canlarımmmm bugun erken yatayımmm yarınn kemeraltına gitcemm alşverşee belki duymşsnzdur adınıııı hadi gelin sizi de götrymmmöpyrmmm tatlılarımmmm canlarımmm mucksssssssssssssss ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar ben de çıkıyorum herkese iyi gecelerr
Bi kere hiç kimseyi takmayacaksın.Benim ailem de olsa böyle bir durumda bana negatif bir şeyler hissettiriyorsa ilişkimi yüzeysel tutarım.Çok hassas dönemler,bizim hiçbir şekilde strers gerginlik vs..yaşamamamız lazım.Bu etraf meselesi bende ipleri koparıyor.Seni sadece eşin ilgilendirir.Ayrıca bu kadar umutsuz olma hiç gerek yok.Bebişlerimiz gelene kadar hepimiz kendimizi avutuyoruz.Geçici bir durum bu.Tıp gelişti ve biz bu güzel teknolojilerden faydalanabiliyoruz.Hepimizin bebişi gelecek,hepimizin kocişi baba olacak, ama geç ama erken.
bende ona daldım gözümü alamadım yine yaaa..ne kadar güzel bir filmdi yine.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemencık soylee anlatayımm aksamm meganla filan konusuyoduk forumda pek kişi yoktu zaten sonra bı ara meganda kayboldu bende gırdım neete kasık agrısı için arastırma yaptım nerye baktıysam hamılelık belırtısı yazıyordu gece geece aklıma gırdı kalktım bı test yaptım ama aksam cok cay ıctıgım ıcın pek ıhtımal vermedım aslında sonuc negatıf tabıı sonra saat 12 de kalktım bişey durtuyo benı kalk bı daha test yap dıye hadı kalktım bı test daha yaptım o neeeeeeeeeeeee ikinci cizgi silikkbi şaşırdımm bi şaşırdım ki sormayın hemen resmını cekıp sıteye koyucaktım makınemın pili bitmişş durrrrr hayko heyecan yapmaa kalk namazını kıl dedım kıldım hemen eşimi aradım dogrruuu doktorumuza gıttık ama nasıl heyecan varmıdır yokmudurr esım ayrı ben ayrıı hemen kan testı verdık 1 saat sonra sonucu aldıkk sonucum 289.38 ve ben ınanamıyorum ama hamıleyımmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr oyleyımkı suan boyle tepkısızz salak gıbı ama doktor salı gunu bı daha gel dedı ve progestan verdı düşük tehlikemisi var acep bendee.. zambakk sende adetıne 5 gun kala ogrendıgınde sonucun kac cıktıydı ben ıkı gun kala oğrendımm ayy kafayı yicemmm hemen secdeye kapandımm size dua ettım rabbbım kabul edıcekk kızlarrr ınanın bunaa ki nasıl ümitsizdim nasıl sıkıntılıydım bılen bılırr alllahıma bınlerce kez sukur olsunn bende buralalrdayım bı yere gıtmıyom hepınızıı hamişşş gorucemmm hepınızıııııııı
bende yarın sabah erken kalkacağım yine kızlar..bugün 2 saat uyudum gündünz ama yinede gözümden uyku akıyo...
görüşürüzzzzz..canlarım iyi geceler hepinizi öptümmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemencık soylee anlatayımm aksamm meganla filan konusuyoduk forumda pek kişi yoktu zaten sonra bı ara meganda kayboldu bende gırdım neete kasık agrısı için arastırma yaptım nerye baktıysam hamılelık belırtısı yazıyordu gece geece aklıma gırdı kalktım bı test yaptım ama aksam cok cay ıctıgım ıcın pek ıhtımal vermedım aslında sonuc negatıf tabıı sonra saat 12 de kalktım bişey durtuyo benı kalk bı daha test yap dıye hadı kalktım bı test daha yaptım o neeeeeeeeeeeee ikinci cizgi silikkbi şaşırdımm bi şaşırdım ki sormayın hemen resmını cekıp sıteye koyucaktım makınemın pili bitmişş durrrrr hayko heyecan yapmaa kalk namazını kıl dedım kıldım hemen eşimi aradım dogrruuu doktorumuza gıttık ama nasıl heyecan varmıdır yokmudurr esım ayrı ben ayrıı hemen kan testı verdık 1 saat sonra sonucu aldıkk sonucum 289.38 ve ben ınanamıyorum ama hamıleyımmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr oyleyımkı suan boyle tepkısızz salak gıbı ama doktor salı gunu bı daha gel dedı ve progestan verdı düşük tehlikemisi var acep bendee.. zambakk sende adetıne 5 gun kala ogrendıgınde sonucun kac cıktıydı ben ıkı gun kala oğrendımm ayy kafayı yicemmm hemen secdeye kapandımm size dua ettım rabbbım kabul edıcekk kızlarrr ınanın bunaa ki nasıl ümitsizdim nasıl sıkıntılıydım bılen bılırr alllahıma bınlerce kez sukur olsunn bende buralalrdayım bı yere gıtmıyom hepınızıı hamişşş gorucemmm hepınızıııııııı
merhaba kizlar araniza yeni katildim bende bebek isteyenlerdenim.. benim size duygularimi yzasim geldi 1 1.5 aylik evliyim 1 sene boyunca hapla korundum yaksaik bi aydir korunmuyorum acayip derecede bebek istiyorum oyle istiyorum ki etrafimdaki hamileleri kiskaniyorum... bide degisik duygulara kapiliyorum, vucudumu dinliyorum aaa evet bakbende bu var ben hamileyim ayy inanmiyorum basimda agriyor midemde bulanio basim donuyo nie cok uyuyorum ben diye kendimi kaptirip gidiyorum :) ben gibi olan var mi daha surda 1 ay olmus korunmayi birakali ben neler dusunuyorum :) .......cok sabirsizim ya..ilk ay adet oldum 6 gun gecikmeli onda bile test yapmistim :) simdi adetim biteli 10 gun oldu ben hala acabalarla yasiyorum :)
amin insallah canim ya .......aslinda butun herseyi arastirdim belirtileeri ne yapmam gerekir onu ama gelde soz gecir su beynime :) yakinda psikolojik olarak hamile kalacam :) ama bi bebek dogurmadan :)
etrafimda hele de cok yakinimda istemeyerek hamile kalipta daha sonra gelip hamilelik anilarini anlatan biri varsa bu senin dedigin benim icin biraz imkansiz olacak ama denemeye calisacagim insallah basarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?