Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hosbulduk tatlim cikicam simdi birazdann.. yarinda bebegimin ilk ultrason deneyimini gorecez teyzei. aslinda gerginim insan ister istemez geriliyor dua edin hersey yolunda olsun insaallah

ay ne bicim cevap yazmisim ben bile anlamadim dhc hosgeldin dediydi ikincisini ona yazmistim ilkini de aysuna..:26::26:
sen nasilsin duygucum bak dhc ye yazdigim mesaj sana kismetmis

canım benimm hep gebelik psikolojisinden bunlar biliyorsun dimi daha da alıngansın artık. Olağan şeyler bunlar canım daha dur bakalı cinsiyeti bir belli olsun sakince karar verirsiniz. Eşin de alttan almış zaten tabii bende anne ve babanın ortak karar verilmesinden yanayım sonuçta biz de 9 ay karnımızda taşıyoruz hamilelik için neler yapıyoruz o kadar da hakkımız olsun babasının ismi konacaksa bir de senin istediğin isim olmalı yanına. Biz de daha hamile olmadığım halde geçen senelerde tartıştık hep benim dediğim hiçbir ismi beğenmedi beyefendi ama sonunda karar verdik. Erkek Rüzgar, kız Yağmur olacak. Ama kız değişibilir.Sen de üzme böyle şeyler için kendini canım yaa..

şu illa babamn ismi olacak mantıgını da hiç anlamıorm var yaa onn babasın ismi ne peki Ermir berat hoş duruomş gerçekten...

sen nereye gidiyorsun peki canım

canım ben şuan acıbademe gidiyorum
ben tüp bebek için tavsiye üzerine gitmiştim oraya ama snr jinemede gitmedğim için pişman olmuştum
tüpten snr kendiliğinden hamile kalınca devam ediyorum acbaedeme aylin hanıma gidiyorum çünki tüp tutarsa aklımızda kalmasın doğumu burda yaptıralım diye sigorta başlatmıştık oyüzden devam ediyorum buraya

deryacım canım..
duygusalsın sen biraz hamileliğin de değiştirdiği hormonların yüzünden.
elbetteki bebeğine istediğin ismi vermek istemen çok doğal..
oda çoğu erkek gibi babasının ismini vermek istemiş ama sana da sorması gerekir ne dersin diye.
aşılamayacak problem değil canım..
sıkma canını..ona bu durumu güzellikle anlat..
oda istemediğini anlayınca sana bırakacaktır..
sıkma canını bebemm ağlama emi
hosbulduk tatlim cikicam simdi birazdann.. yarinda bebegimin ilk ultrason deneyimini gorecez teyzei. aslinda gerginim insan ister istemez geriliyor dua edin hersey yolunda olsun insaallah

inşallah canım benim..
yarın güzel haberlerle döneceksin..
dualarım seninle...

dimi ya madem cok ıstıyor koysun bende koyayım bıtane
aglarken ıkız olsun dedıgımı hatırlıyorum
erkek olcak ya ben hıssedıyorum
buraya yazınca moralım duzeldı ohhh rahatladım ıyıkı varsınız

şu illa babamn ismi olacak mantıgını da hiç anlamıorm var yaa onn babasın ismi ne peki Ermir berat hoş duruomş gerçekten...

babasının adı hasan
emir berat olsun cok ısterdım
ikiz olursa ozaman bırıne onun babasının dıgerınede benım babamın adını koyalım sonrada baba dıyelım cocuklarımıza

iim ztarcım saolsn yarın çok çok guzel hberlerle gelcn inş hiç gergin olma cnm herşey yolnda inşşş....

babanında hakkıdır tabıkı ısım koymak ama annenın daha cok hakkıdır bence
bız ne gunler atlattık ya ben gecen sene hıc cocugum olmayacak dıye azmı agladım ne hayaller kurdum
onada haksızlık etmek ıstemıyorum koyalım babasının ısmını ama bıde benım dedıgım olsun
neyse gectı sınırım
saol canım benım

hıım kaç haftalıksın canım çok sevindim benimde bişeyi yoktu kuzumun ya ne oldu bilmiyorum uçup gitti beslenemedim mi bilmiyorum .........biz patolojiye yollamadık nedeni ne bilmiyoruz birsürü sebebi var ama inşallah tekrarlamaz

ilk satir genel bir aciklamaydi ikincisi duyguya.. ama onceki mesajda yarinki doktor randevusuyla alakali olan sanaydi:44:

canım sakın gerılme benım tansıyonum yuksek cıktı bu yuzden
hemen göreceksın kesenıde bebısınıde
gelırgelmez yaz oldumu
haber beklıcem mutlaka
stres yok

cnm yaa demi ikiz olma ihtmali varrerkekler yapıo boyle işte babacılık ama bi uzlaşma yolu bulrsnz elbet dedgn gibi belki de kız olur belli olmaz deryacm bi daha ne zaman gtcksn dra mrk edıorm ya hakikaten ikiz mi die hayırlısı olsun inşşş

amin canım inşşallah bidaha tekrarlamaz hamiş kalır sağlıcakla alırsın bebişi kucağına
nasip canım ya birazda nasibin buymuş tabiki önlemi al araştır tedavini ol gerisi allahtan bak ben tüp yaptırdın 2 tane yerleştirdiler tutmadı snr ay kendiliğinden hamile kaldım nasip
11.hft giriyorum bu hft daha yeniyiz biz

hoşbuldummm gülüm avatarını seveyim

]

inş cnmcm ugur getrsn gülümle bana arada oluo o küsme kocişlere onmli bşey degldr sanrım?
aysun ztarr utkuu hoşgeldnzzzz

gülll ne sevmli oyle avatarınn şans getrsn inşşş
teşekkür ederimmmmm duygumm ikimizede şans getircek inşallahhhhhh

Allah iyiliğinizi versin sizin olur böyle tatlı kavgalarrrr daha çok erkennn bir durun bakalımmm cimcimeee olcek işteee adııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…