Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

:93:
ilk başta sağlıklı olsunda kısmetse ben ikiz istiyorum kız ve erkek :))) çok şey istiyorum sanırım ama kısmet :)) inşallah allah gönlümüze göre versin

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN bacımmmm amin benim grümcemin 6 yıl sonra tüp bebekler aşılamalar deneyip olmayan bebişi temmüz 28 de dünyaya gelicek İNŞALLAH veren RABBİM biz kullarını unutmicak biliyoprum dilerim ikiz bebişlerini alırsın kucağını RABBİM bol hazinesinden verir hepinize sonrada bana çünki HAMD olsun benim var 1 tane yaramazım RABBİM olmayıp isteyenlere versin benim sonrada olsa olur

benim içinde hiç farketmez
ama ablam kız istiyor iki tane oğlu var bitaneside benim avatardaki bebik :)))
elbise alası varmış toka alası varmış cicili bicili kıyafetler alası varmış hepsi içinde kalmış ben bi kız doğursaymışımda sevseymişler öyle buyurdu kız yap dedi yapıcaz elim mahkum

ay valla bende leyim alya elbiseleri tokaları vs grdükçe içim içimi yiyooooo :)

hadi inş. yapta sevindir ablanı

kızlar albüm yapınca herkesmi görüyor resimleri benim resim ekleyesim var ne zamandır ama tanımadığım etmediğim insanlar görsün istemiorum

kızlar albüm yapınca herkesmi görüyor resimleri benim resim ekleyesim var ne zamandır ama tanımadığım etmediğim insanlar görsün istemiorum

profili düzenleden,ayarlarını yaparsan sadece görmek istediklerin görür..
arkadaş listen görür yani bebeem

hadi albüm bekliom :92:

ay benim kociş şimdiden diyoki ay kız olmasın ben deli olurum büyücekte elin adamıylamı oturcak aynı evde diyo te allam yaaaaa
sanki kendisi babamın oğluda

profili düzenleden,ayarlarını yaparsan sadece görmek istediklerin görür..
arkadaş listen görür yani bebeem

hadi albüm bekliom :92:

dur kız yapim sen eklisin zaten bende kızlar sizide eklim hatta hadi hep beraber yapalım insan yazıştığı insanları merak ediyor ay
hadi tahminde bulunun sizce görünümüm nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…