Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bende çıkmak zorunda kaldım...işlerimi bitirdim yemeğimi koydum..

1 saate gelirim ben yine görüşürüz..canlarım..

duygum merhaba bu arada cicişlerini güle güle kullan
saol cnm aysunmmm
evet cnm haklisin ama yinede türkiyem gibisi var mi ya
türkiyem sen cok yasaaaaaaaaaaaaaa
topragina kurban olurum senin
kafayi yidim iyice

demi yaa ülkemiz bir taneeeeeeeeeeee

allah yardimcilari olsun o cocuklarin
isde ananin babanin günahini o cocuklar cekiyor
cocuklar büyüyüncede sevgiden mahrum olunca
hircin isyankar oluyorlar ama bunun hesabini öbür dünyada nasil vercekler
düsünen yok ki orasini

slm kızlar bugün sınavım vardı iyi geçti sanırım sonra eşimle güzel vakit geçirdik eşim dalga geçiyo artık beni kullanıyosun sen kampa aldın beni resmen diyo halvetlerden ötürü...
oflu cnm çok üzüldüm inşallah herşey gönlünce olur

evet eşimle akraba olduğumuz için bebeklerimiz doğumdan sonra ölüyor ve ALLAH bilir ama şansımız yok artık 3. sezeryanımı oldum 4. ye cesaret edemem... ama saolsunlar burdaki arkadaşlardan bazıları şikayet edip kapattırmışlar konuyu....

icinizde catlatma ignesi olup ilk aydan hamile kalan varmi bide hamile kaldiginizi ne zamn ogrendiniz catlatma ignenizin adi neydi???? lutfn cvp verinn

canim yasadigin hersey cok agir ve inan cok uzgunum.. burdaki arkadaslar da bebekleri olsun diye kirk takla atan insanlar ve kimse evlat edinmeye karsi degil.. yine sana zarari olur diye dusunuo boyle birsey yapmislardi yapmislarsa diye dusunuyorum.. yoksa seni uzup, hayallerini yikmak icin yapacak insanlar degiller..
Bilmiyorum ne diyecegimi inan insaallah Rabbim tez zamanda bir kapi acar sende huzura erersin.
bu arada da sutun geldigi icin edinecegin bebegi emzirmek istemeni de cok manidar buldum..
Insaallah Allah yardimciniz olacak..

oflu canım benım cok üzüldüm
hayırlısı olsun
belkıde düşmez canım bebegın
düşerse bıle peşinden hamıle kalırsın ınsallah hemen
dualarım senınle

çok geçmiş olsun..
acıların elbetteki tarif edilemez..ama bu şekilde de evlat aramak ne kadar doğru cnm??orası tartışılır..
bizde yanıp tutuşuyoruz evlat için.ama herşey yüce Rabbimden..
inşallah en yakın zamanda acın diner arkadaşım..hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar nasılsını güzel haberler varmı?
Ben çok ateşlendim ve ilaç kullanmak zorunda kaldım, inşaAllah bebeişime bişey olmaz...

ben kullandım cnm ovitrelle ama kalamadım maalesef 3 ay kullandım :26:

benimkinin adi HCG fransada oldugum dan fransizcm iyi degil catlatma mi gelistirmemi bilmiyorum burda bebek icin ugrasmak cok daha zor dr larbile onemsemiyo yasim 21 erken daha diyolar esim 29 cok sinir oluyorm gunlerim aglamakla geciyo ALLHIM YARDIMCIMIZ OLSN

naber kis dhc burdaymissin bacim.. ben okula gidiyorum oryantasyon var...
opuom sizii

canim yasin erkenmis ama bebek istemenin yasla alakasi yok. ebnimde esim benden 8 yas buyuk..
hic canini skma insaallah akisina birakirsan hemencecik gelir bebisin..
en azindan yasini dusun ve rahatla biraz

canim yasin erkenmis ama bebek istemenin yasla alakasi yok. ebnimde esim benden 8 yas buyuk..
hic canini skma insaallah akisina birakirsan hemencecik gelir bebisin..
en azindan yasini dusun ve rahatla biraz

oyle ama ben en cok esim icin istiyorm cunku bu ana kadar hep destek oldu bana bni hic uzmedi bu konuda belki esim biraz daha kucuk olsa bu kadr takmm onun yasindakiliern cocugu var bide dogum kontrol hapini kullandigim icn bi sene icinde anca olur diyo doktr buda beni uzuyo tabi bide cevre baskisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…