alttan muayen olayı varya o beni biraz kasıyo
cnm bende hapla korundum 2 yıldırda adet düzensizliği over kisti prolaktin gibi sorunlar çıkmıştı.klomen pregnyl falan sonra ara verdim 5 ay kadar adetlerim düzene girdi bu arada soğan kürü sayesinde.geçen ay yine bi gideyim dedim tedaviye kaldığım yerden tekrar başladık cts günü ovitrelle vuruldum beklemedeyim
hoşgeldin canımmm tabiki katılabilirsin sen neler yapıyorsun ne zamandır bebiş istiyorsun
kelebek gerçekten çok üzüldüm peki neden aldılar bebeği yaşıyorsa Rabbim bol sabır versinn sanaaaaaa
kelebek lütfen üzülmee bende tam kendimi toparlamıştımki inann durumuna çok üzüldüm şimdiii herşey yoluna girecek bakta gör hatta sana benden bir yazı
"Dün Geçmişte kaldı, yarını görebileceğimiz meçhul...Yaşadığımız gün ise, bize verilen armağan""Her güne hayatının en güzel günü olması için lütfen hayatına şans ver."
canım bu gün doktora gitmem gerkiyordu.cesaretimi toparlayabilirsem yarın gideceğim doktora.bana korunmanıza gerek yok demişti.hemen başlayabilirsin demişti ilk kaybettiğimde.
bende senin gibi düşünüyordum.şimdi zaman zaman korkularım oluyor.ya yine olursa.kaldırabilirmiyiz şebnemim ya((
birde benim ilk 3 ayım çok kötü geçiyor(( kusma bulantı serumlar hastaneler v.s v.s
tekrar gücüm var mı bilmem.bazen yüreğimde ince bir sızı oluyor.çok acıtıyor ama.ya yine olursa((
canım öykümü okumak istersen lingi ekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html
canım öykümü okumak istersen lingi ekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html
Cnm bakalım ben önümüzdeki hafta test yaptiricam ondan sonra almamız gereken önlem varsa alicaz hayirlisiyla günler geçsin o sallah hemen çalısmalara başlamak istiyorum hiç düşünmüyorum cnm tekrar olurmu diye olacağı varsa olur Rabbim
Öyle istediyse ama ben umutluyum gelecekten Rabbim sabrınida veriyor derdini verirken insallah en kısa zamanda uzun ömürlü sağlıklı hayirli bebekler versin Rabbim hepimize Cnm birde her hamilelik farkligecoyormus o yüzden körü seyler getirme aklına
anladım cnm..ya haptan mı olmuyor mu yoksa olmuyor mu anlamadım yani :-( eşimde bi doktora gitse ii olur.önümüzdeki ay beraber gidecez kısmetse.hapın koruma süresi ne kadar ki ?
kızlar hepinize iyi gecele iyi
iykular ben çıkıyorum
cnm aslında ben hiç korunmak istemedim ama eşim ve ailesi......istemediler çocuk falan bende günü gününe içmedim ilişki olduğu zamanlar içtim oda bende kist yapmış.kafaya takmaktan ise süt hormonum yükseliyodu herşeyi takar oldum şimdi bile yükssek ama inş.bişey olmaz
senin öykün nedir canım.hangi anlamda kendini toparlamıştın.
evet elimden birşey gelmiyor gülbebek.üzülmemeye çalışıyorum.bir yerden de diyorum ki bende melek annesi oldum.ne yapalım.Allahım oğlumuzu bizden çok sevdi.
allahım sabır versin cnm bnm inş.tez zamanda kucağın dolar bulupta kaybetmek daha acı olsa gerek rabbim kimseye yaşatmasın
yani moralim yerine gelmeye başlamıştı bende 5 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum hiç hamiş kalamadım canla başla mücadele ediyoruz eşimle bazı zamanlar sarılıp ağlıyoruz bazı zamanlar birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ikimizde çok duygusalız ama hep deriz vardır bundada bir hayır diye.nasip işi bunlar yazıldıysa olacak zaten yazılmadıysaa içimize bu hasreti gömüp oturacağız yokki başka çaresi.bu ay umut doluyum hayıt hapına başladım ve çok istediğim preseed jeli aldım inşallah bunlar vesile olur hayırlısıylaa....
cnm aslında ben hiç korunmak istemedim ama eşim ve ailesi......istemediler çocuk falan bende günü gününe içmedim ilişki olduğu zamanlar içtim oda bende kist yapmış.kafaya takmaktan ise süt hormonum yükseliyodu herşeyi takar oldum şimdi bile yükssek ama inş.bişey olmaz
evet haklısın canım.bende senin gibi düşünüyordum.hala da çoğu zaman düşünüyorum.ama zamanla acısı geçmiyor oturuyor.yerleşiyor sanki.üzülüyorsun daha önce bilmediğin duyguyla sarsılıorsun.sonra o acı yerleşiyor içinde.sızlatıyor içimi.
senin bebeğin karnında kalbi durmuştu dimi suyu bittiği için yanlış hatırlamıyorum değil mi.
inş.cnm bnm meleğine kavuşşş tez zamanda bende hiç hamiş olmadım o duyguyu tatmadım tek çizgi görcem diye test dahi yapasım yok hiç
soramamıştım daha fazla üzülme diye canım benim yaşadığın şey hiç kolay değil amaaa yılmak yok kelebeğim bak içime doğanı söylimmi çok yakında karnına yine bir melek konacak Allahın izniylee oğlunn cennette oda sizin şefaatçiniz olacak inşallah öyle düşün herşeyde bir hayır vardır okudum şimdi hepsini amaa herşey geçecek ve yoluna girecek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?