amin tatlım...
adına çok çok sevindim canım..
inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini..
bizde elimizden geldiğince çaba gösteriyoruz bebeğimiz gelsin diyye.
.elbette ki allahım ol deyince gelecek.
inşallah daha da çok bekletmeden gelir bebişlerimiz..
dualarını esirgeme bizlerden..
Sıkı giyin üşütürsün....:))
‎4 evli erkek balığa çıkar...
1. erkek:
-balığa çıkabilmek için karıma geçen hafta bütün evi badana yapma sözü verdim der
2. erkek:
-o da bi şey mi ya ben karıma evdeki bütün elektronik eşyaları yenileme sözü verdim.der
3. erkek:
-siz gene iisiniz ben karıma yeni araba sözü verdim der
4. erkek:??!!??
hepsi şaşırır döner 4. erkeğe sorarlar
-ne o sen karına söz vermedinmi yoksa sesin çıkmıyo
4. erkek:
-yooo ben hiçbişeye söz vermedim saati sabah 5.30 a kurdum çalınca karımın kulağına şunları fısıldadım karıcım benimle annemlere mi gelirsin yoksa balığa mı çıkayım der karımın cevabı kesin ve netti...
-SIKI GİYİN ÜŞÜTÜRSÜN....:))
sen nasıl verdin ağızlarının payını canım bana da sölede bende vereyim
ben diyorum olur benimde olur diyorum ayyy kendindeki güvene bak diyolarrr
ya gelde çıldırmaaaaaaaa
aman ben rahatmışım onlar çocuk olunca işte böleişleri hiç bitmiyomuşşş
sanki ben istemiyorum çocuk işim bitmesin benimde yaaa olsundaa
hele hamile bi arkadaş var her gördüğünde bana ilk denemede oldu benim diye hava atıyorrr ayyyyyy
içimi döküyorum buarada kusura bakmayınn
herkese merhabalarrr
nasilsiniz hanimlar gecmisi okumadim
ama son sayfadaki yazilar gözüme carpti birseyler yazmak istedim
benimde arkadaslarim var cocuklu ama görüsmek bile istemiyorum onlarla bazen
ya yanimda sapur sapur cocuklarini öpüyorlar biliyorlar benim cocuk istedigimi
sonra en rahati sensin deyip beni sinir ediyorlar ya sonra da cocuk gibisi yok iyiki dogurmussum diyorlar
cok sinirleniyorum ya
ablasi benim kizim cok tatli birtane birtane falan filan ya tamam beni ilgilendirmez nasil sevdikleri cocuklarini elbet sevicekler
ama benim durumumu biliyor insan ona göre davranir en yakin arkadasim olucak insan bu kiside
etmemmi her perşembe ediyorum hepiniz içinnn
herkese merhabalarrr
sonra en rahati sensin deyip beni sinir ediyorlar ya sonra da cocuk gibisi yok iyiki dogurmussum diyorlar
cok sinirleniyorum ya
ablasi benim kizim cok tatli birtane birtane falan filan ya tamam beni ilgilendirmez nasil sevdikleri cocuklarini elbet sevicekler
ama benim durumumu biliyor insan ona göre davranir en yakin arkadasim olucak insan bu kiside
sonuna kadar katılıyorum.bazen çok bencil davranıyolar ve zaman zaman bilinçli yaptıkları düşünüyorum.o suratlarındaki yazık yaaa bakışı yok mu.çıldırıyorum bazen.bide ya şu da hamile kalmış sizde hala yok neden acaba vah vah demiyolar mı....
herkese merhabalarrr
cok sinirleniyorum ya
bir kaç hafta önce üç kadın oturuyoruz en küçükleri benim.büyük olan 40 yaşında falan diğeride 32 falan sanırım.çocuklardan konuşuoduk.40 yaşında olanun 2 tane oğlu var.diğerininde 1 tane.sorduk bi tane daha düşünmüomusun falan die.yok dedi bu çok haylaz zor bakıyorum falan.ya dedik 2 kardeş olsalar ne güzel hayatta en büyük destek kardeş falan derken bi çıkıştı bana ''sen önce bi taneyi doğur'' ondan sonra konuş dedi.yerin dibine giresim geldi.üzerine atlıycaktım.nasıl sinir oldum anlatamam ya(((
evet canım en yakınındakiler vuruyor zaten insanı çünkü anlayışı ınlardan bekliyoruz ama onlar tam tersi hava yapıyolar benimde öyle bi arkadaşım var hatta hamile beni dr bebeğini görmeye çağırdı gittim gitmesem kıskanıyor beni dicekti
merhaba azracımmmherkese merhabalarrr
cok sinirleniyorum ya
aaaaaaaaaaa bu ne sinir canım güzellikle yok canım istemiyoruz yeter falan dese ya..bir kaç hafta önce üç kadın oturuyoruz en küçükleri benim.büyük olan 40 yaşında falan diğeride 32 falan sanırım.çocuklardan konuşuoduk.40 yaşında olanun 2 tane oğlu var.diğerininde 1 tane.sorduk bi tane daha düşünmüomusun falan die.yok dedi bu çok haylaz zor bakıyorum falan.ya dedik 2 kardeş olsalar ne güzel hayatta en büyük destek kardeş falan derken bi çıkıştı bana ''sen önce bi taneyi doğur'' ondan sonra konuş dedi.yerin dibine giresim geldi.üzerine atlıycaktım.nasıl sinir oldum anlatamam ya(((
cnm bnm eşimin yengesi uyuzdur biraz..her gördüğünde bni bebek var mı ? diye uuz uyuz sorar..
