evet canım.olan birşeyi kaybetmek biraz daha fazla koyuyor.hatta onu hissettikçe daha da artıyor bu acı.ben hamiş olmadan bilmiyordum bu yoğun duyguyu delice bebek ve çocuk sevgim olmasına rağmen.onunlaykende bu kadar değildi.ama gidince bir anda kaybolunca herşey o kadar güzelken bir anda gidince((((
kopuverince içinden.....................
Yani moralim yerine gelmeye başlamıştı bende 5 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum hiç hamiş kalamadım canla başla mücadele ediyoruz eşimle bazı zamanlar sarılıp ağlıyoruz bazı zamanlar birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ikimizde çok duygusalız Ama hep deriz vardır bundada bir hayır diye.Nasip işi bunlar yazıldıysa olacak zaten yazılmadıysaa içimize bu hasreti gömüp oturacağız yokki başka çaresi.Bu ay umut doluyum hayıt hapına başladım ve çok istediğim preseed jeli aldım inşallah bunlar vesile olur hayırlısıylaa....
benim çok uykum geldiiiiii pc başında uyuyup kalcam şimdiii kızlarrrr öpüyorum çok herkese ii geceler gidipte yatayım bari...
İnşallah canım . çok istiyorum.birde çevremde herkes bekle diyor neyi bekleyeceksem. yok zaman geçsin,yok vücudun toparlansın diyorlar.uffff sinir oluyorum o zaman.nereden bilecekler ki benim o perşembe akşamında kaldığımı.hala o yemek masasında oturduğumu.beynim zamanı orada durdurdu.ondan sonra yaşadığım hiçbirşeyi kabul etmediğini nereden bilecekler ki içimdeki acıyı.
benimde prolaktin yükseliyordu ara sıra o yüzden bu ay hayıt hapına başladım ve gerçekten prolaktin hormonu normale indi
cnmm yaranı açtık tekrar üzdük seni helal et hakkını inş.rabbim muhammed mstafa (s.a.v)hürmetine tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat verir
kelebeğim özeli kalmadıki bu işin herşeyimiz ortada halvetler bileeeinşallah canım,inşallah sabrının karşılığını alırsın.Allahım yüzüne güler inşallah.özel olmazsa neden olmuyor belli mi.birde kaç yaşındasın.
ben 31 yaşındayım.
iyi uykular canım arkadaş olarak ekleyeceğim seni kabul et oldumu.
ya ne sorucam gebelık testı ılla sabah kı ıdrarlamı yapılırrrr
Cnm benim kalbi durmuştu bebeğimin sadece cok şükür ben psikolojik olarak cok iyi hissediyorum kendimi tabiki kaybetmek cok acı ama sonuçta Allah'tan gelen bı durum kendimi cok
İzinde elime birsey geçmeyeceği icin ben geleceğe konsantre oldum insallah Rabbim en kısa zamanda bebislerimizi gobisinize koyar saglikla kucağımıza alırız
Öpüyorum kızlar tekrar iyi geceler
genelde öle diyorlar ama benim arkadaşımakşam yapptı ve çıktı..
tmm adetıme daha uc gun war ve ben yıne sıyırmıs durumdayımmm google amcadan baktım kasık agrısı nıye olur dıye hamılelık belırtısı dıyoo ay gece gece yok yaa daha batıma var ama olsada cıkmass ofss
ben hiç kullanmadım hayıt hapı dr dostineks vermişti ondan içiyodum ay normale dönüyo snra gene aynı
zmg canım seni arkadaş olarak ekledim.kabul edersin.ben yatar sana iyi geceler.
tmm adetıme daha uc gun war ve ben yıne sıyırmıs durumdayımmm google amcadan baktım kasık agrısı nıye olur dıye hamılelık belırtısı dıyoo ay gece gece yok yaa daha batıma var ama olsada cıkmass ofss
cnm sakın adet yaklaştı die çalışmları bırakma ben adet gunum yumurtlamışım bugun öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?