Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anlıyorum seni ama bak hayırlısı belkide bebeğinin sağlığı yerinde olmıcaktı doysaydı hayırlısı buymuş
çok acı yaşadığın sonlarada doğru kaybetmişsin benimde bi tanıdığım doğuma 2 gün kala bebklerini kaybetti nasıl üzüldük biz bizde o ne hale geldi anlatamm herşeyi hazırdı
allahım kimselere yaşatmasın onada demiş doktor herşey sebep olabilir demiş yüksek tansiyon başında
ama onlarda patalji istemediler

koyayım tatlım ben koydm bugun ama sen görmedn galba erken gebelk testini onbeşnde yapayım dıorm tatlım
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet canım buharlı mop çok güzel fakirin var ama .makine ve buharlı mop biraz fazla geldi ya fiyat olarak..
bende scotch britenin mopunu aldım onu deniyorum şimdi güzel bişey..
viledayla temizlik güzel olmuyo gibi gelio..
elimlede silemem 2 saat belim ağrıyo.
arnica hakkında genelde güzel yyorumlar okudum.
ferda ve birsumda arnicayı baya beğenmişler kullanıyorlarmış..hem torbasız..
bakalım gelir bir kaç güne..almaya karar verdiğinde bende fikrimi söylerim dejavum bir kullanayımda..

canım bana söölenn 41 gün gün atlamadan okunacak
adet olduğunda da eşin annen veya başkası okuyabilir
ama annem dün okuyamamış
olsun diyo bugün 2 tane 3 tane 5 tane okurum sen takılma sayılara diyor
ee bu işin bilir kişisi o :)
Allah niyeti görür inşallah dualarımızı kabul eder

aynen canım ALLAH tan izinsiz kimse ölmezmiş böyle deyince rahatlıyoruz zaten aynen ne 1 saat önce ne 1 saat geri ömür gitmezmiş biz kuzucuğumuza kıyamadık çok sevdik ALLAH daha çok sevmiş aynen 2.bebeği düşünüyorsam bu site sayesindedir canım bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek senide üzmeyeyim kuzucuğunla bakalım bu hamilelikte çok dikkat lazım işte hata yapmak istemiyorum

Valla bende vileda kullanıyorum napıyım salonum kpcaman heryerini nasıl eğilip elimle sileyim odamda da bilgisayar masası felan eğil kalk gerçi annelerimiz hep elleriyle siliyorlarmış vileda mı varmış ama çalışınca daha zor geliyor sadece kapı girişini ve mutfağımın yelerini fayans olduğu için elimle siliyorum çamaşır suyu katıp. O mopu bende duydum eşimin işyrerinden bir arkadaşı söylemişti bakmıştı almamıştık yedek bezleri de varmış galiba bakayım bende alırım ama buharlı temizlik daha farlı birşey ağır kirleri de yumuşatıyor kolay silinmesini sağlıyor fayanslar, küvet, pencereler felan ama işte süpürme olmadan o kadar para vermekte mantıklı gelmiyor.

sen içini rahat tut herşey gönlünce olucak inşşlahhh

avatarını sevsinlerr seninnn hayırlı olsunnn aysunum güle güle kullan kuzum
koyayım tatlım ben koydm bugun ama sen görmedn galba erken gebelk testini onbeşnde yapayım dıorm tatlım
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Duygummm küt küt atıyor kalbim hadi inşallahhh vardııırrrr ateşindeee güzel maşallahhh

Anladım canım niyet önemli gerçekten Rabbim görüyor biliyor sonuçta takılma sen ona ben gittim duamı edeyim artıkkk geç oluyor uyku bastırmadan okumam gerekkk

kızlar evinizden dolunay gözüküyosa baksanıza biii

dün 52 dk tutulma olmuş
şimdi ben camdan bakıyım bi dedim kabak gibi ve çevresi çok amaçook aydınlık
çok ilginçç

duygummmm ateşin ne güzel yükseliyooo..
inşallah böyle devam eder cnm bnm..
15 inde tamam canımm.inşallah hamişsindr cnm

Kızlar heyecnlanıorm valla o guzel yureklerinize göre olsun sizin de herşey inşş hepimizz hamiş girelim 2012yeeee

ayyyyyyy ne güzel dedin öyleee AMİNNNNNN....
gelsin bebişlerrr inşallahh...

aminnnnn patlatalım topiğiiiiiiii

patlatalımmm biz çook guzell hamişler ve sonra da annişler olacagızzzz hepimizz çok değerliyiz ve Anne olmayı hakedıoruzzz Allah bize de nasip etck ... elbett bizim de dolcak göbüşlerimzzzz

Son düzenleme:

ildacım bısey olacagını sanmıyorum canım
benımde normalde salı gunu 41 olması gerekıyordu tlf na ısaretlemıstım baslarken
ama okumadıgım 7 gun var
kendımı kötu hıssettıgım 7 gunokuyamadım dıye uzuldum ama hıc gucum yoktu
toplam 9 kaldı yanı
sonucta allahım affedıyordur nıye okunmadıgını bılıyor
tamamlayacagızya bısey olmaz uzulme
bak benım duamı kabul ettı senınkınıde kabul eder ınsallah

patlatalımmm biz çook guzell hamişler ve sonra da annişler olacagızzzz hepimizz çok değerliyiz ve Anne olmayı hakedıoruzzz Allah bize de nasip etck ... elbett bizim de dolcak göbüşlerimzzzz
evet canımmm süper annişler olucazzz bizzz

evet canım sonuçta Alah içimizi biliyor
demek sende okuyodun
meryem suresi beni çok etkiliyooo yaa direkt bizim için bi dua yakarış yalvarış resmen

evet canımmm süper annişler olucazzz bizzz

evet canım sonuçta Alah içimizi biliyor
demek sende okuyodun
meryem suresi beni çok etkiliyooo yaa direkt bizim için bi dua yakarış yalvarış resmen

evet okuyordum hamıle kalıncada bırakmadım okumaya devam
sende 1 gun daha uzatırsın
aman benım gıbı 7 yapmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…