Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim eşimin tarafı çok merklıdır aysunum..ve her seferinde laf sokmaktan zevk alırlar..
bnmde arkadaş çevrem biliyor kayınvalidem bile 2 yıldır uğraştığımızı bilmiyor 1 yıl dedik ona sen düşün.
ama tüp olursa mecburen söyeyeceğiz cnm..
hatan değil cnm..gelecek seninde bebeğin elbet..olursa baktın uzayacak..şuan erteledik dersin..birikim yapıcaz veya yaz tatilinden sonra düşünüyoruz de..

Son düzenleme:

allah akil fikir versin böyle insanlara

canim ya anlamak mümkün degil ki ne yapmak istiorlar
inan akil fikir erdiremiyorum

neden korkuyorsun tatlım...kaç yıllık evlisin ki?

çok haklısın canımmm Allah büyük napalım elbet bizde kavuşacaz bebişlerimizeee

kolay gelsin aysunum..
bilmiyorum cnm belkide ben kötü dusunuyorumdur bu konuda hassas oldugum icin
ama yine de azicik dikkat etmeleri gerekir diye düsünüyorum
o insanin kisiligi bu sanirim isde öyle kabul etmek lazim
ama ben yine de seviyemi koruyorum artik kendi istedi öyle olmasini.

kızlar belki söyleyerek hatta yaptık ben o kadar pişmanım ki istiyorum dediğime
allahtan çalışıyorumda o yüzden biraz yırtıyorum birde yaşım küçük ya çok ısrar edemiyorlar yaşı duyduklarında
ama sakın canım tüp yada aşılama yaparsanız kimseye söylemeyin ben söylemedim söylemeyide düşünmüyorum.
bizim sadece eşimin annesi-babası -ve kardeşi biliyor onlarda bu konuda çok hassaslar kesinlikle kimseye söylemediler söylemezlerde bizim evde olan bizim evde kalır eğer sizde kim olursa olsun güzenmediğiniz kimseye söylemeyin
söyleme dostuna o da söyler dostuna diye boşuna dememişler.

ya nasıl izin veriyorsun..o nasıl bir cümledir tatlım ya..söyle bence hemde düşüğünü bile bile nasıl böyle derler..incinebileceğini düşünmüyorlarmı?

eğer gerçekten üzülüyorsan söyle bence bu konuyla ilgili şaka istemiyorum diye..en azından şakasını yapmasınlar..

merhaba kızlar

ben geldiiimmm
dün okadar ev temizliği yapmışımki et kesmiş heryanımı
ama çivi çiviyi söker bugünde devammmm
kocada yok eğitimdeler ohhh rahat rahat yapıyorum temizliğimi

yok kuşum..bizde kayınvalidemlere ve benim annemlere söyliycez zaten..

o da ben kayınvalidemle yakın oturuyorum yani mecburen söylemeliyim..

buarada ben rüyamda bebişimi gördüm yine.esmer en az 2 aylık simsiyah saçlı bir oğlandı..gazı varmış güya bende yavaşça sırtını ovalıyorum ama ne olduysa çıkardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…