Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar tebrik ediyorummm hayırlı uğurlu olsun..
adınıza çok çok çok sevindimm
mevlam sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ...

ne tuhaf değilmi sen tam ümitsizliğin dibine vurup artık hiç anne olamayacağım dediğim içindeki bebek hasretinden yanıp tutuştuğun ol de olsun artık dayanacak gücüm kalmadı dediğin anda gösteriyor mucizesini rabbim bende tıpkı senin gibi artık kalmadı umudum anne olmak banamı kalmış dediğim anda onun mucizesine şahit oldum
yaa gece gece ağlattın beni cadııııııııııııı
allahım kucağına aldığın günlere kavuştursun sen...ve allah senden razı olsun ki secdeye kapanıp buradaki ve bebek bekleyen tüm kardeşlerimiz için dua etmişsin .......dilerim rabbim dualarını-dualarımızı tez zamanda kabul eder ve diğer kardeşlerimizinde müjdelerini verirağla ağla bi hal oldum resmen yaaaaaaaaaaaa

millet nerdesiniz bu gece hepünüz sultanınızla halvete mi çekildiniz ne yahuuuuuuuuuuu
bende şu uyuz günleri atlatam da gönlümün sultanıyla halvete çekilem bariiiiiiiiiiipadişahım çok yaşa

millet nerdesiniz bu gece hepünüz sultanınızla halvete mi çekildiniz ne yahuuuuuuuuuuu
bende şu uyuz günleri atlatam da gönlümün sultanıyla halvete çekilem bariiiiiiiiiiipadişahım çok yaşa

bilmiyorum millet nerde kimse yok canım bu gün yaaaaaaa canım sıkıldı.

bilmiyorum millet nerde kimse yok canım bu gün yaaaaaaa canım sıkıldı.
valla benimde sıkılmaya an kaldı hadi sohbet edek bari....
anlaşılan millet halvetcan yapmak işiyle haşır neşir oluyo ........
aaaaah ah şu iki günde geçeydi de bende çalışmalarıma başlayaydım halvetcaniyem için

iyi geceler kızlarrr

az önce spoiler
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak patlıcan musakka
2 kase çaçık içtim
yerimde duramıyommm
offffffffffffff

sayın halvetle iştigal topik ahalisi hadi bakalım hepinizin halvetleri hayırlı haberlere vesile olsunbende duacı tayfası olarak dua edeyim bari iznim bitincede sizler bana dua edersiniz artık değilmi yaaaa

Canim seni umutsuzluklarinla tanniyrdm..allahima sukurler olsun yuzun guldu...sen bayadir bekliyoedun degil mi..senin adina cok sevindim..rabbim kucagina almayi nasip etsin

HAYKOLİKKK
tebrik ederim canım gözün aydın mucizem gelmiş seninde
şu beline bardak vurdurma olayını detaylı anlatır mısın bi bunu birinden daha duymuştum benim kırmızılar bu ayda gelicek belli bu ay bende bunu deneyim olmazsa bende aşılamaya gidicem artık

duygucaaa
canım ateş tablonu koyarmısın bi
bende ümit yok bu ayda
395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…