inşallah meg canım.tekrar kaybederim bebeğimi diye korkuyorum.korunmayın dedi doktor.
MEEEGG bugün noldu biliyoonmmuuuudoktora gittimm bakalım hayıt işe yaramışmı diye ben ilaçsız yumurtlayamıyorum pek doktor kontrol etti bi denecik yumoşum oluşuyormuş 13mmlikmiş şuanda 4 yada 5 gün içinde ovülasyon gerçekleşir sanırım hayırlısı hakkımızda yani hayıt işe yaradııı ilaçsızzz yumurtladımmm gözünü seveyim şu hayıtın
Benim de hayıtla ilgili en çok korktuğum şey her zamankinden erken ya da geç yumurtlamak.Benim normalde 15.16 civarı olur yumurtlama e kendimi ona göre ayarladım.İnşallah bi değişiklik olmaz.Bu arada ne kadar daha kullanacağız acaba.Yumurtlama sonrası mı bırakacaktık?
Benim de hayıtla ilgili en çok korktuğum şey her zamankinden erken ya da geç yumurtlamak.Benim normalde 15.16 civarı olur yumurtlama e kendimi ona göre ayarladım.İnşallah bi değişiklik olmaz.Bu arada ne kadar daha kullanacağız acaba.Yumurtlama sonrası mı bırakacaktık?
inşallah meg canım.tekrar kaybederim bebeğimi diye korkuyorum.korunmayın dedi doktor.
meg şimdi düzelttim olayı evet gerçekten demiştinnnn şimdi hatırladım megim aşılama olamadım nasip olmadı belkide senin dediğin gibi gerek kalmayacak canımmm benimmm umut doluyuz hepimiz birde hepimiz bu ay hamiş kalıyormuşuz harika olurduuuu gerçektenn...
valla haberini bekliyorum hergün Gülbebek. Bitiyor bu iş :13:
Kelebek canım gözden kaçırdığım bişey mi oldu?
adete 1 hafta,5 gün kala bırakın diyolar.. bu da yumurtlama sonrasına denk geliyo galiba..
bence ovulasyon bitiminde bırakmalı..
bak progestan kullanımı için de okudum ki; (allam cümleye gelll)
adetin 15. günü başlanıp,25. günü bırakılmalıymış..
28-30günde adet görenler için..
ovülasyon testi kullansan aslında çok iyi olur ben yumurtlama sonrası bırakıcam inşallah sende öyle yap istersen
gelsin hayıtcan ve hayıtnur'larımız litfennn
ne gibi canım.ben bebeğimi kaybetmiştim ya.hatırlarsın belki su kesesi yırtılmıştı.şimdi yeniden hamile kalabilmem için rahmim hazırmış.korunma dedi.bende ya yine olursa diye korkuyorum.ne yapmalıyım bilmiyorum.
Örtmenim bu progestanı biz gebeyken kullanmayacak mıydık adette niye kullanıyoz ki hazırlık olsun diye mi?Gebelikte tekrar mı kullanacağız?
Ben de ovucanı bu ay bıraktım stres yapıyo diye.Babaanne yöntemine döneyim dedim,herşeyi doğalına bırakayım dedim.Hayırlısı olsun
oyyy huzurum hoşgeldin benim bu iş olursa herkesin olur herhalde çünkü olursa gerçekten mucize olacak ben hayıtla hamiş kalayım hapı çerez niyetine çocuğu olmayanların ağzına tıkıvercemmmmOnlarında olsun diye.Sağ yumurtam büyüyor sanırım sağdan yumurta oluşunca daha kolay hamiş kalınıyo diye duymuştum bir topikten doğruysa ne mutluuuu
Arkadaşlar topiğiniz çok neşeli maşşallah:))Allah neşenizi bozmasın bir bebekle de artırsın,şenlendirsin inşallah.size bişey danışmak istiyorum nolur bi fikriniz varsa bana yardım edin.
