nasil sevindim cnm benim
masallah kirkbinkere
hayita kurban olurum ben
aminn cnm bnm..hayırlısıyla inşallahh..
biliyorum görmemişsindir yoksa yazardın..
ee nasılsın??
mrb cnmcım hoşgeldiinohh mis gibi valla ben saldım çayıra testden sonra pazar gunu kocişe yaptırcam
hosgeldin dhc canim
nasilsin nasil gidior?
evet cnm gercekten harika bir haber insanin ici kipir kipir oluor ya
tabiki cnm en iyisini düsünmüssün
hem dedigin gibi degerinde artar yoksa öbür türlü düsün dur.
tabi cnm en güzel anilar esinde yaninda olsun ki hem o da kacirmamis olur
heyecanini senle paylasir.
kizlar bu arada ates tablomu koyayim dedim
ben 18.gün cift cizgiyi gördüm ovulasyonda ama ates tablom cok tuhaf gidiyor
38a299 Ovulation charts on FertilityFriend.com
goncem inşallahhhhhh bu haberi almak bile beni çok mutlu etti yumurtam gelişiyor bebeğimin eviiiii orasııııhadi gözün aydın cnm. inşallah bu güzel haberin devamı da gelir..
birsum yaramazmı ben çok şaşırdım yumurta yok diycek diye bekliyordummmm ama yumrtam gelişiyormuşşşşmaşallah tatlım yaa..
demek işe yarıyor bu hap ya..ben bugün 9. içicem ama yumurtladığımıda biliyorum bugün..pazartesi keserim artık ne yapayım..
ilişki ginlerini atlama aman aman sıkı çalışın..hayırlısı hadi bakalım gelsin bebişler bu ay..
inşallah asembcim inşallahhh şaşkınım kendi kendineeee yumoşum büyüyorrrr oh yandan yandannnnnhoşgeldiin cnm süper bi hbr bu cok sevındımm inşallah bu ay gelır senın bebiş
ne demek nedemek ihmal etme sakınnnnnnşükür canım ne güzel valla hayırt dedinde aklıma geldi içmeyi unutmuşumkalktım içtim bitane saol :))
azraaa süperrr hayıttımıı yanımdan hiç eksik etmiycemmmmmmnasil sevindim cnm benim
masallah kirkbinkere
hayita kurban olurum ben
sevıncten sımdı aglayacagım
sankı hamıleyım dedıgını duyar gıbı oldum
okadar sevındımkı
canım ınsallah bu guzel yumurtanın sonucu bebek gelecek cok ınanıyorum ben gulbebegım benım
bazen ööle oluyo tatlım
oohh otur mi,ss gibi ne güzel yarın bende yayılıcam koca yarında yok :)
belki gezerim dışarlarda bilmiyorum şimdilik
iyiyim canım çok şükür
gecmısı okuyordum gulbebegın haberını duyunca devam edemedım hemen yazdım okadar sevındımkı
ya hemen hamıle kalın neolur
evde temızlık vardı bugun eşim evlendıgımızden berı ılk kez ev supurdu ohhh olsun ona ohhh
goncem inşallahhhhhh bu haberi almak bile beni çok mutlu etti yumurtam gelişiyor bebeğimin eviiiii orasııııhadi gözün aydın cnm. inşallah bu güzel haberin devamı da gelir..
birsum yaramazmı ben çok şaşırdım yumurta yok diycek diye bekliyordummmm ama yumrtam gelişiyormuşşşşmaşallah tatlım yaa..
demek işe yarıyor bu hap ya..ben bugün 9. içicem ama yumurtladığımıda biliyorum bugün..pazartesi keserim artık ne yapayım..
ilişki ginlerini atlama aman aman sıkı çalışın..hayırlısı hadi bakalım gelsin bebişler bu ay..
