Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet benm kan değerine göre tahmini 3 yada 4 haftalık dedi ultrosonda 5 haftalık dedi doğruu :26::26::26:

ben battan bes gun sonra yaptırdım altı haftalıktı kanda bebekte 5+4 çıkmıştı ama drda direk altı haftalık demişti ultrasonda kesin oluyo tabi

bende kabak mücver yapıcam ama daha önce yapmıştım çok kötü olmuştu. Güzel bi tarif bilen varmı

aaa dur ben verıyım cok guzel yaparım ben spoileren basta kabakları rendelıceksın ınce ınce taze soğan maydonoz dere otu yeşil biber dogrıcaksın yumurta kır bır yada ıkı tane kıvamı boza kıvamı olana kadar un.tuz bıraz pul bıber karıstır kızgın yagda yalnız tava yayvan olsun ve yagını az koy kızdır kasıkla koyuzerınden duzelt bırza kızart yag bıtıkce azar azar ılave edersıb bı sonrakılerı atmadan afiyet olsun yogurla servıs et

ferda değilmişsin kız
kendimden şüphe ettim valla
resim aynı tıkır ama
isim farklı
bi burayı oku bi orayı
kafa gitmiş

cepten resmini çekeyim dedim ama resimde belli olmuyo yani şöyle bi çizgi diğer çizginin nerede belireceğini çok rahat görebiliyorum ama öyle belirgin bi silik çizgi yok. benim merak ettiğim 2.çizginin yeri gebelik olmadığında bembeyazmı çıkıyor yoksa çizginin yeri normaldede belli oluyormu? offf boşuna umutlanmakta istemiyorum:18:

yoluzun cnm bnm beni taaaa canevimden vurdun yaaaa...spoiler kocamdan kaçgündür boza istiyorum ama geç geldiği için getiremiyor..bugünde bakacak bakalım.yine aklıma geldi sen yazmışsında..bende yazim dedim..

annemle konuşuyordum
bana diyoki bak bu ay çok düşünmemeye çalış gelecek bebiş diyo
yaa dedim nasıl düşinmiyim hayıt içiyorum ee jelim i kullanıcam gelde düşünme stres yapma
Allah senin iyiliğini versin diyo gülüyo kısss kısss

canım ilk idrarla mı yaptın?
ve çizgi hemen mi çıktı yoksa 10 dakikadan falan sonra mı?

şmmle bişey mi
yeri var ama rengi yok gibi

benim bu ay bööle çıktı ve adet oldum canım

ya spoiler bi türlü anlamıyorumm neee

cnm topicte hamileler ve ara ara oruçlular oluyor ya..
yemekle ilgili yazdıklarımızı gizliyoruz..yemekle ilgili yazıları bayaz ile yazıyoruz ki onlar okumasınlar..belli olsun diye başınada kırmızıyla spoiler yazıyoruz..
mause ile yazının üzerini taradığında ne olduğıu çıkıyor ortaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…