- 12 Ağustos 2011
- 488
- 4
- 96
azracım denemekte fayda var tabikiiiya tutarsaaao zaman ben bu pozisyonu boş geçmeyeyimmmm bu ay
Aleynacım merhaba bu konu önceden işlenmişti ferda öğretmenimiz hatta görsel olarakkk göstermiştiiimaketten görmüştük şöyle söyleyeyim kadının önde yüzüstü erkeğinde arkada olduğu pozisyonnnn umarım anlatabilmişimdir ben pek beceremem anlatmayı yani kedi gibi durcan adamdaa işte arkada(töbe töbe) hamile kalmak uğruna neler konuşuyoruzzz
kizlar ben cikiyorum
esim basimi yedi ibik ibik
görüsürüz canlar
iyi geceler hepinizi öptümmm
tabi cnmm ya tutarsa
elinden geleni yap
gülbebekim bu arada cok güzel anlatmissin cnm
ben hep bu pozısyonla yapıyorum ama belım kopuyor agrıdan tabıı bebek ıcın gelsınde yeterkı belım agrısın bu durumdan hep adamlar faydalanıyor onların hosuna gıdıyor
kizlar ben cikiyorum
görüsürüz canlar
kizlar ben cikiyorum
görüsürüz canlar
kızlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz öptüm hepinizi
iyi geceler tatlı rüyalar
iyi geceler gece kuşlarrııı
nasılsınız bakalım varmı yeni haberler:26:
benden yeni haberler varsabah kalktım ilk idrarla test yapayım dedim
herşeyi ayarladım sıra çiş olayına geldi
neyse onuda yaptım bir baktım benim nazlı misafirim gelmişş yanii adet oldum sonunda
bat 11 ocak kısmetse tabi yine gününde olmam ama olsun yarın hayıt hapını alıcam ve doktor kontrolüm var rahim filminide konuşucaz doktorla
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
gerçekten yaa şu hayıt ne mübarek bişeymiş, kesinlikle için derim ve yumurtlamaya kadar adaçayı içtim sonra bıraktım, incir, cevizde yedim ve bal, tarçın,çörekotu karışımı sabahları yedim, ovücanda çift çizgiyi öğlen gördüm o sabah olmuştu bide onun gecesi oldu halvet. inşallah bebişim vardır ve sağlıklı sıhhatli gelir dünyaya.
UMUTEGE görüşrüüz canımmmmmm
Emine hoşgeldin canımm hayırlısıı gelmiş misafirin napalımm inşallah önümüzdeki ay hamiş kalırsın sen hayıta başla bencede ben 1.günü başlamıştım ama sende 2 yada 3.günü başla kızlar hep öyle başlamış psk85 hamilee bir hayıt bebesi daha geliyorrrinşallah hiç bişeye gerek kalmaz seninde gelecek inşallah mucizennn
Bir bebeğimiz olacak seninle burnu sana, ağzı bana benzeyecek. Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi. Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi, kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi.
bayıldım yazıya
gidecektim ama sen gelince vazgeçtim canımnere gidiyosun yaaa ben yeni glmiştimmmmm
bende bende hamile kalırsam bende bunu paylaşıcam facebook taBir bebeğimiz olacak seninle burnu sana, ağzı bana benzeyecek. Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi. Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi, kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi.
bayıldım yazıya
hoş geldin canım ateş tablon çok iyi canım inşallah bat günü daha da yükselirpsk cnm gözünaydın tebrklerrrrrrrrrrrrr
naslsnz kızlarrr o sesi izledm geldm yatıcam birazdn bi bakayım dedm ne yapıosnz die
evet bir gebemiz daha var şükürler olsun ben hayıtın 14.günündeyimmm sanırım ilkti bende tam bilmiyorum gerçiii darısıdaaa bizeeeeeehoş bulduk canım ne güzel bir gebemiz daha var demek MAŞŞALLAAAHHHsen şimdi kaçıncı günün canım hayıtta PSK85 ilk denemesimiydi hayıtı acaba inşallah canım sadece benimki değil hepimizinki gelsin inşallah
Bir bebeğimiz olacak seninle burnu sana, ağzı bana benzeyecek. Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi. Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi, kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi.
bayıldım yazıya
yollarım ben şimdi canımmmkızlar ben özelden msj atamıyorum bunu ofluya yollar mısınız?
Biz hepimiz seni çok seviyoruz. Gamze bugün geçmişte yazdığı bir yazıyı koymuştu. Düşük yaşadığında yazdıkları. Çok duygulandık. Şimdi bebişi 3 aylık ve bizimle büyütüyor onu. Yakında senin de yaşayacağım sağlıklı hamileliği yine burada paylaşacağız. Hepimiz yanındayız:109:
gidecektim ama sen gelince vazgeçtim canım
mutfağı toplayıp buluşık makinasını çalıştırıp geldim
gelmiş canım senin batasıcılar
sağlık olsun yeni ay yeni umutlar canım
bende bende hamile kalırsam bende bunu paylaşıcam facebook ta
hoş geldin canım ateş tablon çok iyi canım inşallah bat günü daha da yükselir
evet bir gebemiz daha var şükürler olsun ben hayıtın 14.günündeyimmm sanırım ilkti bende tam bilmiyorum gerçiii darısıdaaa bizeeeeee
çok güzellllllllll
yollarım ben şimdi canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?