sitede yeniyim bi sorum olucaktı nereye yazacağımı biledmedim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi. rahim ağzı yarası ve iltihab gebeliğe engelmi.şimdiden teşekkürler

cnm sakın adet yaklaştı die çalışmları bırakma ben adet gunum yumurtlamışım bugun öğrendim
ohoooooo bırakalı haylı oldu valla 1 haftadır yapmıyorumm aa yeter yumurtlama gunu olabılır halvetlen adete yakın halvetlen yok anacım bıraktım wallla
Selam! sitede yeniyim bi sorum olucaktı nereye yazacağımı biledmedim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi. rahim ağzı yarası ve iltihab gebeliğe engelmi.şimdiden teşekkürler

benım rahımımde yara vrmıs bunda 6 7 ay once doktorm bunu donduralım gebelıge engel olabılır demıstı sonucta spermler o yaradan gecerken hareketlılıını ve kalıtelıılıını kaybedebılır dedı mıkrop sonucta dedı bılemıyorum onun yalancısıyım ve ben dondurmustum ama hala bebık yok o ayrıı

Bu gece benim şansıma herkesler erkenden yattı megim hiç gelmediBana nasıl sabah olucak bilmiyorum inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim...

Bu gece benim şansıma herkesler erkenden yattı megim hiç gelmediBana nasıl sabah olucak bilmiyorum inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim...

inşallah gelmesin batasıcan meganım canım

[video=youtube;RTnztRYnKtw]http://www.youtube.com/watch?v=RTnztRYnKtw[/video]

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
okula gidicem çok az sonra...gelince görüşürüz

günaydııınnnnnn batlarım canlarımm

günaydınnnnnn...
Günaydın hatunlarrr
Aysun dün seni beklettim ya acil bir sey yapmam gerekti kusura bakma

günaydın canımm...akşam nete sorun vardı bende çok bekleyemedim önemli değil canım..
ama tickere ni yapıştırmamışsın beğenmedin mi...

günaydın kızlaar;

Meg canım erkencisin bugün

bebiklerde çok güseller.

kızlar ben okula gidiyorum görüşürüz inşallah güzel haberler gelir..
megancm inşallah kırmızıların gelmez..
ve batı gelen kimsenin...

görüşürüzzzzzzzz

Video çok güzelmiş:26:

Resmen yaratılış mucizesi ya...

Tickere yoktu ben girdiğimde silinmişti:44:
Hala duruyor mü sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…