aynen öyle şu kan değerleri benım gıcıgıma gidiyo e bide düşükten sonra ııce dıkkat edıyorum
sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yermıs misali oyuzen acele etmıycem hiç hernekadr bi yanım sabırsızlansada
sen naptın kuzum ev taşıma işini
ates tablosuna bence cok takılma canım önemlı olan oucandakı göruntu bence
ben bı namaz kılıp geleyım
evet cnm haklisin ama bu sefer insallah rabbimin izniyle bebisin sana simsiki tutunur hic birakmaz
cnm tasinamadik daha yeni evin elektrigini kesmisler bugun kamyoncu falan ayarlanmisdi ama baska güne kaldi
yine de esimle esyalar götürcez bende onu beklerken buraya geldim cnm hayirlisi ama canimi sikmiyorum hic.
amiiiiiiin kuzum amiiiiiiiiiinolsun yavaştan yavaştan hallolur
tabi sıkma canını kuzum benım sende hayıta başladıydın dımı baksana cok faydası var
kızlar eşim şimdiden yani adete 3 kala bebiş diye karnımı sevmeye başladı
onu hiç bukadar istekli görmemiştim ama ya olmazsa kim kimi teselli edecek bakalımmm
insallah cnm hayirlisiyla gelsin bebislerimiz
haha hayat müsterektir cnm ellerine saglik.
bulantilarin falan var mi basladi mi cnm?
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi by by
evet cnm hayiti 21 gün oldu bugunle beraber iciyorum
insallah banada faydasi dokunur cnm
ama ben de inanarak iciyorum rabbime dua ederek.
kızlar eşim şimdiden yani adete 3 kala bebiş diye karnımı sevmeye başladı
onu hiç bukadar istekli görmemiştim ama ya olmazsa kim kimi teselli edecek bakalımmm
off be canım böyle kaynanalara da sinir oluyorum he..benim eşimin tarafı çok merklıdır aysunum..ve her seferinde laf sokmaktan zevk alırlar..
bnmde arkadaş çevrem biliyor kayınvalidem bile 2 yıldır uğraştığımızı bilmiyor 1 yıl dedik ona sen düşün.
ama tüp olursa mecburen söyeyeceğiz cnm..
hatan değil cnm..gelecek seninde bebeğin elbet..olursa baktın uzayacak..şuan erteledik dersin..birikim yapıcaz veya yaz tatilinden sonra düşünüyoruz de..
gülüm bebekimmmm....çok sevindim maşallah yumoşlarınaaa..hayıt işte yaaaaaaa..kızlaaaar ben geldimm doktoraaaaa gittimmm hayıt hapının mucizesinin ön hazırlığı banada yansıddııııııbiliyorsunuz bende yumurtalar gelişmiyor fazlaaa amaa bugünnn 13mmlik yumurtam oluşuyormuş gün aşırı ilişki önerdiiiiiyani tahminen salı yada çarşamba ovülasyon gerçekleşecekkkkkk çok mutluyum çokkkk içiiiim rahatladı yumurtamın oluşmasını bilmekkkkk bile bana bir mucize hemdee yumurta büyütücü ilaç kullanmadannnnnnn
kizlar bu arada ates tablomu koyayim dedim
ben 18.gün cift cizgiyi gördüm ovulasyonda ama ates tablom cok tuhaf gidiyor
38a299 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok valla bulantı falan bende
sanırım baslamıyacakda
dun sadece aksam yemegınde zorlandım bulandı azcık ama yedım
annemın olmamıs hıc benımde olmaz dıye dusunuyorum
görüşürüz canımmm
kızlar ben bugün rüyamda annemle minübüsteydim
annem bana bişeyler söölemeye çalışıyordu ama annem sus dedim çünkü annemin alnında yzılar görüyordum
dikkatli baktığımda görünüyordu
resmen sonu h ve r harfi vardı ama şimdi hatırlamıyorum
çok ilginçti
bide hep ingilizler vardı rüyamda heryerde çok tuhaftı çokk
günaydın kızlar
ben azcık geçmişe dalayım
inşallahh vardır bebiş de eşinin içine dogmustur cnmcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?