dhc ya sen adetıne varken mı yaptıydın kan testını ıl kyaptıgında sonucun kac cıktııı benım 289 komsular dusuk deger dıolarr kafam karısııyoo
evet ya sorma hem de ne sıkıntı sürekli lavaboya gidip bakmaktan usandım çalışma yapanlar gelmnesin diye bakar bende gelsin artık diye bakıyorum benim bu ayım çok stresliydi biliyorsunuz pek yemedim içmedim onun da etkisi var ama dikkat edicem artık hele bir gelse.. Evett yaa yarın işbaşı mamur bey daha görevde yarn yola çıkacak salı günü gelir öğrençi işçi çocukla da tartıştık ya geçen gün aradım adama söyledim müdürle konuşacak. Ama tatsızlık oldu mu böyle soğuyor gerçi kalsa bile o akşam geliyor akşamcı öğrenciler olduğu için 3 saat geliyor öğrenci işçiler zaten o geliyor ben gidiyorum umrumda değil ama artık çaresine bakıcaz başka yere aldıracak sanırım. İşini ciddiye almıyor ve saygısızlığı çok kötüydü o akşam onunda stresi zaten tuz biber ekti.
evet cnm haklısın daha çok yeni ateşin düştüğü gibi bırakırsın zaten canım.. Dua dan başka çaremiz yok Allah'a emanetiz İnşallah atlatacaksın canımm merak etme pozitiif ol..
canımmm siteye ilk girdiğim zamanları okuyodum bebeğimi kaybettiğimde bana cnm hakkında hayırlısı olsun işallah yeniden bebeğine kavuşursun yazmışsın hatta yazmışsınız sen ve bir çok kişi dualarınız kabul oldu 3. ay bitti şuan şimdi bende aynı şekilde senin için dua ediyorum çok özlemişim bu arada hep aradı gözlerim sizleriiii:29
Ben çıkıyorum kızlar yemeğim haşlandı salçasını yapıcam sonra da duşa gircem sıcak su iyi gelir beki gelir zaten belim baya ağrıyor gelecek artık herhalde..
sebnem nerdesin kız yazmıyorsun( cumartesi doktora gidicez medical parka mı gitsem ağlamak istiyorum yaaa
gamzecim allah razı olsun cnm . inşallah rabbim tekrar yaşatır o duyguyu her isteyene nasib esinhepimiz burda birbirimizi tanımasakta destek oluyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz bende buraya çok alıştım. zaman çok çabuk geçiyor bak ne güzel bebişin 3 aylık oldu bile inşallah sağlıkla kucağına alırsın
şu günler geçsinde bende size yetişsen hayırlısıyla
geldimm kızlar belim kopuyoo ağrıdan yaa böreklerimi yaptım yemeklerimi yaptım şimdik babamızı bekliyoruzz sizler gene kaynatmışsınız yaa oku oku bitmiyo
hosgeldin canimmm
afiyet bal seker olsun
bebisimize yarasin insallah
sabahtan beri araştırıyorum kafayı yiyeceğim ahmet yılmaz riskli gebelik diyor ama bilmiyorum ya hata yapmak istemiyorum bu sefer............cnm burdayım nasılsın ?? sen bilirsin cnm araştırdın mı doktor ?
selam herkese ...
ben geldim...
tek başıma çünkü dün gece derin beni terketti.
akşam 7de kanamam başladı 8de konağa varmıştık 9:10da kan sonucunu aldık 687 olmuş yani derin o 2 saatlik süre içinde düşmeye başlamış kürtaj dediler reddettim
9:20 gibi oradan çıktık gece 11de eve varmıştık hastaneden çıktığımız andan itibaren kocamla birlikte bağıra çağıra ağlaya ağlaya eve geldik
saat 11:30da tuvalete girdim derin o zaman tamamen düştü gördüm gözümle parça parça ama bi minyatür bi bebek
az önce kocamla ağlaşıp durduk yine o uyuyup kaldı bense sizlere haber vereyim dedim
bu arada kaynanam geçmiş olsun o kadar bilgisayarla oynar kocanın taksisinde gezersen böyle olur belliydi dedi
bugünde kürtaj diye zeynep hanıma gittim gerek yok ilk gebeliklerde tercih etmiyoruz kanaman azalmış dedi döndük
kaynanacığım zırt pırt doktora mı gidilir yat biraz kendi kendine geçer köpek beslersen böyle olur iyi olmuş dedi
ben bu kadar yaralıyken oğlu bu kadar yaralıyken bunları söyledi
herşey zehir zıkkım bana birini 3. haftada diğerini 6. haftada arka arkaya kaybettim
ama derine çok bağlanmıştık
gaziemir kipada bi zıbın beğenmiştim gece girdim oraya ona baktım ağladım ağladım ama geri gelmedi işte böyle içimi dökebileceğim bi sizler varsınız
iyiki varsınız
geldimm kızlar belim kopuyoo ağrıdan yaa böreklerimi yaptım yemeklerimi yaptım şimdik babamızı bekliyoruzz sizler gene kaynatmışsınız yaa oku oku bitmiyo
16,08,2011
az önce bu msjımı gördüm ağladım sonra bu msjıma gelen cevapları gerçekten burada kocaman bir aileyiz biz hepinizi çok seviyorummm....
16,08,2011
az önce bu msjımı gördüm ağladım sonra bu msjıma gelen cevapları gerçekten burada kocaman bir aileyiz biz hepinizi çok seviyorummm....
bende sımdı agladım dayanılcak gıbı deıl
nıye karıstırdın gecmısı
canım neler yasamıssın sen
kıyamam
bebegın ıyıkı suan senınle kocaman oldu hemde
allahım ona saglık versın
bende şok oldum birdenbu mesaj meğersem geçmişte kalmış Allah birdaha yaşatmasın gamzecimmmm bebeğine ve sana sağlık versinnn inşallahhhhh
amin canımmm cümlemizinkine ne bileyim dedim neler yazmısım gecmişte bi anda karşıma çıktı işte iyi oldu aslında bu bebeğimede derin adını koymayı düşünmeye başladım zeynepmeynep canım derinin bedeni gitti ruhu tekrar şekillenecek yakında demiş doğru hemencecik geldi yenisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?