Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cuma gıdecegım
ama dr cumartesı calısıyorsa ozamana erteleyebılırım sımdılık cuma gözukuyor 5 gun kaldı
bende cok merak edıyorum
yanımda olsanız keske ultrasona gırerken nasıl sabredecem eve gelene dek ben sıze haber vermek ıcın

benim abim bırak babayı teeeeeeeeee babannemin ismini koydu yeğenime elif...
bende böyle bi duruma assssla izin vermem ama bazı erkekler böyle işte...

neyse anlaşırsınız siz canım bnm..sinirinin geçmesine sevindim..

elif cok moda bır ısım öyle deme sımdı
son 5 senede dogan 10 cocuktan 3 u elif naz olarak dogdu

zaten cınsıyetı bellı olana dek onusmayız bu konuyu bır daha ıkızım olsada bırıne o bırıne ben koysam

cay koymaya gıdıyorum
kapatayımda ben gıdınce okumasın
görusuruz

demi yaa evt başlasa da izlesekk az kaldı başlıckkarr verdn mi süpürgeye?

duygum..dün su hazneli olmasına karar vermiştim burdan da aldığım yorumlarla..

netten de çok araştırdım..su haznelilerden enn çok beğenilen arnica bora olmuş.hiç olumsuz yorumu yok..
bugün siparişini verdim arnica bakalım..inşallah memnun kalırım..
ama şimdikinden iyi olacağı kesin..nerdeyse tozları kirleri elimle alıp makineye çektiriyorum o kadar yani hiç çekmiyo

elif ismi gerçekten güzel isim kolay gelsin duygum kapat kapat benim taktiği uygulaaa

benimde süpürgem bozuluyor sanırım çekmiyor nedense geçen sene almııştım banada süpürge dayanmıyor 3 senede 2.süpürgemm ama memnun değilim bosch aldım ama çekmiyor maleseffff son zamanlar bende elimle topluyorummm bazennn

elif ismi gerçekten güzel isim kolay gelsin duygum kapat kapat benim taktiği uygulaaa

bende çok severim elif ismini..yeğenimin ismi..
abim sırf babannemin ismi diye koydu kimseye müsade etmedi başka isim için..
dediğim dediktir..
hiç bana uygun bi durum değil..

hadi hayırlısı tatlım ALLAH işte canım yeter ki ol desin bak işte kendiliğinden kalmışsın inşallah bitanem kucağına al sağlıcakla canım aynen tabi aynısı olcak diye bişey yok ama gelde anlat belki daha kötüsü olacak ALLAH korusun önümüz karanlık ama herşeyin hayırlısı bakalım tahlil falan olalım iyicene inşalah kollarımız boş kalmaz bu sefer çok acı çünküonun için deli gibi doktor arıyorum hiç gitmedim eylülden beri korktum azıcıkta korunma sürem azalsın istedim anca kendime geliyorum yavaş yavaş zaten 6 ay beklemem gerekiyormuş sezeryandan dolayı bakalım ALLAH ım çok büyük

gülüm bende bosch philips falan düşünüyodum ilk başta..
ama su hazneli olanı hiç yok onlarda..
bi de torbasızlarıda pahalı..

dimi sanki süpürge süpürüyo elimle süpürüyorum ben de resmen
gerçi bizde ev süpürme genelde kociştedir
ona hediye alıyorum
..makinede işte tüyleri düzeltiyo sadece

Son düzenleme:
kızlar annem düm meryem suremi okuyamamış
sorun olmaz diyo
bi de kadın ankara üniv. ilahiyat fakültesi mezunu annem ,ben kalkmış trip atıyorum bide
ama gün atlanmaması lazımmış diyorum
o da sinir olur bu sayı olaylarına azarladı beni çok fena sen kimin kzısın anlamadım ki diyo
yani benimm sure 1 gün attı olmazmış bişiii

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim adetime 2 gün var gelmezse sevinirim muhabbet koyu maşşlah yine....2 gündür giremedim eşim evde olunca hafta sonları bana fırsat kalmıyo birazdan tv de güsel şeyler var show u izlicem sonrada behsat ç var çok güsel bir dizi geçmişi okuyamadım yeni hamişlerimiz varmı :26:

bu isim olayında çok güldüm yaaa
bebişleride varmışş isim kavgası ederlermişş :)
yeruum siziiii ama anne olarak ağırlığını koy kızzzz
büyüklerine de sorarsın şööle yarım ağızz

amin canım inşşallahh
senide fazla beklemeden gelir inşş bebişin hayırlısıyla
doktor ne dedi neden kaynaklanmış sendeki sorun
her şerde bi hayır varmış bundada vardır hayır
ben hep böle teselli ettim kendimi hayırlısıysa tutsun tüpler dedim tutmadı hayırlısı böleymiş
allahım bidaha yaşatmasın karşınada ii bir doktor çıkarsın

bende çok severim elif ismini..yeğenimin ismi..
abim sırf babannemin ismi diye koydu kimseye müsade etmedi başka isim için..
dediğim dediktir..
hiç bana uygun bi durum değil..

avatarınımı değiştirdin kuzummmmm.kafam atacak birgün şu eskinin büyük süpürgeleri varyaa halıya tuttuğunda halıyı kaldıranlardan ondan alıp evin baş köşesine kayacağım herhaldeeesu hazneli bende görmedim boshta hayırlısı bakalımmm inşallah benim süpürge düzelirrr sende en iyi süpürgeyi bulursun kuzummmm
ildaildaa benimde okumam gerekiyor kalkıp okusam iyi olur başkasına okutunca oluyormuymuş yarım kalmayacakmıymış hiç.Benim4.günümmm

ayy cnm benm yaa tek çift farktmz saglıklı olsunlar daa ama ikiz de olması çook guzel yaa kocaman bi aile olcaksnz iştee biandaa

hiç belli değil araştırmadık doktor araştırılsın dedi istemedik iz ama internette çok sebep var bebeğin böbreklerinde sorun idrar yollarında tıkanıklık rahimağzı yetersizliği gün aşımı bir sürü daha neden ama bilmiyorum acaba kuzucuğumu besleyemedimmi şeker tansiyon sebep çok yani içim çok yanıyor herşeyi hazır kaldı

reklamı da var onn dönuo emnm iidr cnmcm ne kadar peki fiyatı güle güle kullan şimddn ...

Su hazneli arnica iyi demek bizde bebiş olunca su hazneli istiyoruz şu anda arçelik kullanıyorum küçük kırmızı birşey güzel çekiyor ama aldığımısın 1. ayında kapağındna birşey koptu galiba kapanmıyor tam bantladık orayı hava kaçmasın dışarı iyi çeksin diye değiştirdik kapağı ama yine aynısı oldu tık diye kapanması gerekiyor oysaki belki torbayo değiştirirken birşey oldu. Bir de torba işi cins birşey yaa.. Ben şu buharlı temizleyicilerden de istiyorum aslında parke, koltuk duvar, fayans araları için buhar daha etkili ama hem süpürge hem buhara para veremem. Hem süpürmeli hem buarlı temizleyeciler de pahalı bilmiyorum bakalım. Tv de buharlı mop tanıtımları var ama güvenemiyorum.

arnica aldım canım bu gün.bakalım inşallah iyidir.sağol gülüm..
ben mi hıhım değiştirdim avatarımı dün...
ayy cnm benm yaa tek çift farktmz saglıklı olsunlar daa ama ikiz de olması çook guzel yaa kocaman bi aile olcaksnz iştee biandaa

duygum bugünkü ateşin nasıl..tablonu koysana bi bakim..
erken gebelik tstlerin vardı dimi ne zaman yapacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…