ben 3 aralıkta yani tam bir hafta önce çatlatma iğnemi yapıldım.doktorun ilişki önerdiği günlerden sadece birini değerlendirebildik o da36 saat sonra olanı(benim eşim biraz tembeldir bu konuda,sık sık yapmaz da ondan)çatlatma iğnesini yaptırdıktan 24 saat sonra kasıklarımda ve belimde bir ağrıdır başladı.tamam bu çatlama ağrısıydı.36. satte birlikte oldu pazartesi doktora gittim "çok güzel,çatlamış yumurtaların"dedi.
ama benim hala ağrım sancım bitmedi.aynen adet olacakmşım gibi belim ve kasıklarım sancılnıyor.bir hafta oldu artık bu ağrıların gçmesi gerekmezmiydi.tecrübesi olanlar ya da bir fikri olanlar nolur bana bişey söylesin.
Çok afedersin canım benim.Hatlar karıştı bi de senin resim değişmiş.Nolur kusuruma bakma ben seni unutmam bilirsin
selam
fikrim var evet;
bence içerdeki faaliyetin devam ediyor olması iyiye işaret gibi
sen preseedi 79 tllik olan yerdenmi almıştın kuzum.gelsinnn hayıtcanlar ve hayıtnurlarrrrrrrrr
alıntı;
''Kızlar merhabalar uzu suredır yazmak yerıne uzaktan okuyarak nadıren sıteye gırerek yanınızda olabılıyorum. cunku son zamanlarda ıyıce kafayı takmıstım cocuk olayın akendıme bıraz ızın verdım gecen ay reglımı olduktan sora rutın doktor kontrolune gıtıtm ve progestaron eksıklıgım oldugunu ve bebklerımın ondan dolayı tutunamadıklarını soyledı doktorum 1 kımyasal gebelıgım var .. reglının 15. gununden 25. gunune kadar progestan 100 kullanmamı ve bebısım dollenırse rahmı kalınlastıracagı ıcın tutunabılcegını soyledı doktorum aynı zaman bebıs olmaz ıse reglımı duzenlıyecektı. sımdı ben hapı 10 gun kullandım ve bugun son gunum fakat 10 gundur mıge bulantısı mıgde yanması ba agrısı ve donmesı halsızlık uyku halı ve yorgunluk var. yanlız hapın yan etkısı olan mıgde bulantısı halsızlık ve sersemlık bas odnmesı etkılerını bılıyorum. ama hıs ya ınsan hıssedıyor ıste bu sabah reglıme 3 -4 gun var ve ben odrar tetsı yaptım sılık 2. cızgı cıktı cook sılık degıl sılık pembe ınce 2. cızgı ve dun ancak 1 damla bugunde ancak 1 damla nokta seklınde gunluk pedıme acık kahverengı akıntı bulasmıs ama dedım ya nokta seklınde kan testı yaptırcam ama en azından 1 gun kalsaın dıye beklıyorum. sızlerın yorumunuda merak edıyorum..''
Hoş geldin canım.Benim çatlatma iğnesi ile ilgili hiç bilgim yok.Umarım kullanan arkadaşlar denk gelir.İnşallah bebişine çabucak kavuşursun.Arkadaşlar topiğiniz çok neşeli maşşallah:))Allah neşenizi bozmasın bir bebekle de artırsın,şenlendirsin inşallah.size bişey danışmak istiyorum nolur bi fikriniz varsa bana yardım edin.
ben 3 aralıkta yani tam bir hafta önce çatlatma iğnemi yapıldım.doktorun ilişki önerdiği günlerden sadece birini değerlendirebildik o da36 saat sonra olanı(benim eşim biraz tembeldir bu konuda,sık sık yapmaz da ondan)çatlatma iğnesini yaptırdıktan 24 saat sonra kasıklarımda ve belimde bir ağrıdır başladı.tamam bu çatlama ağrısıydı.36. satte birlikte oldu pazartesi doktora gittim "çok güzel,çatlamış yumurtaların"dedi.
ama benim hala ağrım sancım bitmedi.aynen adet olacakmşım gibi belim ve kasıklarım sancılnıyor.bir hafta oldu artık bu ağrıların gçmesi gerekmezmiydi.tecrübesi olanlar ya da bir fikri olanlar nolur bana bişey söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?