saol cnm aysunmmmkızlar bende çıkmak zorunda kaldım...işlerimi bitirdim yemeğimi koydum..
1 saate gelirim ben yine görüşürüz..canlarım..
duygum merhaba bu arada cicişlerini güle güle kullan
evet cnm haklisin ama yinede türkiyem gibisi var mi ya
türkiyem sen cok yasaaaaaaaaaaaaaa
topragina kurban olurum senin
kafayi yidim iyice
Bende kactimmmmmm halamdayim yemekte
aynen oyle cnm evlatlık var koruyucu ailelik var evlatlık daha saglam ama... bebekken alıosn buyutuosn... koruyucu aileler daha büyük çockları aldıkları için sorunlar yaşanablıo ne yazık ki ....Allah verck bebiş nasip etck blıorm inşşşş ..ama olmasaydı da alrdm evlatlık bakardım onmli olan illa karnında buyutmek degl annelk yapablmek bırakıolar küçück bebişleri sokğa yazık gunahh yaa
kızlar ben de gideyin dnleneym azcık akşama gelcm yne byee
icinizde catlatma ignesi olup ilk aydan hamile kalan varmi bide hamile kaldiginizi ne zamn ogrendiniz catlatma ignenizin adi neydi???? lutfn cvp verinn
evet eşimle akraba olduğumuz için bebeklerimiz doğumdan sonra ölüyor ve ALLAH bilir ama şansımız yok artık 3. sezeryanımı oldum 4. ye cesaret edemem... ama saolsunlar burdaki arkadaşlardan bazıları şikayet edip kapattırmışlar konuyu....
evet eşimle akraba olduğumuz için bebeklerimiz doğumdan sonra ölüyor ve ALLAH bilir ama şansımız yok artık 3. sezeryanımı oldum 4. ye cesaret edemem... ama saolsunlar burdaki arkadaşlardan bazıları şikayet edip kapattırmışlar konuyu....
Slm arkadaşlar nasılsını güzel haberler varmı?
Ben çok ateşlendim ve ilaç kullanmak zorunda kaldım, inşaAllah bebeişime bişey olmaz...
hoşgeldin cnm geçmiş olsun..
ben kullandım cnm ovitrelle ama kalamadım maalesef3 ay kullandım :26:
benimkinin adi HCG fransada oldugum dan fransizcm iyi degil catlatma mi gelistirmemi bilmiyorum burda bebek icin ugrasmak cok daha zor dr larbile onemsemiyo yasim 21 erken daha diyolar esim 29 cok sinir oluyorm gunlerim aglamakla geciyo ALLHIM YARDIMCIMIZ OLSN
canim yasin erkenmis ama bebek istemenin yasla alakasi yok. ebnimde esim benden 8 yas buyuk..
hic canini skma insaallah akisina birakirsan hemencecik gelir bebisin..
en azindan yasini dusun ve rahatla biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?