Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tebrik ederim canım bence kana git direk bir daha test yapmana gerek yok
sağlıkla gelsin bebişin

yanlışlık falan yok bariz gebesin işte :)
tebriklerr tatlım

cnm hayırlı olsun..hamişsin işte maşallah...

birde kan yaptır tamamdır..

kızlar nihayet işlerim bitti
iki gündür çok özledim sizi
ama açar açmaz kötü haberi alınca moralim bozuldu
oflu bebeğini kaybetmiş allah sanır versin

cnm benim yarın sabah kalkkıp hemen hastaneye gidiyorsun sakin olmaya çalış erken gebelik testine gerek yok gAYET belli çizgi aslında

şuan o kadar şaşkınımki sanki başkası hakkında konuşuyoruz gibi geliyo, hepinize çok çok teşekkür ederim gerçekten iyiki varsınız. bağıra bağıra ağlamak istiyorum şuanda allahım inşallah yanlışlık yoktur, eşim ısrarla erken gebelik testi alıp daha koyu görmek istiyor oda aptallaştı. o kadar tuhaf bi duyguki ilk sizinle paylaşmak istedim bunu burası gerçekten aile gibi, hepinize sarılmak istiyorum şuanda inşallah bebişim vardır gerçektende, allahım inşallah hepinizde en erken zamanda hamile kalırsınız..

cnm hadi inşallah.yarın güzel haberi verirsin bize.ama bariz 2 . çizgi var.ayrıca birsürü kişide hamilelikte ovucanda kalın çizgi görmüştü. inşaaalllaaaahhhhhhh

insallah canim saol cnm güzel dualarin icin
heyecanli olmaniz cok normal ben olsam bende öyle olurdum keyfini cikar cnm benim
hayitla gelen bir bebisimiz daha oldu

tebrik ederim canım nasıl duygulandım anlatamam sen heycanını okadar guzel yazmışsınkı benımde kalbım carpmaya başladım Allahım bu ne güzel bi duygu bizede tatdır rabbım en kısa zamanda sağlıkla kucagına al ıns tatlım ne zamndır ıstıyodunuz

canım benim sende iyiki varsın çok güzel duygular bunlar inşallah herşey istediğin gibi olur

kızlar nihayet işlerim bitti
iki gündür çok özledim sizi
ama açar açmaz kötü haberi alınca moralim bozuldu
oflu bebeğini kaybetmiş allah sanır versin
hoşgeldin hulyam..
ateş tablonu koyarmısın nasıl batına z kaldı değil mi??
azra seninki nasıl sende koyarmısın??
bakayımda gidicem..

canım bnm sonuna kadar yaşa sevincini ne güzel yaa..bende olsam inanamam heralde..
kaçıncı ayındı senin..bişey kullandın mı bu ay yada özel bişi yaptın mı anlat heleeee

38a299 Ovulation charts on FertilityFriend.com
burda cnm
ya simdi internetten ebay denen yerden hamilelik testlerine bakdim da 20 adet erken gebelik testi
4 euroya falan geliyor
aysunum beni engelle ne olursun siparis vermemem icin

cnm hadi inşallah.yarın güzel haberi verirsin bize.ama bariz 2 . çizgi var.ayrıca birsürü kişide hamilelikte ovucanda kalın çizgi görmüştü. inşaaalllaaaahhhhhhh

çok sağol canım güzel dileklerin için, inşallaaaah, yarın kana gidemicem sanırım okulda çok işim var eşimde yoğunmuş birazdan erken gebelik testi almaya gidicez, salı günü kana gidicez inşallah.

38a299 Ovulation charts on FertilityFriend.com
burda cnm
ya simdi internetten ebay denen yerden hamilelik testlerine bakdim da 20 adet erken gebelik testi
4 euroya falan geliyor
aysunum beni engelle ne olursun siparis vermemem icin

ya ben erken gebelik testlerinden almaycam hiç..
test yapmaktan korkuyorum ben
şimdi erken gebeliktestinde tek çizgi çıkarsa yanlış bu dicem.
adate kadar 5 gün olcak bir sürü yapcam tek çıkacak.
sonra diğer testlerden yapcam tek adet gelene kadar umut dolcam ayyyyyyyy
deliriyorum heralde
alma azram alma...

aynen bende öyle olucam ben 20 taneyi adet gelmeden bitirim daha sonrada üzülcem
yok anacim yok almiyorum

insallah canim saol cnm güzel dualarin icin
heyecanli olmaniz cok normal ben olsam bende öyle olurdum keyfini cikar cnm benim
hayitla gelen bir bebisimiz daha oldu

gerçekten yaa şu hayıt ne mübarek bişeymiş, kesinlikle için derim ve yumurtlamaya kadar adaçayı içtim sonra bıraktım, incir, cevizde yedim ve bal, tarçın,çörekotu karışımı sabahları yedim, ovücanda çift çizgiyi öğlen gördüm o sabah olmuştu bide onun gecesi oldu halvet. inşallah bebişim vardır ve sağlıklı sıhhatli gelir dünyaya.

kaçıncı ayındı psk85 canm..hayıt içmiştin demek sende..bak gene heyecanlandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…