süper olurrrr
keske bir arada olsak kk günüde yapardik altin günüde yapardik
buda senin icin cnm (_)?
bardak olmuş resmen kızzz buuu(_)? buyur cnm
arkadaşlar evlatlık konusunu ben açtım ve evet kapatılmış... siz beni yargılıyorsunuz ama hiç kimse benim ne yaşadığımı ne acılar çektiğimi bilemez... şikayet edenlerinde canı saolsun beni hünkür hünkür ağlatmayı başardılar... bizde kuruma başvurduk avukatlarla görüştük ama olmayınca olmuyo işte... benim sütüm geliyor aldığım bebeği emzirmek için yanıp tutuşuyorum evet 24 yaşındayım ama benim bebek sahibi olma şansım bitti artık.... insanları yargılarken biraz insaflı olun lütfen.......
arkadaşlar evlatlık konusunu ben açtım ve evet kapatılmış... siz beni yargılıyorsunuz ama hiç kimse benim ne yaşadığımı ne acılar çektiğimi bilemez... şikayet edenlerinde canı saolsun beni hünkür hünkür ağlatmayı başardılar... bizde kuruma başvurduk avukatlarla görüştük ama olmayınca olmuyo işte... benim sütüm geliyor aldığım bebeği emzirmek için yanıp tutuşuyorum evet 24 yaşındayım ama benim bebek sahibi olma şansım bitti artık.... insanları yargılarken biraz insaflı olun lütfen.......
Ohhhh eline saglik keske ayni semtlerde otursaydik valla kk mahallesi kurardik
Ben konuyu bilmiyorum ama hamile oldugum halde bugun kocam he dese evlatlik alir bakarim yeminle
bardak olmuş resmen kızzz buuu
valla konuyu bilmiyorum ama neden kapatılır onu da anlamadım ama ...
bnece evlatlık çok normal
ama yaştan kaybediyosun sanırım beklemen lazım
ama kesin olmıcağını dr mu sööledi?
semti birak ayni ülkede bile degiliz cnm senle
ben dıorm eşime bi tane normal yoldan olsun bi tane de evlatlık alalım kabul etmıo ...ne kadar sevap bşey halbuki...
sen almanyada mısın azracım?
semti birak ayni ülkede bile degiliz cnm senle
evlatlık konusunu trt 1 gülben ergen çok inceledi
valla hep ağladım izlerken
netten bulabişlirsin o programları
meğer ne zor hayatlarmış yaaaaa
koçiş geldi kızlar öptüm siziii
Dert ettigin seye bak kuzum kk ulke topicde semt kalpler bir olsun
Benimkide karsi canim ama bende isterdim gercekten bi cocugu mutlu etsek buyutsek fenami
kızlar bende çıkmak zorunda kaldım...işlerimi bitirdim yemeğimi koydum..
1 saate gelirim ben yine görüşürüz..canlarım..
duygum merhaba bu arada cicişlerini güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?