inşallah asembcim inşallahhh şaşkınım kendi kendineeee yumoşum büyüyorrrr oh yandan yandannnnnhoşgeldiin cnm süper bi hbr bu cok sevındımm inşallah bu ay gelır senın bebiş
ne demek nedemek ihmal etme sakınnnnnnşükür canım ne güzel valla hayırt dedinde aklıma geldi içmeyi unutmuşumkalktım içtim bitane saol :))
azraaa süperrr hayıttımıı yanımdan hiç eksik etmiycemmmmmmnasil sevindim cnm benim
masallah kirkbinkere
hayita kurban olurum ben
sevıncten sımdı aglayacagım
sankı hamıleyım dedıgını duyar gıbı oldum
okadar sevındımkı
canım ınsallah bu guzel yumurtanın sonucu bebek gelecek cok ınanıyorum ben gulbebegım benım
iyiyim çok şükür bugun test yaptım yıne meraktan busefer daha koyu çıktı sevındım
göğüslerim harıcı hiçbişey yok henuz ama göğüslerim dehşet acıyo sütyen bile rahatsız edıyo ama takmadıgım zaman daha cok acıyo
inşallah o da geçer yavaş yavaş sen nasılsın cnmcım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr haykolik te hamiş mişşşş şimdi gördümmm
valla ben hamiş kalıyım isterse evi pislik götürsün
tabii bi başak kadını olarak çok zor ama
annem ben temizlik yaparken hep güler kzıım bu evin nesini temizliyosun diye akpak bişey burası der hep
ama gelde bana ve başaklığıma sor bunu bide
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr haykolik te hamiş mişşşş şimdi gördümmm
ben gösteririm o dombiliğe taktiğii...:27:
kolay gelsin canım sana benim de bu gün temizlik yapıp yarın dinlenmekti planım ama benim ki gezmeye gidelim dedi bende tamam dedim yarın yaparım artık zaten ben çok anormal biriyim ya cumartesi öğleden sonra eve gidince temizliyorum pazar günü evdeyim ya sanki ev kirleniyormuş gibi geliyor bana pazar akşamı tekrar temizliyorum evimerhaba kızlar
ben geldiiimmm
dün okadar ev temizliği yapmışımki et kesmiş heryanımı
ama çivi çiviyi sökerbugünde devammmm
kocada yok eğitimdeler ohhh rahat rahat yapıyorum temizliğimi
yok kuşum..bizde kayınvalidemlere ve benim annemlere söyliycez zaten..
o da ben kayınvalidemle yakın oturuyorum yani mecburen söylemeliyim..
buarada ben rüyamda bebişimi gördüm yine.esmer en az 2 aylık simsiyah saçlı bir oğlandı..gazı varmış güya bende yavaşça sırtını ovalıyorum ama ne olduysa çıkardı..
goncem inşallahhhhhh bu haberi almak bile beni çok mutlu etti yumurtam gelişiyor bebeğimin eviiiii orasıııı
birsum yaramazmı ben çok şaşırdım yumurta yok diycek diye bekliyordummmm ama yumrtam gelişiyormuşşşş
inşallah asembcim inşallahhh şaşkınım kendi kendineeee yumoşum büyüyorrrr oh yandan yandannnnn
ne demek nedemek ihmal etme sakınnnnnn
azraaa süperrr hayıttımıı yanımdan hiç eksik etmiycemmmmmm
deryam inşallah birgün o haberide vermek nasip olur ama bu bir başlangıç bunun olmasıda bir mucize sayılırrr gerçektenn ben çok şaşırdımm yumoşun büyüdüğüneeeeherkesss kullanmalı hayıtı denemeli hiç olmazsaa
aslında yapmam gereken işlerim varda..yaparım biara..eşim evde işe birazdan gidicek o evdeyken hiçbirşey yapamıyorum..
hava soğuk ama güneş var tam gezmelik..
bugün aklıma ne geldi biliyormusun??
keşke kadınlar kulübü bir buluşma gibi birşey yapsada..yada şöyle bir cafesi falan olsa takılsak orada görüşebilsek..ne hoş olurdu
iyi olmana sevindim cnm..belirtilerin normal hayatım..geçer ilk ay acırmış öyle..
bende aynıyım cnm..eşim 2 aydır karışım kullanıyor macun tarzında..bende buay hayıt hapı bakalım ne olacak..bugün yumurtladım yarında çatlar heralde pazartesiye kadar sıkı tutmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?