Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm bende de var azda olsa seyreklik ben boyuyordum hep
iyi fikirmis bir deneyim bakalim.

Son düzenleme:
kızlar ya neolur boyle konşmayın ne demek hiçbir zaman anne olamayacagım hepimz olcaz bi zamanı var sadece Allah nasip etck bol bol dua edelm oyle de dersek Allahın gücüne gider bence elimizden geleni yapp Allah'a sıgıncaz herşey de rayına otucak elbet gelck meleklerimiz sabırla ve umutla aşçz bu zor gunleri ....

Son düzenleme:

öyle deme canim hic belli olmaz bugun aysunla biz birsey okuduk
tüp bebek özel bölümde bir kadin paylasmis yasadiklari acayip inanilmazdi
okusan tüylerin diken diken olur 41 yasinda bu kadin sabrina azmine hayran kaldim inan.

ben de bazen aynı şeyi düşünüyorum ya hiç olmazsaaa(( yaşlarınız kaç kızlar?

canım ben 28 yaşındayım 10yıllık evliyimm 1 kızım var nisanda 6 yaşında olucak inşallah
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm
sen kaç yıllık evlisin canım kaç yaşındasın

katılıyorum cnm umutsuzluk seytandandır düşmemek lazım onun tuzağına nefes aldıkca hepımız ıcın bır umut var demektır.. bende ınanıyorum bır gun meleğimi kucağıma alacağıma ama ne zaman onu bılemem

katılıyorum cnm umutsuzluk seytandandır düşmemek lazım onun tuzağına nefes aldıkca hepımız ıcın bır umut var demektır.. bende ınanıyorum bır gun meleğimi kucağıma alacağıma ama ne zaman onu bılemem

21 bitiyor 2012 de 22 olucam

haklısın canım. Allah sağlıkla, hayırlısını versin.

evet cnm sana katiliyorum
rabbim öyle büyük ki herseyin bir zamani vardir elbet..

Maaaşallah annesiiii. Allah size bağışlasın. ben 29um 4 yıllık evliyim.
kızlar size benden bir şarkı geliyor dinlemenizi rica ediyorum sesi açmanız gerekiyor yalnız

bakalım 3 ay progestan kullacagımı söyledi dr ikinci aydayım ama bişey yok daha 3. ayın sonunda eşim sperm tahlili yaptırmak zorundaymış ama yanaşmıyor benimki depresyondayımmm:18:

k.bakma cnm ama eşin gibi düşünen erkeklere çok kızıorm bence kararlı ol biraz da emirvaki yap bence istermsn falan demek gitmek gerekıosa gitcek tek mi yapıor bayanlar bi bu cockları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…