Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hahah
sekerim benim
insallah cnm ya hayirlisi olsun

azracım cok canı gonulden tebrık edıyorum hayıt hapını nekadar kullandın nekadardır denıyorsunuz bıraz anlatırmısın ben de hayıt hapı kullandım bu ay benım ates hep yukselmede bakalım ınsallah

aysunum yaaa ben devam edeyim mi yumurtlamadayım şuan..

birde ferdanın dediği pozisyon ne ya merak ettim..değerlendirelim bizdee

ovulasyonu biraz geçir canım devam et bence...
ferda da 4-5 gün kalana kadar devam etmişti bir kaç gün daha iç bence canım..

cnm ben daha gebe degilim
ama insallah bu ay olur cnm
benim bu ay 4.denemem olucak
ben halen iciyorum hayiti 22 gün oldu cnm
psk arkadasimiz gebe oda kullandi ama hayit
insallah seninde göbüsün dolar cnm
hayirlisiyla gelsin bebislerimiz

Allah kabul etsin canım..
nescafe yede hayır demem şöyle karşılıklı içelim oh mis
bende kurabiye getireyim yanına
.
ahh ahh keşke öyle bişey olsaydııııı harika olurduuu aysunummmm
evet canım bende şimdi okudum..
çok üzüldüm çok zor Allah sabır versin..

hakkında hayırlısııı inşallahhhh kader diyelimmm Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah....

PSK85 HAYIT KARDEŞİM benimmmmmm sendee hamişsin demek yaa Allaha şükür diyorumm çok sevindim canımmm Rabbim nasip etti işteee hadi hayırlısıııı bakalımmm sonuçları bildir bizedeee öpüldüünnn anne adayııııııı

hayirliolsun cnm Allah kucagina almayi da nasip etsn sen hamileliktesti yaptiginda ovulasyon testidemi yaptin ovulasyon da cikar miki hamilelik?

şu ferdanın dediği pozisyondan korkuyorum ben ya olmazsa diyee gerçi deneyenlerde oluyor ama ya dışarı kaçarsaaaa onu nasıl içerde tutcammmm

bı yanlıslık oldu belkı de ıcıme doldu sen de gebesın ben de hsk arkadasımızı kutluyorum allah kolay dogumlarla anne olmayı nasıp etsın

ayrıca oflu arkadasımıza da cok uzuldum allah sabır versın bıran once toparlanıp tekrar devam etsın yoluna en azından hamıle kaldı bak bız de oda yok bazen hıc hamıle kalamıycam gıbı gelıyor korkuyorum

yok cnm cikmiyor kacmiyor
denenmistir
azracım denemekte fayda var tabikiiiya tutarsaaa o zaman ben bu pozisyonu boş geçmeyeyimmmm bu ay
nasıl pozısyon bıze de soyle ogrenelım

Aleynacım merhaba bu konu önceden işlenmişti ferda öğretmenimiz hatta görsel olarakkk göstermiştiii maketten görmüştük şöyle söyleyeyim kadının önde yüzüstü erkeğinde arkada olduğu pozisyonnnn umarım anlatabilmişimdir ben pek beceremem anlatmayı yani kedi gibi durcan adamdaa işte arkada(töbe töbe) hamile kalmak uğruna neler konuşuyoruzzz

tabi cnmm ya tutarsa
elinden geleni yap
gülbebekim bu arada cok güzel anlatmissin cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…