var yaa bu kadar olur ben de aklma geldi bi guzel yuzumu temzldem gül suyuylma pambık gibi olduarkdasım ıspartadan getrdi ben onu kullanıorm guzel de yaptı cildimi bi de alsnda biraz da maden suyu ile karştrp gulsuyuyla silmek tam tonik gibi oluomş ama ben sek gülsuyuyla silıorm aklma gledkçe artık duzenli silcem ..
kızlar madem püf noktalarındayız kaşlarınızın seyrek kısımların zeytnyagı sürün gürlştıo resmn bana da kuaförm soylemişti ...
21 bitiyor 2012 de 22 olucam
evet canım malesef cumarteside çalışıyorum resmi yer değil çünki özel sektör
canım benim ya keşkee olsa ama herşeyin hayırlısını versin rabbim zamanını bekliyo belki belkide hiç o zamn gelmicek herşey kısmet
ben de bazen aynı şeyi düşünüyorum ya hiç olmazsaaa(( yaşlarınız kaç kızlar?
kızlar ya neolur boyle konşmayın ne demek hiçbir zaman olamayacagım hepimz olcaz bi zamanı var sadece allah nasip etck bol bol dua edelm oyle de dersek Allahın gücüne gider bence elimizden geleni yapp Allah'a sıgıncaz herşey de rayına otucak elbet gelck meleklerimiz sabırla ve umutla aşçz bu zor gunleri ....
kızlar ya neolur boyle konşmayın ne demek hiçbir zaman olamayacagım hepimz olcaz bi zamanı var sadece allah nasip etck bol bol dua edelm oyle de dersek Allahın gücüne gider bence elimizden geleni yapp Allah'a sıgıncaz herşey de rayına otucak elbet gelck meleklerimiz sabırla ve umutla aşçz bu zor gunleri ....
gördümmmmm:)))) çok tşekkürlerrr
21 bitiyor 2012 de 22 olucam
kızlar ya neolur boyle konşmayın ne demek hiçbir zaman anne olamayacagım hepimz olcaz bi zamanı var sadece Allah nasip etck bol bol dua edelm oyle de dersek Allahın gücüne gider bence elimizden geleni yapp Allah'a sıgıncaz herşey de rayına otucak elbet gelck meleklerimiz sabırla ve umutla aşçz bu zor gunleri ....
kızlar ya neolur boyle konşmayın ne demek hiçbir zaman anne olamayacagım hepimz olcaz bi zamanı var sadece Allah nasip etck bol bol dua edelm oyle de dersek Allahın gücüne gider bence elimizden geleni yapp Allah'a sıgıncaz herşey de rayına otucak elbet gelck meleklerimiz sabırla ve umutla aşçz bu zor gunleri ....
canım ben 28 yaşındayım 10yıllık evliyimm 1 kızım var nisanda 6 yaşında olucak inşallah
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm
sen kaç yıllık evlisin canım kaç yaşındasın
bakalım 3 ay progestan kullacagımı söyledi dr ikinci aydayım ama bişey yok daha 3. ayın sonunda eşim sperm tahlili yaptırmak zorundaymış ama yanaşmıyor benimki depresyondayımmm:18:
şarkıyı beğendiniz mi)?
[video=youtube;hNR9Bkhw2hc]http://www.youtube.com/watch?v=hNR9Bkhw2hc&feature=related[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?