ya nasıl izin veriyorsun..o nasıl bir cümledir tatlım ya..söyle bence hemde düşüğünü bile bile nasıl böyle derler..incinebileceğini düşünmüyorlarmı?
eğer gerçekten üzülüyorsan söyle bence bu konuyla ilgili şaka istemiyorum diye..en azından şakasını yapmasınlar..
merhaba kızlar
ben geldiiimmm
dün okadar ev temizliği yapmışımki et kesmiş heryanımı
ama çivi çiviyi sökerbugünde devammmm
kocada yok eğitimdeler ohhh rahat rahat yapıyorum temizliğimi
oooooo bebisim hosgelmis
nasilsin cnm benim?
merhaba kızlar
ben geldiiimmm
günaydın cnm..çokk öncelerde yazdım ama görmedin sanırım..
tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahhh
neden korkuyorsun tatlım...kaç yıllık evlisin ki?
kızlaaaar ben geldimm doktoraaaaa gittimmm hayıt hapının mucizesinin ön hazırlığı banada yansıddııııııbiliyorsunuz bende yumurtalar gelişmiyor fazlaaa amaa bugünnn 13mmlik yumurtam oluşuyormuş gün aşırı ilişki önerdiiiiiyani tahminen salı yada çarşamba ovülasyon gerçekleşecekkkkkk çok mutluyum çokkkk içiiiim rahatladı yumurtamın oluşmasını bilmekkkkk bile bana bir mucize hemdee yumurta büyütücü ilaç kullanmadannnnnnn
merhaba kızlar
ben geldiiimmm
kızlaaaar ben geldimm doktoraaaaa gittimmm hayıt hapının mucizesinin ön hazırlığı banada yansıddııııııbiliyorsunuz bende yumurtalar gelişmiyor fazlaaa amaa bugünnn 13mmlik yumurtam oluşuyormuş gün aşırı ilişki önerdiiiiiyani tahminen salı yada çarşamba ovülasyon gerçekleşecekkkkkk çok mutluyum çokkkk içiiiim rahatladı yumurtamın oluşmasını bilmekkkkk bile bana bir mucize hemdee yumurta büyütücü ilaç kullanmadannnnnnn
merhaba kızlar
ben geldiiimmm
sağol cnm benımmm allah sizlerede tez zamanda verir inşallahhhgörmemişimdir cnm yoksa yazmammı heç
hoşbuldum cnmcımiyiyim çok şükür bu sabah test yaptım yıne bi bakem dedım gene çıktı çizgi çok şükür
p.tesi dr a giderim demiştim ya eşimin işyerıne kuveytden misafilerri gelcekmiş sanırım çarşambaya kadr burdalarmıs tek arapça bilende o oldugu ıcın mecburen ayrılamaz onlardan
oyuzden biraz gecikcek dr faslım gerçi bi yönden daha ıyı dıyorum öbür türlü değerin az dış gebelık bilmem ne olayları oluyo ya
en azından geç gidersem direk keseyı felen görürüz daha ıyı olur dıye dusunuyorum gerçi herhalukarda bekliycem kocişde olsun yanımda ıstıyorum :44:
ayy sorma dün 3 saatt sadece mutfakla uğraştımkuzum hoşgeldin. Sen bu gazla bugn banada yardım edermisin
aslında banyomun ve mutfağımın duvar fayanslarını temzilemek istiyorum. Gerisi bi süpür sil kocişde sağolsun halıları yıkamadan getirdi pırıl pırıl olur evim hemencicik
şükür canım ne güzel valla hayırt dedinde aklıma geldi içmeyi unutmuşumkızlaaaar ben geldimm doktoraaaaa gittimmm hayıt hapının mucizesinin ön hazırlığı banada yansıddııııııbiliyorsunuz bende yumurtalar gelişmiyor fazlaaa amaa bugünnn 13mmlik yumurtam oluşuyormuş gün aşırı ilişki önerdiiiiiyani tahminen salı yada çarşamba ovülasyon gerçekleşecekkkkkk çok mutluyum çokkkk içiiiim rahatladı yumurtamın oluşmasını bilmekkkkk bile bana bir mucize hemdee yumurta büyütücü ilaç kullanmadannnnnnn
hoşgeldin cnm..valla ben bugün pineklemek istiyorum..
sana kolay gelsin şimdiden..
bu arada herkese selaammm. hepinize bol bol hamişli haftasonları diliyorum...
sevıncten sımdı aglayacagım
sankı hamıleyım dedıgını duyar gıbı oldum
okadar sevındımkı
canım ınsallah bu guzel yumurtanın sonucu bebek gelecek cok ınanıyorum ben gulbebegım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?