tüp bebege gerek kalmadan olur canım bizim bu azmimizle
ay bizimde ne yapıcamız belli değil o da muallakta
her sene kaynanamlara gittik gecen yıl cok sıkıldım yaşlıların içinde kaldık.
bu yıl dedim gitmeyelim diye
bizim kuzenlerle toplaşır ev partisi yaparız heralde
tabii kayınvalidemler görümcemler ne der bilmiyorum bakalım...
çam agacı ucuzundan alırsın canım var 15 -20 tl ye benim kayın validem almış bide süslemiş cok sever öyle şeyleri
bide bir sofra kurar kii parmaklarınızı yersiniz
ama eglencek insan yok işte orda da
yok canım şuanda birşey istemiyorum yazın evde değişik yapıcak zaten o zamana kadar birşey almıcam eve.
amin canım allah hepimizi sevindirsin inşallah bizde de sorun eşimdeydi ama düzelmeye başladığını düşünüyoruz bizim 1,2 milyon olan sperm sayımız şimdi 25 milyon size iyi gelecek bu kürler canım yeterki ihmal etmeden düzenli şekilde kullanın
Gamzem nette okudum gerçi 2008lerde falan yazılmış oda kafama takılmıştı haklısınnn kuzummmmmmKuzum ilacin yurtici yurtdisi mi olur hic sen oyle dusunme sakinnnn ise yariycak aldiklarinnnn
presed kardeşim benim topik açtım bendeee presed ve hayıt kullananlar diye bakalım inşallah çok hamiş kalan olurrrkasıklarımımı sıkayım birde şunu duydum ne taraftan yumurtluyorsan o tarafa yatacakmışsın onuda deneyeceğim her ikisinide yaparım çok teşekkür ederim kuzummmmmmmgünaydın kızlar
aynı ürün canım zaten
şimdi şööle diim sana bu jel bizim sıvımızka birebirmiş yani ph dengesi falan aynıymış
normalde bilirsin kayganlaştırıcılar tükürük falan çocuğu engeller ama bu sadece bunun için üretilmiş.
bununlada hamiş kalan var korkma
bende aldım yumurtlamayı bekliyorum
bende kısa bi süredir kuruluk var zaten stresten sanırım
bu kurulukta bebek olmasını engeller bi şekilde çünkü sıvı olacakki daha rahat hareket etsinler ve ölmesinler tatlım
bide tavsiyem o an kasıklarını sıkman olacak bunu a dene
Merhabalarrrrrr
ilda cnm buldun mu aradigin seyi
Gulbebekim hayirli ugurlu olsun cnm
Derdine derman olsun ins.
cnm bizim sayımız iyi çok şükür ama normal hücre sayımız az..şuan doğal bir kür kullanıyoruz bakalım..
en geç şubata tüp eğer olmazsa..denemezsem içimde kalacak ben tanıyorum kendimi
çok olması daha iyi aslında her biriyle uğraşmaktan sıra sana gelmez
günaydın kızlar
valla bugün çok işim var çokk ev temizliyorum
yaa kk mız artık bize maaş bağlasın
günaydın canım kolay gelsin sana
meraba canımmmm
Merhabalarrrrrr
ilda cnm buldun mu aradigin seyi
Gulbebekim hayirli ugurlu olsun cnm
Derdine derman olsun ins.
yok kızzzzzzzzz bulamadımmmm deliye döndüm
olmadı ağacı elimde taşırım bende olmadı
Gamzem nette okudum gerçi 2008lerde falan yazılmış oda kafama takılmıştı haklısınnn kuzummmmmm
presed kardeşim benim topik açtım bendeee presed ve hayıt kullananlar diye bakalım inşallah çok hamiş kalan olurrrkasıklarımımı sıkayım birde şunu duydum ne taraftan yumurtluyorsan o tarafa yatacakmışsın onuda deneyeceğim her ikisinide yaparım çok teşekkür ederim kuzummmmmmm
Azracım inşallah vesilemiz olur ben azimle canla başla denemeye karar verdim hadi hayırlısıııııı
Yok kiz digerleri sirasini savmis hem uyum saglamislar kaynanaya ben uyamadim gerci uymadim cokta tin benden nefret ediyo bende ondannnn
Ins cnm en guzel karari vermissin cnm benim.
Ben halvetlerimde hem saga yattim hem sola belime yastik koydum ayaklarimida diktim.
Hepsini denedim cnm bakalim hayirlisi.
kızlarr ben geldimmm
ya vallahi öyle uykum var ki şimdi uyusam yarın sabahı bulur sanırım
hakkında hayırlı olsun canım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe aşılama düşünmüyor musun ilk olarak
kızlarr ben geldimmm
kızlarr ben geldimmm
bebikin gelir inşalah azracım hadi hayırlısıııı inşallah yer gök duayla ben dualarada başladım inşallahhh hakkımızda hayırlısııı olur inanmak en önemli şey
benim kaynanam iyidir kızlar yaa..şimdilik tabi ilerisi için bişey diyemem de..ah şu kaynalar ahhh
ne istiyorlar acaba bizden oğullarını mutlu etsek yetmiyor mu yani birde onları mutlu etmek için uğraşıyoruz
acaba ilerde bizde kaynana olunca böyle mi olucaz:26::26:
Hosgeldin aysunum.
Uyuma o zaman
nasılsınız canlar
bende hala gelen giden yok yaaane olacak benimmm bu halimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?