Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

necdet kırkeri bi git istersen içine sinerse başlarsın tedavine
çok zor böle iyi bir doktor bulmak

cnm nurdanndı o yazı ama derya da kullanıomuydu blmıorm ama yok kullanmıodu sanrm ayrıca ne guzel ikimz de aynı yazıyı kullanlm işte evt degştr avatarı ama profl resmini degl avatarı degştre tıkla cnmcm
yok canım ben gebe kalana kadar hıc yazı koymadım
nurdandaydı
ıkınızıde sans getırır ınsallah

merhaba kızlarr ben geldim...
nasılsınız..

hosgeldın canım
bende agladım zırladım kocama kustum geldım

canım o kadar kafam karışıkki aynı sorunla karşılaşıcam diye çok korkuyorum ay napıcam hiç bilmiyorum ama yazdıklarından dolayı çok sağol tatlım bakalım artık nereye gidicem (

nurdandaydı

hosgeldın canım

bende sen yazdın sanıyorum kafa yokki .Hayırdır kuzummm erken ağlamaya başladın ...duygusaallık başladımı yoksa...

hoşgeldin aysunayyymmmm
hoşbuldummm gülüm avatarını seveyim
bende geldim aysun
hoşgeldik ozaman ztar dimi
nasılsın canım..

nurdandaydı

hosgeldın canım

hoşbuldum canım...
neden küstünüz yaaa..canm benim üzme kendini
oluyo ara ara böyle..
geçici bi durum üzülmee emi

canım o kadar kafam karışıkki aynı sorunla karşılaşıcam diye çok korkuyorum ay napıcam hiç bilmiyorum ama yazdıklarından dolayı çok sağol tatlım bakalım artık nereye gidicem (

birde jinemed tüp bebek merkzei var bahar hastanesinin içinde en dipte murat beydi sanırım onada ii diyolar ilk görüşme için para almıyo diye biliyorum ama senin sorunun farklı bi telde görüş istersen ilk görüşme için

nurdandaydı

hosgeldın canım
inş cnmcm ugur getrsn gülümle bana arada oluo o küsme kocişlere onmli bşey degldr sanrım?
aysun ztarr utkuu hoşgeldnzzzz

gülll ne sevmli oyle avatarınn şans getrsn inşşş

aa bak bilmiyorum hiç ben ilçesindeyiz biz onuda yazayım bak canım ay çok sağol sahende birsürü doktor buldum..

bende sen yazdın sanıyorum kafa yokki .Hayırdır kuzummm erken ağlamaya başladın ...duygusaallık başladımı yoksa...

söylersem gulersınız
yanı baska bırısı yapsa bunu dogmamıs cocuga don biçiyorlar derım ve kızarım
sonucta allahım ınsallah ızın verır ama dogacagınıda bılmıyoruz

bebek ismi yüzünden
ınternetten bebegımıze ısım bakalım dedım
daha erken cınzıyetı bellı olsun bakarız dedı
tamam dedım sımdılık öylesıne bakalım hem kız hem erkek bakarız sen ne sevıyorsun merak edıyorum dedım
cunku 2 yıldır evlıyız cocugumuz olursa su ısmı koyarız dıye hıc dusunmedık

erkek olursa babamın adı olcak kızıda susunuruz dedım
tamam babasının adı olsun artık bısey demıyorum ama benımde aklımda bır ısım var bende annesı olcak 2 ısım konamazmı yanı dedım
sonrada kavga ettık hanı ben ıkı ısme karsıydım şuydu buydu

emir berat ismini cok sevıyorum kımse koydurmaz bana bebegımız ısmını
sankı onlar cektıler okadar ıskencelı halvetlerı nelere katlandım ben ne hesaplar yaptım gunlerce agladım
kızlar sız benım gıbı ezdırmeyın kendınızı
sonrada ben aglayınca tamam sen ne ıstıyorsan o olsun dıyor
duygusala bagladım sacmalıyormuyum dereyı görmeden paca sıvadık aglıyoruz

dogru cnm çok etklıo beslnme bi de bebiş düşndügünz ay hayıt da iç ohh bak nasl duzene gircek

canım şubatta düşünüyoruz ama ben bu reglimden itibaren kullanmayı düşünüyorum zaten 3 ay kullanmak gerekiyormuş. Zaten ocakta bir regli daha olucam başlıcaz çalışmalara bu arada az ovucanım var geçen seneden ama az var ovu da sipariş edicem gg den hayıtta kullanacağım için bakıcam ne zaman yumurtlama olacak hazırlıklı olayım diye.. Bakalım kısmet tabii bunlar bahanemiz olacak olursa Allah'tan olacak..

inş cnmcm ugur getrsn gülümle bana arada oluo o küsme kocişlere onmli bşey degldr sanrım?
aysun ztarr utkuu hoşgeldnzzzz

gülll ne sevmli oyle avatarınn şans getrsn inşşş

hosbulduk tatlim cikicam simdi birazdann.. yarinda bebegimin ilk ultrason deneyimini gorecez teyzei. aslinda gerginim insan ister istemez geriliyor dua edin hersey yolunda olsun insaallah

ya nolur bana bisey soyleyin kizlar cildiye ye gitmistim sirada beklerken yan taraf ta kadin dogummus bi suru hamile kadin bi tanesi ayaga kalkti karnini oksadi sevdi o kadar kotu oldum ki aglamamak icin kendimi zor tuttum ve hala aklima geliyo cok gucume gidiyo nasil dusunup rahatlamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…