Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnmm yaranı açtık tekrar üzdük seni helal et hakkını inş.rabbim muhammed mstafa (s.a.v)hürmetine tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat verir

benim çok uykum geldiiiiii pc başında uyuyup kalcam şimdiii kızlarrrr öpüyorum çok herkese ii geceler gidipte yatayım bari...

inşallah canım,inşallah sabrının karşılığını alırsın.Allahım yüzüne güler inşallah.özel olmazsa neden olmuyor belli mi.birde kaç yaşındasın.
ben 31 yaşındayım.

kelebekcim elalem dışarda kalıyor lütfen takılma onlaraa ve şunuda unutma çok insan iyiliğin için söyleyebilir böyle şeyler o yüzden kendini kırıp üzme lütfen....

cnmm yaranı açtık tekrar üzdük seni helal et hakkını inş.rabbim muhammed mstafa (s.a.v)hürmetine tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat verir

helal olsun canım .Güzel duaların için Allah razı olsun.hepimize verir inşallah hayırlı sağlıklı hamilelikler bebekler.

yaramı deşmedin canım.ben yarın çalışacağım şu saatte hala buradayım.dinmiyor acım.perşembe bu gün.perşembeleri uyuyamıyorum her gece olduğu gibi.cumartesi sabahı uyanamıyorum.

inşallah canım,inşallah sabrının karşılığını alırsın.Allahım yüzüne güler inşallah.özel olmazsa neden olmuyor belli mi.birde kaç yaşındasın.
ben 31 yaşındayım.
kelebeğim özeli kalmadıki bu işin herşeyimiz ortada halvetler bileeenedeniii önce sebepsizdi daha sonra adet düzensizliği dendi daha sonra prolaktin çıktı farklı farklı şeyler söylediler amaa bazende herşey düzenliydi iştee teş şey adet düzensizliği eşimde doktora gitti problem yok dediler...
iyi uykular canım arkadaş olarak ekleyeceğim seni kabul et oldumu.

tamam kelebekcim ekleyelim birbirimizi

ben gidiyoooooooooooooorrrrrummmmmmmmmm annn annnnnnnnnnn düt düttttt çekilin yoldan gülbebeğe yer açınnnn

inşallah canım.tekrar hamiş kalırız.belki aynı döneme denk geliriz.sen çıkıyorsun galiba.bende çıkacağım.

kızlar iyi geceler.sizinle olmak mutlu ediyor beni.

genelde öle diyorlar ama benim arkadaşımakşam yapptı ve çıktı..

tmm adetıme daha uc gun war ve ben yıne sıyırmıs durumdayımmm google amcadan baktım kasık agrısı nıye olur dıye hamılelık belırtısı dıyoo ay gece gece yok yaa daha batıma var ama olsada cıkmass ofss

benimde bat.a 2 gün var ama hiç adet belirtim yok anlamadım ya..

cnm sakın adet yaklaştı die çalışmları bırakma ben adet gunum yumurtlamışım bugun öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…