Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben bakıyorum canım şuanad güzel şeyler var
yılbaşında ne yapıyorsunuz bu arada

valla özel bir çamaşır alıp eşime sürpriz yapmayı koydum kafama bu sabah itibariyle..güzel birde sofra hazırlarım cocacığıma..ohh mis

evdeyiz şuan bi plan yok..zaten ben pek sevmem dışarıya çıkmayı özellikle yılbaşında

canım dur hemen tüp bebek deme olucak normal
burda deneyimli biri olarak söylüyorum
şimdiki aklım olsaydı hemen tüp bebek yapmazdım

senin plan en güzel olanıymış canım
bizde eğlence yerlerine gitmeyiz
eşimin teyzesine falan gideriz genelde yada onlar bize gelir
bu sene de ben davet etmek istiyorum ama bakalım
eşim beni önce heveslendirdi yılbaşı ağacı alalım diye ama yılbaşı akşamı için değil yani hep durur evde süs niyetine diye sonrada araştırmış günahmış diye vazgeçti bende önce kızdım beni heveslendirip şimdiden vazgeçtin diye sonro o tamam alarız o zaman dedi ama şimdi de benim hevesim gitti
şimdi durup dururken 150 lira falan tutucak gerek yok ona vereceğim parayla başka ihtiyaçlarımı alırım

sen yaptırdın mı tatlım tüp ya??
:26:

evet canım geçen nisan ayında ilk denemeyi yaptık
hatta emin olki paramız olsaydı belki 2 ay sonra ikinciyi denemiş olucaktık ama allah istemedi herhalde ki hala ikinciyi deneyemedik kendime yaza kadar süre verdim şubatta aşılama yapıcam olmazsa yazın tüp yaparım

datlum onun yerine sana alıversin bir çiçek..banada ağaç gereksiz geliyor fuzili yani..güzel bir orkide alsın evinin en güzel köşesine koyarsın..dekorda süper olur hemde uzun ömürlü bir çiçek..

datlum çok geçmiş olsun..Allahım tez vakitte sevindirsin seni cnm bnm..

eşindemi sorun senin peki?? bnm eşimle ilgilide..doktorumuz önerdi ama biz henüz yaptırmadık.

efendim şekerim
senin kaynana da bi alemmiş bu arada hamileyken sana yer mi sildirdi
benim ki sen hamile kalda senin evinide ben temizlerim diyo

yok kız hamile oldugumu bilmiyoduk öyleymiş megersee ,, ama o gülüşünü hiç unutmam
bak ne güzel kaynana ya ben calıştıgım için hiç yardımcı olamıyorum ona anca kendi evime yetişiyorum
gelinlik yapamıyorum ben torun bile veremiyom

lafa bak yaa..valla cnm çocuk vermek illaki gelinlik anlamına gelmiyor bence...

ne alaka yani sakın buna üzüldüğünü söyleme bana..çocuk veripte ne cadolozları görüyoruz..hem birgün mutlaka olacak bunuda unutma cnmmm

tüp bebege gerek kalmadan olur canım bizim bu azmimizle
ben bakıyorum canım şuanad güzel şeyler var
yılbaşında ne yapıyorsunuz bu arada

ay bizimde ne yapıcamız belli değil o da muallakta
her sene kaynanamlara gittik gecen yıl cok sıkıldım yaşlıların içinde kaldık.
bu yıl dedim gitmeyelim diye
bizim kuzenlerle toplaşır ev partisi yaparız heralde
tabii kayınvalidemler görümcemler ne der bilmiyorum bakalım...

çam agacı ucuzundan alırsın canım var 15 -20 tl ye benim kayın validem almış bide süslemiş cok sever öyle şeyleri
bide bir sofra kurar kii parmaklarınızı yersiniz
ama eglencek insan yok işte orda da

datlum onun yerine sana alıversin bir çiçek..banada ağaç gereksiz geliyor fuzili yani..güzel bir orkide alsın evinin en güzel köşesine koyarsın..dekorda süper olur hemde uzun ömürlü bir çiçek..
yok canım şuanda birşey istemiyorum yazın evde değişik yapıcak zaten o zamana kadar birşey almıcam eve.
datlum çok geçmiş olsun..Allahım tez vakitte sevindirsin seni cnm bnm..

eşindemi sorun senin peki?? bnm eşimle ilgilide..doktorumuz önerdi ama biz henüz yaptırmadık.
amin canım allah hepimizi sevindirsin inşallah bizde de sorun eşimdeydi ama düzelmeye başladığını düşünüyoruz bizim 1,2 milyon olan sperm sayımız şimdi 25 milyon size iyi gelecek bu kürler canım yeterki ihmal etmeden düzenli şekilde kullanın

hııı anladım canım hepimiz aynıyız canım ya bende çalışıyorum o yüzden hiç ber şey yapamıyorum bazen söyleniyo bende diyorum anne çalışıyorum ben sana da zor geliyorsa tut bi temizlikçi yaptır ben veririm parasını diye o zaman hemen diyo yok yok şaka diyorum ben yapıyorum diyo.eşimde aynısı dediği için birşey diyomu yoruluyorsan tut temizlikçi yaptır diyo
senin görümcen varmış yine benim görümcede yok ve tek gelinim eltim de yok şuan
o yüzden tüm gözler benim üzerimde ama bizde hala torun veremedik onlara onlar için sıkıntı yok siz mutlu olunda olmazsa olmaz ne yapalım diyorlar.seviyorum kaynanamı yaaaa

preseed ve ovucanlarım yoldaaaa ( 22 ovucan 4 gebelik testini )22 tlye aldımŞimdiden korku başladı bilen varmı arkadaşlar Türkiyeden preseed alıp hamiş kalan genelde yurt dışından alınan preseedla hamiş kalan duydum kafam karıştı....:44:

Seviyom kaynanami hicc dememdim demicemde sanirim gicik oluyom cadiya ben dorduncu gelinim son oglanida ben aldim yeni bi gelin olsa belki yirtardim ama malesefff yokkkkk

Kuzum ilacin yurtici yurtdisi mi olur hic sen oyle dusunme sakinnnn ise yariycak aldiklarinnnn

günaydın kızlar

valla bugün çok işim var çokk ev temizliyorum

yaa kk mız artık bize maaş bağlasın

aynı ürün canım zaten
şimdi şööle diim sana bu jel bizim sıvımızka birebirmiş yani ph dengesi falan aynıymış
normalde bilirsin kayganlaştırıcılar tükürük falan çocuğu engeller ama bu sadece bunun için üretilmiş.
bununlada hamiş kalan var korkma
bende aldım yumurtlamayı bekliyorum
bende kısa bi süredir kuruluk var zaten stresten sanırım
bu kurulukta bebek olmasını engeller bi şekilde çünkü sıvı olacakki daha rahat hareket etsinler ve ölmesinler tatlım
bide tavsiyem o an kasıklarını sıkman olacak bunu a dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…