Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım cnm..ya haptan mı olmuyor mu yoksa olmuyor mu anlamadım yani :-( eşimde bi doktora gitse ii olur.önümüzdeki ay beraber gidecez kısmetse.hapın koruma süresi ne kadar ki ?

senin öykün nedir canım.hangi anlamda kendini toparlamıştın.

evet elimden birşey gelmiyor gülbebek.üzülmemeye çalışıyorum.bir yerden de diyorum ki bende melek annesi oldum.ne yapalım.Allahım oğlumuzu bizden çok sevdi.

Cnm bakalım ben önümüzdeki hafta test yaptiricam ondan sonra almamız gereken önlem varsa alicaz hayirlisiyla günler geçsin o sallah hemen çalısmalara başlamak istiyorum hiç düşünmüyorum cnm tekrar olurmu diye olacağı varsa olur Rabbim
Öyle istediyse ama ben umutluyum gelecekten Rabbim sabrınida veriyor derdini verirken insallah en kısa zamanda uzun ömürlü sağlıklı hayirli bebekler versin Rabbim hepimize Cnm birde her hamilelik farkligecoyormus o yüzden körü seyler getirme aklına

soramamıştım daha fazla üzülme diye canım benim yaşadığın şey hiç kolay değil amaaa yılmak yok kelebeğim bak içime doğanı söylimmi çok yakında karnına yine bir melek konacak Allahın izniylee oğlunn cennette oda sizin şefaatçiniz olacak inşallah öyle düşün herşeyde bir hayır vardır okudum şimdi hepsini amaa herşey geçecek ve yoluna girecek inşallah...

evet haklısın canım.bende senin gibi düşünüyordum.hala da çoğu zaman düşünüyorum.ama zamanla acısı geçmiyor oturuyor.yerleşiyor sanki.üzülüyorsun daha önce bilmediğin duyguyla sarsılıorsun.sonra o acı yerleşiyor içinde.sızlatıyor içimi.
senin bebeğin karnında kalbi durmuştu dimi suyu bittiği için yanlış hatırlamıyorum değil mi.

anladım cnm..ya haptan mı olmuyor mu yoksa olmuyor mu anlamadım yani :-( eşimde bi doktora gitse ii olur.önümüzdeki ay beraber gidecez kısmetse.hapın koruma süresi ne kadar ki ?

cnm aslında ben hiç korunmak istemedim ama eşim ve ailesi......istemediler çocuk falan bende günü gününe içmedim ilişki olduğu zamanlar içtim oda bende kist yapmış.kafaya takmaktan ise süt hormonum yükseliyodu herşeyi takar oldum şimdi bile yükssek ama inş.bişey olmaz

inşahh olmaz cnm.Allah isteğen herkeze hayırlısıyla nasip etsin.Allah aratmasın.bende içtiğime çok pişmanım ya..

Yani moralim yerine gelmeye başlamıştı bende 5 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum hiç hamiş kalamadım canla başla mücadele ediyoruz eşimle bazı zamanlar sarılıp ağlıyoruz bazı zamanlar birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ikimizde çok duygusalız Ama hep deriz vardır bundada bir hayır diye.Nasip işi bunlar yazıldıysa olacak zaten yazılmadıysaa içimize bu hasreti gömüp oturacağız yokki başka çaresi.Bu ay umut doluyum hayıt hapına başladım ve çok istediğim preseed jeli aldım inşallah bunlar vesile olur hayırlısıylaa....

allahım sabır versin cnm bnm inş.tez zamanda kucağın dolar bulupta kaybetmek daha acı olsa gerek rabbim kimseye yaşatmasın

evet canım.olan birşeyi kaybetmek biraz daha fazla koyuyor.hatta onu hissettikçe daha da artıyor bu acı.ben hamiş olmadan bilmiyordum bu yoğun duyguyu delice bebek ve çocuk sevgim olmasına rağmen.onunlaykende bu kadar değildi.ama gidince bir anda kaybolunca herşey o kadar güzelken bir anda gidince((((
kopuverince içinden.....................

inş.cnm bnm meleğine kavuşşş tez zamanda bende hiç hamiş olmadım o duyguyu tatmadım tek çizgi görcem diye test dahi yapasım yok hiç

benimde prolaktin yükseliyordu ara sıra o yüzden bu ay hayıt hapına başladım ve gerçekten prolaktin hormonu normale indi

Cnm benim kalbi durmuştu bebeğimin sadece cok şükür ben psikolojik olarak cok iyi hissediyorum kendimi tabiki kaybetmek cok acı ama sonuçta Allah'tan gelen bı durum kendimi cok
İzinde elime birsey geçmeyeceği icin ben geleceğe konsantre oldum insallah Rabbim en kısa zamanda bebislerimizi gobisinize koyar saglikla kucağımıza alırız

Öpüyorum kızlar tekrar iyi geceler

inş.cnm bnm meleğine kavuşşş tez zamanda bende hiç hamiş olmadım o duyguyu tatmadım tek çizgi görcem diye test dahi yapasım yok hiç

amin canım hep birlikte inşallah bende test yapmayı sevmiyorum hayır tek çizgi göreceğimden değil ikinci silik çizgiyi arayacağım diye gözlerim şaşı olcak Allah korusun

İnşallah canım . çok istiyorum.birde çevremde herkes bekle diyor neyi bekleyeceksem. yok zaman geçsin,yok vücudun toparlansın diyorlar.uffff sinir oluyorum o zaman.nereden bilecekler ki benim o perşembe akşamında kaldığımı.hala o yemek masasında oturduğumu.beynim zamanı orada durdurdu.ondan sonra yaşadığım hiçbirşeyi kabul etmediğini nereden bilecekler ki içimdeki acıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…