reklamı da var onn dönuo emnm iidr cnmcm ne kadar peki fiyatı güle güle kullan şimddn ...
hiç belli değil araştırmadık doktor araştırılsın dedi istemedik iz ama internette çok sebep var bebeğin böbreklerinde sorun idrar yollarında tıkanıklık rahimağzı yetersizliği gün aşımı bir sürü daha neden ama bilmiyorum acaba kuzucuğumu besleyemedimmi şeker tansiyon sebep çok yani içim çok yanıyor herşeyi hazır kaldı
arnica aldım canım bu gün.bakalım inşallah iyidir.sağol gülüm..
ben mi hıhım değiştirdim avatarımı dün...
duygum bugünkü ateşin nasıl..tablonu koysana bi bakim..
erken gebelik tstlerin vardı dimi ne zaman yapacaksın..
Su hazneli arnica iyi demek bizde bebiş olunca su hazneli istiyoruz şu anda arçelik kullanıyorum küçük kırmızı birşey güzel çekiyor ama aldığımısın 1. ayında kapağındna birşey koptu galiba kapanmıyor tam bantladık orayı hava kaçmasın dışarı iyi çeksin diye değiştirdik kapağı ama yine aynısı oldu tık diye kapanması gerekiyor oysaki belki torbayo değiştirirken birşey oldu. Bir de torba işi cins birşey yaa.. Ben şu buharlı temizleyicilerden de istiyorum aslında parke, koltuk duvar, fayans araları için buhar daha etkili ama hem süpürge hem buhara para veremem. Hem süpürmeli hem buarlı temizleyeciler de pahalı bilmiyorum bakalım. Tv de buharlı mop tanıtımları var ama güvenemiyorum.
avatarınımı değiştirdin kuzummmmm.kafam atacak birgün şu eskinin büyük süpürgeleri varyaa halıya tuttuğunda halıyı kaldıranlardan ondan alıp evin baş köşesine kayacağım herhaldeeesu hazneli bende görmedim boshta hayırlısı bakalımmm inşallah benim süpürge düzelirrr sende en iyi süpürgeyi bulursun kuzummmm
ildaildaa benimde okumam gerekiyor kalkıp okusam iyi olur başkasına okutunca oluyormuymuş yarım kalmayacakmıymış hiç.Benim4.günümmm
koyayım tatlım ben koydm bugun ama sen görmedn galba erken gebelk testini onbeşnde yapayım dıorm tatlım
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
anlıyorum seni ama bak hayırlısı belkide bebeğinin sağlığı yerinde olmıcaktı doysaydı hayırlısı buymuş
çok acı yaşadığın sonlarada doğru kaybetmişsin benimde bi tanıdığım doğuma 2 gün kala bebklerini kaybetti nasıl üzüldük biz bizde o ne hale geldi anlatamm herşeyi hazırdı
allahım kimselere yaşatmasın onada demiş doktor herşey sebep olabilir demiş yüksek tansiyon başında
ama onlarda patalji istemediler
evet canım buharlı mop çok güzel fakirin var ama .makine ve buharlı mop biraz fazla geldi ya fiyat olarak..
bende scotch britenin mopunu aldım onu deniyorum şimdi güzel bişey..
viledayla temizlik güzel olmuyo gibi gelio..
elimlede silemem 2 saat belim ağrıyo.
arnica hakkında genelde güzel yyorumlar okudum.
ferda ve birsumda arnicayı baya beğenmişler kullanıyorlarmış..hem torbasız..
bakalım gelir bir kaç güne..almaya karar verdiğinde bende fikrimi söylerim dejavum bir kullanayımda..
aynen canım ALLAH tan izinsiz kimse ölmezmiş böyle deyince rahatlıyoruz zaten aynen ne 1 saat önce ne 1 saat geri ömür gitmezmiş biz kuzucuğumuza kıyamadık çok sevdik ALLAH daha çok sevmiş aynen 2.bebeği düşünüyorsam bu site sayesindedir canım bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek senide üzmeyeyim kuzucuğunlabakalım bu hamilelikte çok dikkat lazım işte hata yapmak istemiyorum
avatarını sevsinlerr seninnn hayırlı olsunnn aysunum güle güle kullan kuzumarnica aldım canım bu gün.bakalım inşallah iyidir.sağol gülüm..
ben mi hıhım değiştirdim avatarımı dün...
duygum bugünkü ateşin nasıl..tablonu koysana bi bakim..
erken gebelik tstlerin vardı dimi ne zaman yapacaksın..
Duygummm küt küt atıyor kalbim hadi inşallahhh vardııırrrr ateşindeee güzel maşallahhhkoyayım tatlım ben koydm bugun ama sen görmedn galba erken gebelk testini onbeşnde yapayım dıorm tatlım
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bana söölenn 41 gün gün atlamadan okunacak
adet olduğunda da eşin annen veya başkası okuyabilir
ama annem dün okuyamamış
olsun diyo bugün 2 tane 3 tane 5 tane okurum sen takılma sayılara diyor
ee bu işin bilir kişisi o :)
Allah niyeti görür inşallah dualarımızı kabul eder
sen içini rahat tut herşey gönlünce olucak inşşlahhh
avatarını sevsinlerr seninnn hayırlı olsunnn aysunum güle güle kullan kuzum
Duygummm küt küt atıyor kalbim hadi inşallahhh vardııırrrr ateşindeee güzel maşallahhh
Anladım canım niyet önemli gerçekten Rabbim görüyor biliyor sonuçta takılma sen ona ben gittim duamı edeyim artıkkk geç oluyor uyku bastırmadan okumam gerekkk
duygummmm ateşin ne güzel yükseliyooo..
inşallah böyle devam eder cnm bnm..
15 inde tamam canımm.inşallah hamişsindr cnm
Kızlar heyecnlanıorm vallao guzel yureklerinize göre olsun sizin de herşey inşş hepimizz hamiş girelim 2012yeeee
aminnnnn patlatalım topiğiiiiiiii
kızlar annem düm meryem suremi okuyamamış
sorun olmaz diyo
bi de kadın ankara üniv. ilahiyat fakültesi mezunu annem ,ben kalkmış trip atıyorum bide
ama gün atlanmaması lazımmış diyorum
o da sinir olur bu sayı olaylarına azarladı beni çok fena sen kimin kzısın anlamadım ki diyo
yani benimm sure 1 gün attı olmazmış bişiii
evet canımmm süper annişler olucazzz bizzzpatlatalımmm biz çook guzell hamişler ve sonra da annişler olacagızzzz hepimizz çok değerliyiz ve Anne olmayı hakedıoruzzz Allah bize de nasip etck ... elbett bizim de dolcak göbüşlerimzzzz
ildacım bısey olacagını sanmıyorum canım
benımde normalde salı gunu 41 olması gerekıyordu tlf na ısaretlemıstım baslarken
ama okumadıgım 7 gun var
kendımı kötu hıssettıgım 7 gunokuyamadım dıye uzuldum ama hıc gucum yoktu
toplam 9 kaldı yanı
sonucta allahım affedıyordur nıye okunmadıgını bılıyor
tamamlayacagızya bısey olmaz uzulme
bak benım duamı kabul ettı senınkınıde kabul eder ınsallah
evet canımmm süper annişler olucazzz bizzz
evet canım sonuçta Alah içimizi biliyor
demek sende okuyodun
meryem suresi beni çok etkiliyooo yaa direkt bizim için bi dua yakarış yalvarış resmen
evet okuyordum hamıle kalıncada bırakmadım okumaya devam
sende 1 gun daha uzatırsın
aman benım gıbı 7 yapmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?