Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

deryacım avatarımın yanındaki yazı sana ait belki banada şans getirir diye ben devralıyorum:)

deryacım avatarımın yanındaki yazı sana ait belki banada şans getirir diye ben devralıyorum:)

aa gülcüm ne guzel yazılarımız aynı ben de nurdandan devralmştım bence avatar resmini de degştr cnm daha mutlu bi bebek ve mutlu bi anne olsun bence resmnde

gamzecm ben senn bu yazını görmüştüm o zaman çok uzulmştm ağlamştım bu yazıya Allah bu bebişine uzun ömür versin inşşş sağlıckla buyusn hayırlı bi evlat olsun inşşşş

sağol canım buldum ama muayenesini fatih sultan cami karşısı diyor ama ay kafayı yiyeceğim nereye gidicem beeeeeeeeen öff

araştır canım netten yorumlara bak
ben çok araştırmıştım karşıma hep riskli gebeliklerde en iisi yalçın kimya diye çıktı
prf olduğu için biraz fiyatları yüksek işte

aa gülcüm ne guzel yazılarımız aynı ben de nurdandan devralmştım bence avatar resmini de degştr cnm daha mutlu bi bebek ve mutlu bi anne olsun bence resmnde

aa duygummm Yoksa ben yanlışmı devraldımmm deryanın yazısı değilmiydi bu önceden yoksa yanlışmı hatırladımmmm bir deyiverr bakemresmide değiştircem annesinin meleğiii gelecek inşallahh bu morale

araştır canım netten yorumlara bak
ben çok araştırmıştım karşıma hep riskli gebeliklerde en iisi yalçın kimya diye çıktı
prf olduğu için biraz fiyatları yüksek işte

bugün sabahtan beri araştırıyorum canım ne yapıcam hata yapmak istemiyorum bu sefer ne kadar çok mu pahalı tatlım

aa duygummm Yoksa ben yanlışmı devraldımmm deryanın yazısı değilmiydi bu önceden yoksa yanlışmı hatırladımmmm bir deyiverr bakemresmide değiştircem annesinin meleğiii gelecek inşallahh bu morale

cnm nurdanndı o yazı ama derya da kullanıomuydu blmıorm ama yok kullanmıodu sanrm ayrıca ne guzel ikimz de aynı yazıyı kullanlm işte evt degştr avatarı ama profl resmini degl avatarı degştre tıkla cnmcm

Yemeğimi yaptım duş aldım rahatladım.. Artık beslenmeme dikkat edicem yaa sabah çoğu zaman hiçbirşey yemiyorum öğlenleri yemeğimin yarısını eşime yediriyorum akşamda bir yemek yiyorum onunda yarı tabağını tabi o da etkiliyor regliyi yoksa uzun süreli hormon dengesizliğim yok regli olunca düzeliyor olsa bile. Mesela 2 ay önce 32 günde olmuştum 3 seneden sonra ve çok sevinmiştim şimdi yine 40 güne dayanacak. Artık regliden itibaren meyve mi yicem, sütte içicem zorlucam yemek yemeye kendimi..

bugün sabahtan beri araştırıyorum canım ne yapıcam hata yapmak istemiyorum bu sefer ne kadar çok mu pahalı tatlım

250 tl diye biliyorum değişmediyse eger
bu doktru çok öneriyodu gidenler
ama dediğim gibi sen yinede araştır
sonuçta bütçene uyarmı
her doktor herkese ii gelicek diye bişeyde yok tabii

dogru cnm çok etklıo beslnme bi de bebiş düşndügünz ay hayıt da iç ohh bak nasl duzene gircek

cnm nurdanndı o yazı ama derya da kullanıomuydu blmıorm ama yok kullanmıodu sanrm ayrıca ne guzel ikimz de aynı yazıyı kullanlm işte evt degştr avatarı ama profl resmini degl avatarı degştre tıkla cnmcm

aklımda öyle kalmış o zaman amaaa ikimizdee bebeğimizin umuduna gebeyiz umut yerini bebeğe bırakacak birgün az kaldııı inşallah... avatar arıyorum bulup hemen değiştircem

250 tl diye biliyorum değişmediyse eger
bu doktru çok öneriyodu gidenler
ama dediğim gibi sen yinede araştır
sonuçta bütçene uyarmı
her doktor herkese ii gelicek diye bişeyde yok tabii
aynen canım çokmuş yaa necdet kırkeri çok duydum şimdi pembe mavide görev yapıyormuş bide medicalde ahmet yılmaz ı duydum belki konumu biliyorsundur 33 haftada amniyon sıvısı bittiği için bebeğimi kaybettim sezeryan oldumda korunma aşamasındayım ama gidip tedaviye başlamak istiyorum

rabbim bidaha yaşatmasın canım inşş
nejdet kırkeri duymadım hiç ama ahmet yılmazı duydum htta bi kaç kez gittim ama benim hamillik oluşmadığı için uymadı bana yardımcı üreme yöntemleriyle pek ilgisi yok gibi gelmişti bıraktım
benimde bi ark bebkleri düşüyodu sürekli onun için araştırmıştım yalçın kimyayı tavsiye etti herkes
riskli gebelikte ii olan başka dkt duymadım canım
zübeydede selçuk söylemez var onada gitmiştim oda bilgili gibi geldi bikaç akrm daha gitmiş zamanında ii diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…