ben bakıyorum canım şuanad güzel şeyler var
yılbaşında ne yapıyorsunuz bu arada
cnm bnmki varya Allaha emanet..adetlerim 2 gün atar hep o yüzden şansa yani..zaten umudum yok..olmayacağına eminim..ama hala çalışmalara devam ediyoruz bakalım sonumuz hayırlı olsun..
ben önümüzdeki yıl tüpe talim..sabır kalmadı artık yahuu
canım dur hemen tüp bebek deme olucak normal
burda deneyimli biri olarak söylüyorum
şimdiki aklım olsaydı hemen tüp bebek yapmazdım
valla özel bir çamaşır alıp eşime sürpriz yapmayı koydum kafama bu sabah itibariyle..güzel birde sofra hazırlarım cocacığıma..ohh mis
evdeyiz şuan bi plan yok..zaten ben pek sevmem dışarıya çıkmayı özellikle yılbaşında
sen yaptırdın mı tatlım tüp ya??:26:
senin plan en güzel olanıymış canım
bizde eğlence yerlerine gitmeyiz
eşimin teyzesine falan gideriz genelde yada onlar bize gelir
bu sene de ben davet etmek istiyorum ama bakalım
eşim beni önce heveslendirdi yılbaşı ağacı alalım diye ama yılbaşı akşamı için değil yani hep durur evde süs niyetine diye sonrada araştırmış günahmış diye vazgeçti bende önce kızdım beni heveslendirip şimdiden vazgeçtin diye sonro o tamam alarız o zaman dedi ama şimdi de benim hevesim gitti
şimdi durup dururken 150 lira falan tutucak gerek yok ona vereceğim parayla başka ihtiyaçlarımı alırım
evet canım geçen nisan ayında ilk denemeyi yaptık
hatta emin olki paramız olsaydı belki 2 ay sonra ikinciyi denemiş olucaktık ama allah istemedi herhalde ki hala ikinciyi deneyemedik kendime yaza kadar süre verdim şubatta aşılama yapıcam olmazsa yazın tüp yaparım
efendim şekerim
senin kaynana da bi alemmiş bu arada hamileyken sana yer mi sildirdi
benim ki sen hamile kalda senin evinide ben temizlerim diyo
yok kız hamile oldugumu bilmiyoduk öyleymiş megersee ,, ama o gülüşünü hiç unutmam
bak ne güzel kaynana ya ben calıştıgım için hiç yardımcı olamıyorum ona anca kendi evime yetişiyorum
gelinlik yapamıyorum ben torun bile veremiyom
tüp bebege gerek kalmadan olur canım bizim bu azmimizlecnm bnmki varya Allaha emanet..adetlerim 2 gün atar hep o yüzden şansa yani..zaten umudum yok..olmayacağına eminim..ama hala çalışmalara devam ediyoruz bakalım sonumuz hayırlı olsun..
ben önümüzdeki yıl tüpe talim..sabır kalmadı artık yahuu
ben bakıyorum canım şuanad güzel şeyler var
yılbaşında ne yapıyorsunuz bu arada
yok canım şuanda birşey istemiyorum yazın evde değişik yapıcak zaten o zamana kadar birşey almıcam eve.datlum onun yerine sana alıversin bir çiçek..banada ağaç gereksiz geliyor fuzili yani..güzel bir orkide alsın evinin en güzel köşesine koyarsın..dekorda süper olur hemde uzun ömürlü bir çiçek..
amin canım allah hepimizi sevindirsin inşallah bizde de sorun eşimdeydi ama düzelmeye başladığını düşünüyoruz bizim 1,2 milyon olan sperm sayımız şimdi 25 milyon size iyi gelecek bu kürler canım yeterki ihmal etmeden düzenli şekilde kullanındatlum çok geçmiş olsun..Allahım tez vakitte sevindirsin seni cnm bnm..
eşindemi sorun senin peki?? bnm eşimle ilgilide..doktorumuz önerdi ama biz henüz yaptırmadık.
yok kız hamile oldugumu bilmiyoduk öyleymiş megersee ,, ama o gülüşünü hiç unutmam
bak ne güzel kaynana ya ben calıştıgım için hiç yardımcı olamıyorum ona anca kendi evime yetişiyorum
gelinlik yapamıyorum ben torun bile veremiyom
yok canım şuanda birşey istemiyorum yazın evde değişik yapıcak zaten o zamana kadar birşey almıcam eve.
amin canım allah hepimizi sevindirsin inşallah bizde de sorun eşimdeydi ama düzelmeye başladığını düşünüyoruz bizim 1,2 milyon olan sperm sayımız şimdi 25 milyon size iyi gelecek bu kürler canım yeterki ihmal etmeden düzenli şekilde kullanın
hııı anladım canım hepimiz aynıyız canım ya bende çalışıyorum o yüzden hiç ber şey yapamıyorum bazen söyleniyo bende diyorum anne çalışıyorum ben sana da zor geliyorsa tut bi temizlikçi yaptır ben veririm parasını diye o zaman hemen diyo yok yok şaka diyorum ben yapıyorum diyo.eşimde aynısı dediği için birşey diyomu yoruluyorsan tut temizlikçi yaptır diyo
senin görümcen varmış yine benim görümcede yok ve tek gelinim eltim de yok şuan
o yüzden tüm gözler benim üzerimde ama bizde hala torun veremedik onlara onlar için sıkıntı yok siz mutlu olunda olmazsa olmaz ne yapalım diyorlar.seviyorum kaynanamı yaaaa
preseed ve ovucanlarım yoldaaaa ( 22 ovucan 4 gebelik testini )22 tlye aldımŞimdiden korku başladı bilen varmı arkadaşlar Türkiyeden preseed alıp hamiş kalan genelde yurt dışından alınan preseedla hamiş kalan duydum kafam karıştı....:44:
preseed ve ovucanlarım yoldaaaa ( 22 ovucan 4 gebelik testini )22 tlye aldımŞimdiden korku başladı bilen varmı arkadaşlar Türkiyeden preseed alıp hamiş kalan genelde yurt dışından alınan preseedla hamiş kalan duydum kafam karıştı....:44:
Seviyom kaynanami hicc dememdim demicemde sanirim gicik oluyom cadiya ben dorduncu gelinim son oglanida ben aldim yeni bi gelin olsa belki yirtardim ama malesefff yokkkkk
günaydın kızlar
valla bugün çok işim var çokk ev temizliyorum
yaa kk mız artık bize maaş bağlasın
günaydın canım kolay gelsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?