ee nasıl oluyo bu ozaman
şimdi resmi ismi hatta tıkiı bile gözüküyodu
kese gözükene kadar drlarda kan degerine göre gebelik haftası tahmıni yapıyorlar canım ultrasona girdiğinde sana haftanı söyler
hoşbuldum azram..
iyiyim diyeyim çok şükür..eşim çalışıyor bugünde..
sabah yapalım evet hem daha kaliteli olurmuş bebeler
ee nasıl oluyo bu ozaman
tamam kız allah iyiliğimi versinn :)) bilyorumki daha önce 1 defa yaptım oda kötü oldu be canım. Ondan sordum.
bence de cnm yarın sabah halvet daha ii olur gibi gelıo bana da ...
ee nasıl oluyo bu ozaman
evet benm kan değerine göre tahmini 3 yada 4 haftalık dedi ultrosonda 5 haftalık dedi doğruu :26::26::26:
evet cnm bu ay bende yaptim sabah halveti bakalim
bende kabak mücver yapıcam ama daha önce yapmıştım çok kötü olmuştu. Güzel bi tarif bilen varmı
tutar inşallah cnm bnm..hadi hayırlısı..
ben sandığın nickin yazdığı sayfanın linki bi göndersene canım
gerçekten çok merak ettim
aaa dur ben verıyım cok guzel yaparım ben spoileren basta kabakları rendelıceksın ınce ınce taze soğan maydonoz dere otu yeşil biber dogrıcaksın yumurta kır bır yada ıkı tane kıvamı boza kıvamı olana kadar un.tuz bıraz pul bıber karıstır kızgın yagda yalnız tava yayvan olsun ve yagını az koy kızdır kasıkla koyuzerınden duzelt bırza kızart yag bıtıkce azar azar ılave edersıb bı sonrakılerı atmadan afiyet olsun yogurla servıs et
canım ilk idrarla mı yaptın?cepten resmini çekeyim dedim ama resimde belli olmuyoyani şöyle bi çizgi diğer çizginin nerede belireceğini çok rahat görebiliyorum ama öyle belirgin bi silik çizgi yok. benim merak ettiğim 2.çizginin yeri gebelik olmadığında bembeyazmı çıkıyor yoksa çizginin yeri normaldede belli oluyormu? offf boşuna umutlanmakta istemiyorum:18:
cepten resmini çekeyim dedim ama resimde belli olmuyoyani şöyle bi çizgi diğer çizginin nerede belireceğini çok rahat görebiliyorum ama öyle belirgin bi silik çizgi yok. benim merak ettiğim 2.çizginin yeri gebelik olmadığında bembeyazmı çıkıyor yoksa çizginin yeri normaldede belli oluyormu? offf boşuna umutlanmakta istemiyorum:18:
ya spoiler bi türlü anlamıyorumm neee
ya spoiler bi türlü anlamıyorumm neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?