aynen canım çokmuş yaa necdet kırkeri çok duydum şimdi pembe mavide görev yapıyormuş bide medicalde ahmet yılmaz ı duydum belki konumu biliyorsundur 33 haftada amniyon sıvısı bittiği için bebeğimi kaybettim sezeryan oldumda korunma aşamasındayım ama gidip tedaviye başlamak istiyorum
merhaba kızlarr ben geldim...
nasılsınız..
yok canım ben gebe kalana kadar hıc yazı koymadımcnm nurdanndı o yazı ama derya da kullanıomuydu blmıorm ama yok kullanmıodu sanrm ayrıca ne guzel ikimz de aynı yazıyı kullanlm işte evt degştr avatarı ama profl resmini degl avatarı degştre tıkla cnmcm
merhaba kızlarr ben geldim...
nasılsınız..
rabbim bidaha yaşatmasın canım inşş
nejdet kırkeri duymadım hiç ama ahmet yılmazı duydum htta bi kaç kez gittim ama benim hamillik oluşmadığı için uymadı bana yardımcı üreme yöntemleriyle pek ilgisi yok gibi gelmişti bıraktım
benimde bi ark bebkleri düşüyodu sürekli onun için araştırmıştım yalçın kimyayı tavsiye etti herkes
riskli gebelikte ii olan başka dkt duymadım canım
zübeydede selçuk söylemez var onada gitmiştim oda bilgili gibi geldi bikaç akrm daha gitmiş zamanında ii diyolar
hoşgeldin aysunayyymmmm
yok canım ben gebe kalana kadar hıc yazı koymadım
nurdandaydı
ıkınızıde sans getırır ınsallah
hosgeldın canım
bende agladım zırladım kocama kustum geldım
bu avatar bu yazı süper olduuuu
bebis gelcek ınsallah
hoşbuldummm gülüm avatarını seveyimhoşgeldin aysunayyymmmm
hoşgeldik ozaman ztar dimibende geldim aysun
yok canım ben gebe kalana kadar hıc yazı koymadım
nurdandaydı
hosgeldın canım
canım o kadar kafam karışıkki aynı sorunla karşılaşıcam diye çok korkuyorum ay napıcam hiç bilmiyorum ama yazdıklarından dolayı çok sağol tatlım bakalım artık nereye gidicem(
inş cnmcm ugur getrsn gülümle banayok canım ben gebe kalana kadar hıc yazı koymadım
nurdandaydı
hosgeldın canım
inş cnmcm ugur getrsn gülümle banaarada oluo o küsme kocişlere onmli bşey degldr sanrım?
aysun ztarr utkuu hoşgeldnzzzz
gülll ne sevmli oyle avatarınn şans getrsn inşşş
birde jinemed tüp bebek merkzei var bahar hastanesinin içinde en dipte murat beydi sanırım onada ii diyolar ilk görüşme için para almıyo diye biliyorum ama senin sorunun farklı bi telde görüş istersen ilk görüşme için
bende sen yazdın sanıyorum kafa yokki .Hayırdır kuzummm erken ağlamaya başladın ...duygusaallık başladımı yoksa...
dogru cnm çok etklıo beslnme bi de bebiş düşndügünz ay hayıt da iç ohh bak nasl duzene gircek
hoşbuldm canım
nasılsın...
aa bak bilmiyorum hiç ben ilçesindeyiz biz onuda yazayım bak canım ay çok sağol sahende birsürü doktor buldum..
hoşbuldummm gülüm avatarını seveyim
hoşgeldik ozaman ztar dimi
nasılsın canım..
hosbulduk datlim iyiyim iyiyim cok sukur.
spoiler
az sonra manti yiyecegim icin daha da iyiyim
hoşbuldum canım...
neden küstünüz yaaa..canm benim üzme kendini
oluyo ara ara böyle..
geçici bi durum üzülmee emi
inş cnmcm ugur getrsn gülümle banaarada oluo o küsme kocişlere onmli bşey degldr sanrım?
aysun ztarr utkuu hoşgeldnzzzz
gülll ne sevmli oyle avatarınn şans getrsn inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?