geçen yılda bana ne dedi biliomusun..valla ben 3 tane gelin aldım hepsi hemencecik doğurdu bilmem ki sen neden böyle çıktın??
neee dedim...evet ben böyle çıktım..ben buyum..ayrıca ben senin gelinlerin gibi 16 yaşında evlenmedim..(yanlış anlaşılmasın kızlar en büyüğünü öyle aldı okuldan aldığı gelini bile var)ben bebek istemiyorum..istediğim zamanda gelir senden onay alırım o zaman eşimle yaparız dedim..
kadın şok..! kim sorarsa sorsun biz gezmeyi eğlenmeyi çok seviyoruz şuan düşünmüyoruz..azıcık hayatın tadını çıkaralım öyle yapıcam diyoruz..susup kalıyorlar hiçbirşey diyemiyorlar..
insanlar hep böyledir cnm..heryerde yani..kendi gözlerinde senin bir açığını yakalamasınlar..hemen kullanırlar..ama bu bir açık ve kusur değil..onlarda o cehalet varken başka birşey düşünmeleride beklenemez...
Sıkı giyin üşütürsün....:))
‎4 evli erkek balığa çıkar...
1. erkek:
-balığa çıkabilmek için karıma geçen hafta bütün evi badana yapma sözü verdim der
2. erkek:
-o da bi şey mi ya ben karıma evdeki bütün elektronik eşyaları yenileme sözü verdim.der
3. erkek:
-siz gene iisiniz ben karıma yeni araba sözü verdim der
4. erkek:??!!??
hepsi şaşırır döner 4. erkeğe sorarlar
-ne o sen karına söz vermedinmi yoksa sesin çıkmıyo
4. erkek:
-yooo ben hiçbişeye söz vermedim saati sabah 5.30 a kurdum çalınca karımın kulağına şunları fısıldadım karıcım benimle annemlere mi gelirsin yoksa balığa mı çıkayım der karımın cevabı kesin ve netti...
-SIKI GİYİN ÜŞÜTÜRSÜN....:))
cnm bnm eşimin yengesi uyuzdur biraz..her gördüğünde bni bebek var mı ? diye uuz uyuz sorar..
geçen yılda bana ne dedi biliomusun..valla ben 3 tane gelin aldım hepsi hemencecik doğurdu bilmem ki sen neden böyle çıktın??
neee dedim...evet ben böyle çıktım..ben buyum..ayrıca ben senin gelinlerin gibi 16 yaşında evlenmedim..(yanlış anlaşılmasın kızlar en büyüğünü öyle aldı okuldan aldığı gelini bile var)ben bebek istemiyorum..istediğim zamanda gelir senden onay alırım o zaman eşimle yaparız dedim..
kadın şok..! kim sorarsa sorsun biz gezmeyi eğlenmeyi çok seviyoruz şuan düşünmüyoruz..azıcık hayatın tadını çıkaralım öyle yapıcam diyoruz..susup kalıyorlar hiçbirşey diyemiyorlar..
insanlar hep böyledir cnm..heryerde yani..kendi gözlerinde senin bir açığını yakalamasınlar..hemen kullanırlar..ama bu bir açık ve kusur değil..onlarda o cehalet varken başka birşey düşünmeleride beklenemez...
kızlar günaydın
sizler de olmasanız ben nasıl kafa dağıtırım bilemiyorum.
dün kan testi sonucu aldım. 0,3 negatif.
bugün 3 gün geçti hala adet olmadım. normalde gün sekmezdi.niye böyle oldu anlamadım.
zaten dün moralim çok bozuktu 20:00 gibi uyudum.bugün 11:00 gibi kalktım.yataktan hiç çıkmak istemiyordum.
bir bakayım kızlar ne yapıyor dedim.
o doğumdan korkan ben şimdi bebişim olsun istiyorum.eşim tahlil yaptırdığımı bilmiyor.garibim sen hala olmadın dimi diyor.belki içten umutlanıyor.
doktora gitmeye bile korkuyorum. niye böyle oldu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?