Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dhc ya sen adetıne varken mı yaptıydın kan testını ıl kyaptıgında sonucun kac cıktııı benım 289 komsular dusuk deger dıolarr kafam karısııyoo

haykolikcimmm cnm hayırlısı olsun cnm benim bence değerlerin gayet giyi benim bat günü 265 çıkmıştı .inşallah 2 gün içinde de yükselir sen kimsenin lafına bakma kimseyede söyleme cnm hamile olduğunu

Ben çıkıyorum kızlar yemeğim haşlandı salçasını yapıcam sonra da duşa gircem sıcak su iyi gelir beki gelir zaten belim baya ağrıyor gelecek artık herhalde..

etkiler cnm ben bir ara diyet yapiyordum ama o zaman gebelik mevzusu yokdu
2 hafta adetim gecikmisdi hormonlari etkiledigi icin
icini ferah tut cnm keske olmasaydi ama oldu bir kere sorun isde
hayirlisi olsun
sen sakin kalmaya calis

gamzecim allah razı olsun cnm . inşallah rabbim tekrar yaşatır o duyguyu her isteyene nasib esin hepimiz burda birbirimizi tanımasakta destek oluyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz bende buraya çok alıştım. zaman çok çabuk geçiyor bak ne güzel bebişin 3 aylık oldu bile inşallah sağlıkla kucağına alırsın

şu günler geçsinde bende size yetişsen hayırlısıyla

evet cnm haklısın daha çok yeni ateşin düştüğü gibi bırakırsın zaten canım.. Dua dan başka çaremiz yok Allah'a emanetiz İnşallah atlatacaksın canımm merak etme pozitiif ol..[/QUOTE]

Saol canım biz atlatıcaz, sizlerinde bebekleri gelecek inşaAllah...

Haykolikcim adetten sonra çıkan değermi bu?

işallah canım tekrar o güzel haberi vereceksin bizlere burda gercekten cok sey paylasıyoruz paylasmısız da işallahta devam edicez boyle herkesin guzel haberleriini tek tek alıcaz

geldimm kızlar belim kopuyoo ağrıdan yaa böreklerimi yaptım yemeklerimi yaptım şimdik babamızı bekliyoruzz sizler gene kaynatmışsınız yaa oku oku bitmiyo

16,08,2011

az önce bu msjımı gördüm ağladım sonra bu msjıma gelen cevapları gerçekten burada kocaman bir aileyiz biz hepinizi çok seviyorummm....

16,08,2011

az önce bu msjımı gördüm ağladım sonra bu msjıma gelen cevapları gerçekten burada kocaman bir aileyiz biz hepinizi çok seviyorummm....

bende sımdı agladım dayanılcak gıbı deıl
nıye karıstırdın gecmısı
canım neler yasamıssın sen
kıyamam

bebegın ıyıkı suan senınle kocaman oldu hemde
allahım ona saglık versın

16,08,2011

bende şok oldum birden bu mesaj meğersem geçmişte kalmış Allah birdaha yaşatmasın gamzecimmmm bebeğine ve sana sağlık versinnn inşallahhhhh

amin canımmm cümlemizinkine ne bileyim dedim neler yazmısım gecmişte bi anda karşıma çıktı işte iyi oldu aslında bu bebeğimede derin adını koymayı düşünmeye başladım zeynepmeynep canım derinin bedeni gitti ruhu tekrar şekillenecek yakında demiş doğru hemencecik geldi yenisi

bende şok oldum birden bu mesaj meğersem geçmişte kalmış Allah birdaha yaşatmasın gamzecimmmm bebeğine ve sana sağlık versinnn inşallahhhhh

geçmişte kaldı şükür ama ben hala atamamışım içimden yaşadıklarımı sağol canım

az kaldı cınsıyetını ögrenmene ne guzel
hayırlısı olsun ınsallah
derin bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…