Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allahim anali babali büyütsün insallah cnm saglikli sihhatli evlat versin rabbim sana icinde bizlere de.
bende iciyorum hayit bu ay hayirlisi olsun ins

CANIM BENİM YA
BENDE DÜN OKUYAMADIM MALASEF O KADAR İÇİME DERT OLDUKİ
BU GÜN İKİ KERE OKUDUM
BİRDE 1 GÜN DAHA OKUCAM
ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH
15.DE SON OLUCAK 16 BAT GÜNÜM İNŞALLAH O GÜN BENİM EN MUTLU GÜNÜM OLUR......
GÜLE GÜLE KULLAN CANIM

ağustosta başlamıştık çalışmalara 4.ayımdı bu ay canım. ben kan testi yaptırmadan inanamıcam sanırım yaa, insan gerçekten inanamıyomuş. ben şimdi eczaneye gidiyorum erken gebelik testi almaya.:18:

sağol tatlım..
çizgini çekmemiş ff ama 18-19 unde yumurtlamışsın..
düşüş yükseliş çok olmuş sabitlenmemiş canım ateşin..
ama belli de olmaz tabi..
batına az kalmış hulyam inşallah gelir bebişin..

aynen aysunum ya
icen gibe kaliyor darisi bizlerin basina masallahhh kirk bin kere

evet dimi yaaa bu ay 6 mı oldu hayıt bebişimiz..
inşallah sıra bizlere de gelirrrrr Allahım inşallah..

allahim anali babali büyütsün insallah cnm saglikli sihhatli evlat versin rabbim sana icinde bizlere de.
bende iciyorum hayit bu ay hayirlisi olsun ins

çoook sağol azracım, kesinlikle hayıtta var bişey bence ki ben çokta içmedim akşamları içtim hatta adaçayıyla karıştırıp içtim çoğu zaman yumurtlama zamanı adaçayını bırakıp tek hayıta devam ettim ve halvetler hep ferdatın önerdiği pozisyonda olmuştu. inşallah bu ay olur seninde canım benim.

ne güzel canımm çok bekletmeden gelmiş bebeğin
al al yapta gel hadiii

Kızlar selam bu hayıtın çayını mı içiyorsunuz birde ne zaman başlıyosunuz ne kadar içiyorsunuz acaba ???

Kızlar selam bu hayıtın çayını mı içiyorsunuz birde ne zaman başlıyosunuz ne kadar içiyorsunuz acaba ???

canım çayını içende var ilacını içende adı agnucaston.ben ilacını içiyorum...
adetin 3.günü başlanıyo.5 günü başlayanda var.günde bir tane..adete bir hafta kala bırakıcam ben..

canım ya bu ff de geçen ay ilk defa ölçtüm ve 8 Aralıkta hastalandım şimdi tekrar ateş ölçmek istiyorum onu direk o günden itibaren mi yazmaya devam ediyoruz yoksa başka cizelge mi anlayamadım ben orayı

insallah cnm benim ins

canım ya bu ff de geçen ay ilk defa ölçtüm ve 8 Aralıkta hastalandım şimdi tekrar ateş ölçmek istiyorum onu direk o günden itibaren mi yazmaya devam ediyoruz yoksa başka cizelge mi anlayamadım ben orayı

canım 8 aralıka adetini işretledin mi??
işaretleyince direk yeni tablo hazıylıyo sana ff..

yep yeni bir çizelgeyle devam edeceksin yani.8 aralıktan başlayan cnm.

canım 8 aralıka adetini işretledin mi??
işaretleyince direk yeni tablo hazıylıyo sana ff..

yep yeni bir çizelgeyle devam edeceksin yani.8 aralıktan başlayan cnm.

canım çok saol yok hiçbişi yapmadım nasıl yapacağımı bilemediğim için bikaç gün önce sordum ama kimse cevap vermedi bana o yüzden tekrar sorayım dedim çok saol

canım çayını içende var ilacını içende adı agnucaston.ben ilacını içiyorum...
adetin 3.günü başlanıyo.5 günü başlayanda var.günde bir tane..adete bir hafta kala bırakıcam ben..

aysunum yaaa ben devam edeyim mi yumurtlamadayım şuan..

birde ferdanın dediği pozisyon ne ya merak ettim..değerlendirelim bizdee

canım çok saol yok hiçbişi yapmadım nasıl yapacağımı bilemediğim için bikaç gün önce sordum ama kimse cevap vermedi bana o yüzden tekrar sorayım dedim çok saol

ateşini girdiğin yer var ya..
altta Menses/Spotting: yazıyo ordan birini seç...adetini işaretlemiş olacaksın canım...

rica ederim sende sağol...iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…