Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ateşin ne kadar değişken hulya canım...
bugün bi tık yükselmiş...inşallah yükselişle devam eder..
umudunu kesme bata 1 hafta var daha...bundan sonrası önemli
inşallah yükslerek devam edr ve bebişin gelir canımm..

günaydın canım sen niye hafta sonlarıda erken kalkıyorsun datıp uyusana
ben pazar günü 1den önce kalkmam sonra tabi sabaha kadar da nöbet tutuyorum o ayrı

hulyammm erken kalkmaya alışıyorum yaaa hafta içi..gözüm en geç 8 de açılıyo yaaa...hatta 7 de açılıyo da ben zorla kapatıyorum
ondan sonra şöyle bi yarım saat kalkıp tekrar yatarsam...11 e kadar uyuyorum da..oda zor
bugün kocişin veli toplantısı var onu göndermek için uyandım..daha da uyumam sanırım 10 olmuş saaat..
evde bi sürü işim var

günaydinlar herkese..

iyisinizdir insallah..gecmisi okuyup konuya vakif olmak ne mümkün:)))

kiyisindan kösesinden herkese bi selam vermek en iyisi sanirim..maasallah foruma nazar degmesin

yok canım ya bu tablodan bir cacık olmaz
hani diyordum eşim giderken uyanıyorum ama o zaman ölmüyorum kendim kalkıcam zaman ölçüyorum diye
iki kere denedim bi ilk uyandığımda ölçtüm birde benim kalkma saatimde ikisinde de aynı çıktı demekki farketmiyormuş o ben ateşsiz biriyim
bu ayda belime bardak vurdurayım o da olmadı
aşılamanın yolları taştan
sen çıkardın beni beni baştan

Günaydın kızlarrrr sabahhh uyandım baktım eşim yok bir üzüldüm yolcu edemedim diyee uyku sersemii yatak odasına giderken eşimle karşılaştık bir korktum bir bağırdım sabah sabah sormayınnn gitsinnnn uykum açıldı birden

Günaydın kızlar herkese,

Haykom hamileymişin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar hormon tahlil sonuçlarım gelmiş. Adetin 3. günü yaptırdığım. Bilen varsa lütfen yorumlayabilirmi? Sadece bir değer biraz düşük gibi ama o da çok değil.
Hormon
Değer sonuç referans
t3 3,23 2.2-4
t4 1,04 0,96-1,81
tsh 1,563 0,55-4,82
Estradiol 45,46
Fsh 8,9
Lh 9,0
Proklatin 13,8
Progesteron 0,58

Biyokimyada azıcık düşük dediğim değer
LDH 133,8 135-250
:44:

uykunu almış oluyorsan sorun değil canım ne güzel aslında hergün aynı saatte yatıp aynı saatte de kalkmak.
zaten uyuyup dinleniyoruz güya sonra kalkıp iş yapıp kendimizi tekrar yoruyoruz
kolay gelsin canım sana

Bide bu bardak vurdurma olayı ne oluyor acaba detaylı bir şekilde please

canım hormon değerleri hakkında yorup yapıyorum ferda anlıyo gelince o söyler canım
bardak olayıda ekmeğe kirbit batırıyorlar sırdına bardakla birlikte kapatıyorlar genelde ağrılar için yaparlar benim bildiğim ama artık bebek içinde yapılıyormuş
ben artık kim nasıl hamile kaldıysa hepsini uyguluyorum ama hala tık yokkkkk

Yani ben herhangi bişey yapmıyordum işin açıkcası ama artık yapıcam. Adetde bitti bu akşam ve pazar akşamı kendime süt buharı yapıcam. ayrıca eşimede türk kahvesi içiricem. Zaten ben bu akşam işten sonra evimi temizleyip o işlere girişem. Artık bu gece ve yarın bizimdir. Acaba soğan kürüde yapsammı diyorum ama her sabah nasıl aç karnına kaynatır içerim bilemiyorum
Acaba bide ananeme gidipde bardakmı çektirsem belimde. Bide yakımı yapıştırsam belime
Ay ne çok şey varmış yahu

inşallah ateşin fırlarda seni yanıltır..
sen hayıt preesed eşinin izni olmadığı için alamamıştın dimi hulyaa..
keşke alsan bide onu denesek..hani herşeyi yaptık diye içimiz rahatlardı be kuzum..
bence dene derim..
ginaydım gülüm...
uyku sersemi tahmin edebiliyorm ne korktuğunu..
neyseki karşılaşmışsınız..
günaydın canım hormonlardan anlamıyorum bende..puffym inşallah iyidir canım..
ferda gelir bugün yorumlar..

saol hulyam

sormaaa Aysunaycımmmm komik bir durum oldu eşimde korktu bende sessiz sessiz gidincee ama neyseki karşılaştık dediğin gibiiii Kasıklarımda batmalar var bir sağdan bir soldan acep yumoşlarmı büyüyokiiii:44:

canım elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışalım tabiyki
umutsuz olmayalım şu bardak olayını bi hayko anlatsın kaçıncı gün yapmış falan ona göre yaptır sende
yımırtlama günlerinde misin şuanda

sormaaa Aysunaycımmmm komik bir durum oldu eşimde korktu bende sessiz sessiz gidincee ama neyseki karşılaştık dediğin gibiiii Kasıklarımda batmalar var bir sağdan bir soldan acep yumoşlarmı büyüyokiiii:44:

olabilir canımm..senin bat 29 aralıkmış..çok yakınız inşallah peş pşe gelir bebişler..
canım ovulasyon zamanın yaklaşıyo dediğin gibi yumurta büyüdüğü için olabilir..
bende hissediyorum ovulasyona yaklaşırken..bi kaç güne başlar yani..
bende hissediyorum ama hep sol tarafımdan yaaa..acaba tek taraftanmı çtlıyo hep yumurta:44:

Yok bebikim adetim daha dün bitti. bu ay sıkı çalışıp o histeroskopiye girmek istemiyorum

canım agnucastonu eczaneden aldım ben...9 küsür liraya..
preesede satıcısı çok hızlı çıktı 2 günde geçti elime..
evet kullanan çok topiğimizde..
inşallah hepimiz sırayla hamiş oluruz.
meraktayım bende çok..

Son düzenleme:
batasıca 29 Aralık muhtemelen büyüyor ama benim bazen gelişmiyor gelişse bile hayıttan gelişir o zaman. doktora gitsem öğrencem aslında napsamki doktoramı gitsem acaba?Senin soldaki iyi gelişiyor o zaman maşallah sağ sol farketmez aysunay sağlıklı yumurtan olsunda gerisi boş inan...

evet gülümmm..güzel gelişsinde sağ sol farketmez...
canım 14.gün oluyo evet..belkide ozamana olmaz ovulasyonun daha geç olur..
eşinde yokmuş zaten o yüzden preesed kullanamayacağım diye üzülme emi..
sadece ovulasyonda 3 gün kullanacağız..
ovulasyon testini yeni kullanmaya başlayacaksın sen değil mi??
adtlerin kaç günde bir gelio..tahmin edebiliriz az çok ovulasyon gününü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…