Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

doktor sayılarımıza göre aşılamaya uygun değilsiniz dedi cnm bnm keşke olsaydı hemen yaptırırdım
sizin sayı çok kötü değil diye hatırlıyorum ben hem kürler kullandınız daha da artmıştır merak etme 5 milyon sperm sayısı olan bile yaptırıyor.
bence tüp bebek yapmadan önce başka bir merkeze gidip tekrar spermiyogram verin ve aşılama olup olmayacağını sorun sen nerdeydin canım bu arada

cnm hoşgeldin...al bendende o kadar..çok uykum var ama uyumak yokkk

birisi uykumu dedi işyerinde olmasam akşama kadar uyurumm
hoşşş evdede olunca kendi kendime kalk ne yatıyosun şu işlerin altından gir üstünden çık diyorumm yaaa

nasılsınız canlar
bende hala gelen giden yok yaaa ne olacak benimmm bu halimmmm

selam eninem..
sen ayın 30 unda gördüm demiştin son akıntıyı değil mi?? 14 üne kadar vakit var ozaman...üzülme canım inşalalh gelicek..

ah şu kaynalar ahhh
ne istiyorlar acaba bizden oğullarını mutlu etsek yetmiyor mu yani birde onları mutlu etmek için uğraşıyoruz
acaba ilerde bizde kaynana olunca böyle mi olucaz:26::26:

valla ben benim terminatör gibi olmam umarım

nasılsınız canlar

kaçıncı gündü canım ?

hoşgeldin canım
dat uyu o zaman biraz sen akşama doğru gelirsin ancak o zaman kalabalıklaşıyor zaten burası
hoşbuldum tatlım...
hıhım sabah çok erken uyandım yaaa 6 gibiydi uyandım...şimdide gözüm kapanıcak nerdeyse 1 saat uyusam iyi olucak...
cnm hoşgeldin...al bendende o kadar..çok uykum var ama uyumak yokkk

saol canımm
azcık sizinle durayım gidicem birsumum...
yoksa akşam dizimi izleyemem.hemde sizinle duramam.ayy bugünde dizi süper olucak gibim...

Son düzenleme:

datlum yılbaşından önce tekrar tahlil yaptırıcaz..inşallah morfolojimiz düzelmiştir.eğer düzgün çıkarsa tekrar doktoruma gidicem..aynı çıkarsada gidicem ve tekrar bir görüşücem..

eğer düzelirse doğal yolları denerim diye düşünüyorum..bizim ilk tahlil normaldi.ama tüp bebek merkezinde taptırdık detaylı sayımda prob.çıktı.bu 3. olacak.

ben istanbuldayım cnm bnm..

Son düzenleme:

Iyiyim tatlim sukur.hem burdayim Hemde esya topluyorum cnm.
Sen nasilsin Bebem?

birisi uykumu dedi işyerinde olmasam akşama kadar uyurumm
hoşşş evdede olunca kendi kendime kalk ne yatıyosun şu işlerin altından gir üstünden çık diyorumm yaaa

evet tatlım aysunun çok uykusu varmışta.bende dün geceden uykusuzum..ama uyumak yok..

tmm şekerim..akşam için uyuman lazım o zaman..evet bu akşam dizimiz var aysuncum bakalım neler olacak??:26:

Iyiyim tatlim sukur.hem burdayim Hemde esya topluyorum cnm.
Sen nasilsin Bebem?

kolay gelsin canım..
bende iyiyim şükür..
dünden bu yana koşu bandı bakıyorum netten biliyomusun dün öyle bi lafı geçmişti ya alınabilir de çok yer kaplıyo be ya kocamanlar..
ama acilende bi 5-6 kilo vermem lazım..

yok canım gelmediler gelecek gibi değiller yaaa gıcık oldum iyicee
stres yapıyo her ger geçen gün zaman zaman eşime çatıyorum oda diyo yine benim hatuna geldiler diye

cnm bikaç gündür giremiyorum o yüzden soriim..test olayına girdin mi? 9 gün geçmiş:26:

nasılsınız canlar
9 ay gelmezler inşallah canım ya dur bakalım allahtan ümit kesilmez belki kan verdiğin günden sonra olmuştur birşeyler.
iyi uykular canım benim yerime de uyu

Yaa kızlar 5 haftalık hamileyim ama sağ kasığım ağrıyor off bi iş bile yapamadım oturdum kaldım bu yüzden dışarı bile çıkamadım bugün normalmi acaba

valla ben benim terminatör gibi olmam umarım

kaçıncı gündü canım ?
9. günü canım buay duphaston kullanmadım en azından bebek olmayınca fazla bekletmiyodu neyse artık sabır etmekten başka çarem yok
Iyidir cnm Saol.sen nasilsin?
Hayirlisi olsun cnm ya
Gelsede belirsizlik Kalksa ortadan
Gelmiyceksede bebis gelsin ins.
evet evet bebek gelsinn değilmi bende çoookkk isterdim ama oda yok
selam eninem..
sen ayın 30 unda gördüm demiştin son akıntıyı değil mi?? 14 üne kadar vakit var ozaman...üzülme canım inşalalh gelicek..

evet canım en son 30 unda gördümm ama 17. ve 22. günüd vardı o akıntı onu baz alıpta ona göre gelseydi yaaa ama yoookkk beni dellendicek illa
kasım ayının zirvesini koruyorm

anladım canım
dr kim peki hangi merkeze gidiyorsun özelden yazarmısın bana
birde morfolojiniz kaçtı sizin

Ya kızlar ben yılbaşında aslında hazır da cumartesiye geliyorken bir yerlere kaçmak istiyorum ne bilem sırf cumartesi için otele gitsek bir akşam kalsa pazar dönsek falan yemeğimizi yesek eğlensek ama eşi içki içmez çok gürültüyü sevmez evde dinlenmek istiyorum der kesin ama ne güzel değişiklik olurdu yanii..

merhaba birsum.
benim sana tavsiyem değişik kürler uygulaman.
sperm artırıcı kürler.
heleki sizde sperm varmış muhakkak artar.
zaten tüp yaptıracaksanız kaliteli spermlerle yaptırırsın belki hiç gerek kalmaz aşılamayla yada doğal yoldan hamile kalırısın..
benim eşim azo.
yani hiç spermimiz yok tedavideyiz şuanda.
hem ilaç hem bitkiseller deniyoruz.
bunları sana kısaca yazayım..
keçiboynuzu tozu (drumuz suyundan daha etkili olduğunu söyledi)
günde 1 bardak ısırgan cayı.
arısütü bal polen karışımı.
üzüm çekirdeği tozu.
haftada bi kere nohut yemeği.
bol yeşillik salata,brokoli,ıspanak falan.
et tüketmeyin dedi.(sperm oluşumuna değilde spermin yumurtayla birleşmesini engelliyormuş)
bide ilaç olarak proxeed plus,endol ve klomen kullanıyoruz.
bu kadar canım.
inşAllah yardımcı olabilmişimdir...
ayrıca Prof.Kaan aydosu duydunmu bilmiyorum hepimiz yani topiktekilerin çogu onun hastası.
hocaya maille ulaşıp hormon ve sperm değerlerini söylersen muhakkak sana geri dönecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…