Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sağol elisim İnşallah bizlerde bir gün anne baba oluruz.Bu ara görümcem doğum yaptı eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı yengem doğum yaptı bir komşumuz var hamile her an doğuma gidecek hepsi üst üstüste gelince buay pek bir zor oldu kırmızıları karşılamak.

canım nasıl sevındım tebrık ederım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ümit oldun içime rabbımden ümit kesılmez o ol deyıne bizimde olucak inş. hemn bi koşu gidip halvetlenesim geldiıkı senedır hıc korunmuşmuydun doktor falan sebeb solemısmıydı kusura bakma soruyorum gecmişte goremedım önceden anlattıysanda unutuyorum hep

allah analı babalı büyütsün canım. Çok sevindim

merhaba kizlar araniza yeni katildim bende bebek isteyenlerdenim.. benim size duygularimi yzasim geldi 1 1.5 aylik evliyim 1 sene boyunca hapla korundum yaksaik bi aydir korunmuyorum acayip derecede bebek istiyorum oyle istiyorum ki etrafimdaki hamileleri kiskaniyorum... bide degisik duygulara kapiliyorum, vucudumu dinliyorum aaa evet bakbende bu var ben hamileyim ayy inanmiyorum basimda agriyor midemde bulanio basim donuyo nie cok uyuyorum ben diye kendimi kaptirip gidiyorum :) ben gibi olan var mi daha surda 1 ay olmus korunmayi birakali ben neler dusunuyorum :) .......cok sabirsizim ya..ilk ay adet oldum 6 gun gecikmeli onda bile test yapmistim :) simdi adetim biteli 10 gun oldu ben hala acabalarla yasiyorum :)

cnm oncelıkle hg aramıza.. bu yazdıklarının hıç bırı bıze yabancı değil. helekı bana.. bende korunmayı bırakalı ıkı ay oldu ıkı ayda ıkıyuztane belırtı yasadım.. hatta doktora gıttım.. 6 ay dolsun ıstersenız dedı sonra yapalım gereklı testlerı:)) bende bu ay ucuncuye denıyeceğım ınşallah tutar.. tedbır olarak folık asıt kullanımına basladım ve ovulasyon testı aldım ayrıca sabah 6 da kalkıp ates ölcumu yapıyorum.. tedbır kuldan takdır allahtan demışler.. ınşallah bızımde kucağımız dolar

amin insallah canim ya .......aslinda butun herseyi arastirdim belirtileeri ne yapmam gerekir onu ama gelde soz gecir su beynime :) yakinda psikolojik olarak hamile kalacam :) ama bi bebek dogurmadan :)

amin insallah canim ya .......aslinda butun herseyi arastirdim belirtileeri ne yapmam gerekir onu ama gelde soz gecir su beynime :) yakinda psikolojik olarak hamile kalacam :) ama bi bebek dogurmadan :)

aman he dıkkat et gebelığınde bı kaç cesıdı var en kötusude psikolojık gebelık cok yıpratır ınsanı.. sende ben gıbı rahat olmaya calış bı arkadasım dusuk yapmıstı bayadırda işin ucunu bırakmıstı yumurtası catlamıyo falan fılan.. gecen ay hamıle kalmış haberı bıle yokmuş .. demekkı ınsan bıraz kendını rahat bıraksa olacak.. bend ebu ay elımden gelenı yapıcam ama diğer kızların da dediği gıbı yap unut metodunu kullanıcam

etrafimda hele de cok yakinimda istemeyerek hamile kalipta daha sonra gelip hamilelik anilarini anlatan biri varsa bu senin dedigin benim icin biraz imkansiz olacak ama denemeye calisacagim insallah basarabilirim

canım tebrik ederim
sonuçlarında cok güzel cıkmışşşş
Allah malum ediyo işteee çoook mutlu oldum senin adına 2. cizgiyi görmek muhteşem bişi... Bizim Muhteşem Yüzyılımız oluyooo :118:
Allahım dualarını da kabul eder inşallah...
Bizimde geleneksel halvet günleri devam ediyor....

etrafimda hele de cok yakinimda istemeyerek hamile kalipta daha sonra gelip hamilelik anilarini anlatan biri varsa bu senin dedigin benim icin biraz imkansiz olacak ama denemeye calisacagim insallah basarabilirim

bu işin yolu buysa yapacağız caresı yokkkk.. bakalım sana dıyorumda ınsallah bende kendımı rahat bırakabılırım.. ama bu ay ates takıbıde yapıcam ovulasyon testıde.. ama bu ay olmadı önumuzdekı ay bende salacağım cayıra mevlam kayıra ondan sonra:))), kızlar cıft cızgı gorenlerı tebrık edıyorum ayrıca allah tamamına erdırsın darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…