aminnn cnmm ....eskiden kayınvalidem pek bi baskı yapardı yapın bebek die biz de tahlil sonuclarını aldıktan ertesi gun kounştuk onnla durum bu bu diie şimdi tıkk yokk sessizce beklıo ...bi de dedi hiç de ateşli hastalık geçrmedi nasl oldu boyle bizm sülalede ceket atsan çocuk olurdu dedisonra eşim çok sigara içıodu ondandır dedi eşim çok şükür dokz ay oldu sigarayı bırakalı kürleri de elmzden geldgnce uygluorz ee bi de çok ii bi prof buldm urolog olmadı ona gitcz umudumuz var çok şükür Allah dermansız ve umutsuz bırakmasın aminnnnn...........
arkadaslar kanda hcg 602 cıktı sızce kaç haftalık bı gebelık.doktora yarın gıdıcem.ve kese görulebılırmı
inş.çok daha bekletmeden bebişin gelir canımm sigarayhı falan bıraktıysa dikkat ediyosanız olurr en kısa zamanda bize düşen tevekkül gerisini allah bilirr dualarım hep sizinlee
canım kan testi nezaman yaptırdın 3 haftalık sanırım seninki ben geçen hafta yaptırdım 801 çıktı değerim 4 haftalıkmış bu hafta gördük keseyi allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş :)
kızlaaaar merhabaaaaayorumlarınıza ihtiyacım var, bu sabah idrar testi yaptım eczaneden aldım one step 4 tl.ye dedim ucuz bişey olsun öylesine yapıyım kıza sordum gebelik ne kadarken belli olur diye oda battan 10 15 gün sonra dedi bende neyse varsada silik çıkar diye düşündüm aldım. sabah yaptım çoook çook silik bi çizgi çıktı uzaktan görünmüyo ama yakından bakınca görünüyo çokta umutlanmak istemiyorum ama acaba o çizgi hepsinde çıkıyomudur? ovülasyon testinde 27 kasımda çift çizgiyi görmüştüm yani 14 gün önce, bugün yarın bat günüm. bu nedir sizceeee???:44:
çiğ koyuyorum canım ama iş baharatta k biber k.zı biber tarcın kekik kimyon koy bak nasıl oluyo mmmm...
arkadaslar kanda hcg 602 cıktı sızce kaç haftalık bı gebelık.doktora yarın gıdıcem.ve kese görulebılırmı
aynen oyle cnm Allahın gücüne gider karamsarlık umutsuzluk... ona emanetiz ii şeyler olcak inşşşş....insallah canim
elinizden gelenin fazlasini yapiyorsunuz
gerisini de rabbim bilir artik..
hem allahtan umut kesersen o da senden keser derler
bol bol dua etmek lazim kulu sadece aracidir asil veren rabbimdir derler.
canım çıkmaz öyle bi çizgi
hamilesin galiba
resmi ekleyebiliyorsan ekler misin buraya biz de bakalım
sabah ilk idrarla mı yapmıştın?
değilim
ben de merak ettim kimmiş o
kan değerine göre yorum yapmak yanlış olur
bebek görülüp crl boyutu belirlenene kadar en doğru hesap sata göre yapılır
bebek görüldükten sonra bebeğin boyuna göre gebelik haftası tahmini en doğru yöntemdir
ben de onu dicektim
yok ildacım o ben olamam ki
zaten üyelik tarihim bile 2011 benim
ki o topiğe hiç yazmadım
hem de hiç preseed kullanmadım
kimmiş o merak ettim
selam kızlar...
nasılsınız???
güya buraya gelecektim saat 12de bir vurmuşum kafayı şimdi kalktım vallahi..
canlar benim 2 gündür akıntım vardı.yumurtlama belirtisi kesinlikle..dün halvet ettik bu sebeple..
bugün duşa girdim duşta kasıklarım ağrımaya başladı..çatlama başladı yani..
ben yarın sabaha tekrar halvet edlim diyorum ne dersiniz??
bizde morfoloji sorunu olduğundan bu gece yapmayalım diyorum arası açılsın yani..
ildacım kocişin benide silmiş..önemli değil cnm onuda demek istedim..
ama çiğ kötü olmuyomu yaa yufkayla yapıcam ben ya çok şey istiyom ama ayrıntılı tarif alabilirmiyimm :26::26::26: yufkaları falan nasıl yapıosun ben çok hamurişinden anlamam ama yemekten çok ii anlarım ondan souryorumm
hımm öledirr benim çok fazla bilgim yok bende değere göre belli oluyo sanıyodum vallaa
aslm cnm hosgeldin
iyidir cnm sen nasilsin?
bencede iyi fikir cnm sabah halveti yap.
selam kızlar...
nasılsınız???
güya buraya gelecektim saat 12de bir vurmuşum kafayı şimdi kalktım vallahi..
canlar benim 2 gündür akıntım vardı.yumurtlama belirtisi kesinlikle..dün halvet ettik bu sebeple..
bugün duşa girdim duşta kasıklarım ağrımaya başladı..çatlama başladı yani..
ben yarın sabaha tekrar halvet edlim diyorum ne dersiniz??
bizde morfoloji sorunu olduğundan bu gece yapmayalım diyorum arası açılsın yani..
ildacım kocişin benide silmiş..önemli değil cnm onuda demek istedim..
kız bende yufka acacak kadar hamarat degilim bende hazır yufkadan yapıyorum alta ıkı kat ustune patatesli harc sonra bi iki kat daha yine harc iki kat daha kapat koca tepsi börek oluyo soganlar patatesin ve kendi saldıgı suyla pişiyo canım korkma küçük küçük doğra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?