Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amin canım benim
inşşallah sizlerede tez zamanda verir rabbim meleklerinizi

güzelmiş...doğruluk payıda çok

herkese merhabalarrr
nasilsiniz hanimlar gecmisi okumadim
ama son sayfadaki yazilar gözüme carpti birseyler yazmak istedim
benimde arkadaslarim var cocuklu ama görüsmek bile istemiyorum onlarla bazen
ya yanimda sapur sapur cocuklarini öpüyorlar biliyorlar benim cocuk istedigimi
sonra en rahati sensin deyip beni sinir ediyorlar ya sonra da cocuk gibisi yok iyiki dogurmussum diyorlar
cok sinirleniyorum ya
ablasi benim kizim cok tatli birtane birtane falan filan ya tamam beni ilgilendirmez nasil sevdikleri cocuklarini elbet sevicekler
ama benim durumumu biliyor insan ona göre davranir en yakin arkadasim olucak insan bu kiside

bir kaç hafta önce üç kadın oturuyoruz en küçükleri benim.büyük olan 40 yaşında falan diğeride 32 falan sanırım.çocuklardan konuşuoduk.40 yaşında olanun 2 tane oğlu var.diğerininde 1 tane.sorduk bi tane daha düşünmüomusun falan die.yok dedi bu çok haylaz zor bakıyorum falan.ya dedik 2 kardeş olsalar ne güzel hayatta en büyük destek kardeş falan derken bi çıkıştı bana ''sen önce bi taneyi doğur'' ondan sonra konuş dedi.yerin dibine giresim geldi.üzerine atlıycaktım.nasıl sinir oldum anlatamam ya (((

cnm bnm eşimin yengesi uyuzdur biraz..her gördüğünde bni bebek var mı ? diye uuz uyuz sorar..

geçen yılda bana ne dedi biliomusun..valla ben 3 tane gelin aldım hepsi hemencecik doğurdu bilmem ki sen neden böyle çıktın??

neee dedim...evet ben böyle çıktım..ben buyum..ayrıca ben senin gelinlerin gibi 16 yaşında evlenmedim..(yanlış anlaşılmasın kızlar en büyüğünü öyle aldı okuldan aldığı gelini bile var)ben bebek istemiyorum..istediğim zamanda gelir senden onay alırım o zaman eşimle yaparız dedim..

kadın şok..! kim sorarsa sorsun biz gezmeyi eğlenmeyi çok seviyoruz şuan düşünmüyoruz..azıcık hayatın tadını çıkaralım öyle yapıcam diyoruz..susup kalıyorlar hiçbirşey diyemiyorlar..

insanlar hep böyledir cnm..heryerde yani..kendi gözlerinde senin bir açığını yakalamasınlar..hemen kullanırlar..ama bu bir açık ve kusur değil..onlarda o cehalet varken başka birşey düşünmeleride beklenemez...

Son düzenleme:

sonuna kadar katılıyorum.bazen çok bencil davranıyolar ve zaman zaman bilinçli yaptıkları düşünüyorum.o suratlarındaki yazık yaaa bakışı yok mu.çıldırıyorum bazen.bide ya şu da hamile kalmış sizde hala yok neden acaba vah vah demiyolar mı....

evet canım en yakınındakiler vuruyor zaten insanı çünkü anlayışı ınlardan bekliyoruz ama onlar tam tersi hava yapıyolar benimde öyle bi arkadaşım var hatta hamile beni dr bebeğini görmeye çağırdı gittim gitmesem kıskanıyor beni dicekti

ya bencede bilincli yapiyorlar bazen cunku gecenlerde ikimiz kizini doktora götürdük
sonra orda uzun süredir görmedigim bir arkadasimi gördüm kadin cok halsizdi dedim ne oldu hastamisin
yok dedi ben hamileyim ben coksevindim.sonra kizini götürdügümüz arkadasla konusuyorum aa bak gördün mü ilk hamileliginde de yanindaydim o diger arkadasimin ikinciyide ögrenmek nasip oldu diyorum
sen hamileyim deyince kadin cok bozuldun ama demez mi bana

hoşgeldin cnm bnm..

acaba bunları düşünüptemş söylüyorlar?? yada samimilermi söylerken?
yani gerçek düşünceleri bu mu? çok merak ediyorum biliyor musun..
sırf iş olsun diye yada karşındakini yaralamak amaçlı söylenmiş şeyler bunlar..
çok kızıyorum çook..

benzer bi olayda benim başıma geldi canım bende dedim kardeş ister ama dedim yaşıda benden büyük baya oda önce sen doğur dedi bana diyene kadar

kızlar günaydın
sizler de olmasanız ben nasıl kafa dağıtırım bilemiyorum.
dün kan testi sonucu aldım. 0,3 negatif.
bugün 3 gün geçti hala adet olmadım. normalde gün sekmezdi.niye böyle oldu anlamadım.
zaten dün moralim çok bozuktu 20:00 gibi uyudum.bugün 11:00 gibi kalktım.yataktan hiç çıkmak istemiyordum.
bir bakayım kızlar ne yapıyor dedim.
o doğumdan korkan ben şimdi bebişim olsun istiyorum.eşim tahlil yaptırdığımı bilmiyor.garibim sen hala olmadın dimi diyor.belki içten umutlanıyor.
doktora gitmeye bile korkuyorum. niye böyle oldu anlamıyorum

evet cnm insanin zoruna gidiyor ya
iyisini yapmissin bizler öyle düsünmeyiz ama onlar öyle isde
ya ben cok ince fikirliyimdir karsi tarafi üzmemek icin elimden gelenin fazlasini yaparim
ama karsi taraf beni düsünmüyor isde en cok da o koyuyor
ama hic canimi sikmiyorum artik rabbim büyük onlar kim ki
allah göstrmesin ama verende rabbim alanda rabbim.

merhaba azracımmmhoşgeldin..
ben hem ev işi yapıyorum hem sizinleyim..
vallahi en yakın rkadaşımda olsa sanırım arayı açardım bende..
hassa olduğunu anlaması lazım..dikkatli olması lazım azcık..
ama belkide iyi niyetlidir zor gerçektende..
aaaaaaaaaaa bu ne sinir canım güzellikle yok canım istemiyoruz yeter falan dese ya..
sinir..

sen en iyisini yapmışsın birsumum..
ben akraba vs söylemedim ama çalıştığım arkadaşlar biliyo..
onlarda ara ara soruyolar şimdilik.
ama zaman geçtikçe artacaktır sorular bu bile beni rahatsız ediyo..
iyiki söylememişsin.
ben söylemekle hata ettim..

cnm bnm ya süpersin yaa..eşime bile okudum gülmekten çatladık..

ve bir itiraf geldi eşimden "bunu birkez bende yapmıştım"...

onun hesabını ayrı görücem o ayrı

ahh ne güzel demişsinnn valla bravo canımm
ben bişey diyemiyorumda benimlede dalga geçiyolar tüp lazımsa alalım diyen bilen çıktı
ama ben d,iyemiyorum işte daha istemiyoz diye çünkü temmuzda bi düşüğüm var artık istediğimi biliyolar

günaydin cnm hosgeldin
canim stresten kaynakli olabilir gecikmen
hayirlisi canim bebek bebek diye adet düzenlerimize bozuluyor
hormonlarimizi bile etkiliyor bu durum cnm
insallah kirmizilarin gelir en kisa zamanda gelmiyorsa da bebis vardir insallah
eger daha cok uzun sürerse bir doktora git cnm bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…