sizin sayı çok kötü değil diye hatırlıyorum ben hem kürler kullandınız daha da artmıştır merak etme 5 milyon sperm sayısı olan bile yaptırıyor.doktor sayılarımıza göre aşılamaya uygun değilsiniz dedi cnm bnm keşke olsaydı hemen yaptırırdım
cnm hoşgeldin...al bendende o kadar..çok uykum var ama uyumak yokkk
nasılsınız canlar
bende hala gelen giden yok yaaane olacak benimmm bu halimmmm
nasılsınız canlar
ah şu kaynalar ahhh
ne istiyorlar acaba bizden oğullarını mutlu etsek yetmiyor mu yani birde onları mutlu etmek için uğraşıyoruz
acaba ilerde bizde kaynana olunca böyle mi olucaz:26::26:
nasılsınız canlar
hoşbuldum tatlım...hoşgeldin canım
dat uyu o zaman biraz sen akşama doğru gelirsin ancak o zaman kalabalıklaşıyor zaten burası
cnm hoşgeldin...al bendende o kadar..çok uykum var ama uyumak yokkk
sizin sayı çok kötü değil diye hatırlıyorum ben hem kürler kullandınız daha da artmıştır merak etme 5 milyon sperm sayısı olan bile yaptırıyor.
bence tüp bebek yapmadan önce başka bir merkeze gidip tekrar spermiyogram verin ve aşılama olup olmayacağını sorun sen nerdeydin canım bu arada
benim kaynanam iyidir kızlar yaa..şimdilik tabi ilerisi için bişey diyemem de..
şimdilik iyi hiç bişeyime karışmaz,uzun süre aramam neden aramıyo demez
kışlıklarımı hep hazırlar falan şimdilik iyiyiz yani..
ama dediğini düşünücem vallahi benden fena kaynana olur
canımmmmmm
nasılsın bugün..
hoşgeldin cnm..
daha gelmediler mi?? :26:
birisi uykumu dedi işyerinde olmasam akşama kadar uyurumm
hoşşş evdede olunca kendi kendime kalk ne yatıyosun şu işlerin altından gir üstünden çık diyorumm yaaa
hoşbuldum tatlım...
hıhım sabah çok erken uyandım yaaa 6 gibiydi uyandım..sonrada okula dittim..şimdide gözüm kapanıcak nerdeyse 1 saat uyusam iyi olucak...
saol canımm
azcık sizinle durayım gidicem birsumum...
yoksa akşam dizimi izleyemem.hemde sizinle duramam.ayy bugünde dizi süper olucak gibim...
Iyiyim tatlim sukur.hem burdayim Hemde esya topluyorum cnm.
Sen nasilsin Bebem?
yok canım gelmediler gelecek gibi değiller yaaa gıcık oldum iyicee
stres yapıyo her ger geçen gün zaman zaman eşime çatıyorum oda diyo yine benim hatuna geldiler diye
9 ay gelmezler inşallah canım ya dur bakalım allahtan ümit kesilmez belki kan verdiğin günden sonra olmuştur birşeyler.nasılsınız canlar
iyi uykular canım benim yerime de uyuhoşbuldum tatlım...
hıhım sabah çok erken uyandım yaaa 6 gibiydi uyandım...şimdide gözüm kapanıcak nerdeyse 1 saat uyusam iyi olucak...
saol canımm
azcık sizinle durayım gidicem birsumum...
yoksa akşam dizimi izleyemem.hemde sizinle duramam.ayy bugünde dizi süper olucak gibim...
valla ben benim terminatör gibi olmam umarım
yok canım hele sen hiç olmazsın çeken insan çektirmez diye düşünüyorum ben
birde biz üç tane doğuralım hangi biriyle uğraşıcam aman deriz çekiliriz kenara
Iyiyim tatlim sukur.hem burdayim Hemde esya topluyorum cnm.
Sen nasilsin Bebem?
Kizzzz ben dorduncu ayima girdim evimde kaynanacigim bi kere gelmedi tlf bile etmiyo cok mu sansliyim ne :)))))))
9. günü canım buay duphaston kullanmadım en azından bebek olmayınca fazla bekletmiyodu neyse artık sabır etmekten başka çarem yokvalla ben benim terminatör gibi olmam umarım
kaçıncı gündü canım ?
evet evet bebek gelsinn değilmi bende çoookkk isterdim ama oda yokIyidir cnm Saol.sen nasilsin?
Hayirlisi olsun cnm ya
Gelsede belirsizlik Kalksa ortadan
Gelmiyceksede bebis gelsin ins.
selam eninem..
sen ayın 30 unda gördüm demiştin son akıntıyı değil mi?? 14 üne kadar vakit var ozaman...üzülme canım inşalalh gelicek..
datlum yılbaşından önce tekrar tahlil yaptırıcaz..inşallah morfolojimiz düzelmiştir.eğer düzgün çıkarsa tekrar doktoruma gidicem..aynı çıkarsada gidicem ve tekrar bir görüşücem..
eğer düzelirse doğal yolları denerim diye düşünüyorum..bizim ilk tahlil normaldi.ama tüp bebek merkezinde taptırdık detaylı sayımda prob.çıktı.bu 3. olacak.
ben istanbuldayım cnm bnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?