Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kız meg geldi gititii
gezmeye giti onlar kuşum

Ildaaaa kuzum senin bebek olunca kertelim mii benimkiyle kizda olsa oglanda olsa anasina ceker seninki hamarat olur

kertelim kızzz
valla sorma temizlik başımın belası
başak kadını olarak
valla görsen evi bu evin nesini temizliyosun dersin
2 hafta da bir halıları yıkıyorum makinayla
dedimya normal değilim ben

anladm cnmcm saol bilgi verdgn için olsun daha sonra gider megler de ....ofluya çok üzüldm ben de... nasip:26:

Son düzenleme:
oflucum ben de çok üzüldüm cnm üzülmemen mümkün degl elbet ama Allah bundan sonra sağlıklı bir hamilelik nasip etck inşş sana bebişin sımsıkı tutuncak o zaman çok geçmiş olsun cnm zor....

Canim aminnn ben dusukten sonraki ay hemen hamile kaldim bak ondort haftalik oldu bile ofluda yeniden kavusacak isallah bebegine

cayciii geldi hanimmmmm
sicak sicak cay isteyen var mi kizlar
kendime almaya gidiyorum da mutfaktan.
bogazimdan gecmiyor sizsiz.

iki haftada bir halı yıkamak anlamaya çalşıorm cnmcm ama anlayamadım şoka ugradım biraz da

ohh ne güzell değişik değişik giyersinnn artıkkkk.Bende bugün doktora gittimmm hayıtın işe yarayıp yaramadığını kontrol ettim aslındaa veee genelde ilaçsız oluşmayan yumoşum 13 mm olmuş 3yada 5 gün içinde tam büyümüş olur Allahın izniyle duygummmmm.Yani hayıt imdadıma yetişmişte haberim yokmuşşşş

ay sorma bende ev cop ev olmadan elimi surmem :))))) kocam kaynana gibi dirdirlanir durur aksama kadar ne yapiyon diye

oooo süperrrr işte hayıt içen nasl şak o ay hamiş kalıo kanıtı iştee senn de bebişinn gelmesi yakındır cnmcm inşşşşş

arkadaşlar evlatlık konusunu ben açtım ve evet kapatılmış... siz beni yargılıyorsunuz ama hiç kimse benim ne yaşadığımı ne acılar çektiğimi bilemez... şikayet edenlerinde canı saolsun beni hünkür hünkür ağlatmayı başardılar... bizde kuruma başvurduk avukatlarla görüştük ama olmayınca olmuyo işte... benim sütüm geliyor aldığım bebeği emzirmek için yanıp tutuşuyorum evet 24 yaşındayım ama benim bebek sahibi olma şansım bitti artık.... insanları yargılarken biraz insaflı olun lütfen.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…